Спецпроєкти
Застрахувати авто без напрягів: розповідає ARXman
На перший погляд, може здатися, що страхування – вигадка сучасних бізнесменів. Утім ще з давних часів люди розуміли важливість такого заходу – приміром, споруджували приміщення для запасів провізії на випадок небезпеки. Нині для цього є холодильники й охоронці. Але деякі речі все ж неможливо вберегти від усього на світі – наприклад, автівки наручниками не прикуєш і від дерева, яке раптово вирішило кинутися на дах, не врятуєш. Тут у пригоді й стане страхування. Єдине, що потрібно – розібратися, яка ж страховка підійде саме вам.
Щоб розкласти все по поличках, навіть не потрібно читати тонну літератури. На допомогу в костюмі кленового супермена прийде ARXman – віртуальний герой страхової компанії ARX.
Приємно познайомитися, Пане ARXman
«Привіт! Не лякайтеся, я не мучитиму складними термінами й не змушуватиму купувати кота в мішку. Навпаки, хочу розповісти про переваги страхування від ARX і допомогти розібратися, який саме вид страхування підійде саме вам. А ще розповім кілька кумедних ситуацій з історії, які їхнім винуватцям смішними не здавалися… Але це в них просто страховки не було!

І нехай вас не бентежить, що я віртуальний. Адже ми завжди можемо поспілкуватися особисто. Просто перейдіть у доповнену реальність, увімкніть камеру і ось він – я, перед вами», – ARXman.
"А ще можемо поспілкуватися в Телеграмі. До речі, маю драйвовий стикерпак. Корисні додатки, зокрема Smart Drive, щоб тримати все під контролем. Ой, ледь не забув, можна можна ще й пограти, тож завантажуй мобільну гру" – ARXman.
Хоч би які соціальні кампанії не робили, скільки б нещасних випадків не траплялося, знайдуться ті, хто живе у стилі «Ну, й нащо мені це треба? Я їжджу акуратно. Кому те страхування взагалі потрібне.

«У таких випадках я червонію ще більше та хочу достукатися: ви можете кермувати як завгодно класно, але ми не живемо в ідеальному світі. Тому інший учасник дорожнього руху може виявитися менш класним і буцнути вас у найбільш непідхожий момент. Тому, будь ласка, пристібайтеся, залишайте автівку під замком, якщо хильнули з друзями, і пам'ятайте – дерево може впасти на машину й без вашого дозволу, а здоровий кругляк можуть кинути якісь недобросовісні незастраховані особи», – ARXman.
«Замість передмови»
КАСКО й Автоцивілка – тебе офіційно прокачано!
Спочатку вас може налякати кількість програм страхування, які пропонують. Але розібратися нескладно! Умовно страхування автівок можна поділити так: для іншого авто (якщо винуватець – ви), і для вашого авто. Для першого варіанту існує обов'язкова страховка, яка називається Автоцивілка. Цим полісом ви страхуєте свою відповідальність за шкоду, заподіяну життю, здоров'ю або майну інших осіб внаслідок ДТП. Якщо такої страховки немає, поліція може оштрафувати порушника, а у випадку ДТП він сам оплачуватиме збитки потерпілих.

КАСКО ж оформлюють , щоб уберегти власне авто й у випадку ДТП, викрадення, чи навіть цунамі отримати відшкодування від страхової компанії, а не платити за ремонт із власної кишені.
Автоцивілка:
обов'язкова та додаткова
До речі, Автоцивілка також може бути різною. Наприклад, ви можете оформити електронну або ж паперову автоцивілку. Така автоцивілка передбачає відшкодування 130 тис. грн за майновими збитками та 260 тис. грн за заподіяння шкоди життю та здоров'ю. Якщо хочете збільшити страхове покриття на суму від 50 000 грн до 1 мільйона грн – до ваших послуг «Добровільна автоцивілка», яку можна придбати додатково.
«Для тих, хто хоче «комбо», у нас також є дещо цікаве: Автоцивілка «Все включено». Туди входить обов'язкове, добровільне страхування та міні-Каско. На випадок ДТП потерпілому може бути відшкодовано до 1 млн. грн, а також ви можете отримати відшкодування за своє авто в межах 130 тис. грн.

І ще крута штука – усі автоцивілки можна придбати онлайн, а всі страхи й неясності – вирішити в будь-якому зручному месенджері».
"Автоцивілка Смарт":
усе суперово, коли ти класний водій
«І не варто переживати: ваші результати ніяк не впливатимуть на обов'язкове відшкодування за полісом. Це лише класний бонус і цікавий досвід

Хочете, розповім особисто? Переходьте за посиланням, я вже стою там на вас чекаю», – ARXman.
З полісом Автоцивілка "Смарт" ви гарантовано дістанете 10% знижки відразу та зможете претендувати на індивідуальну знижку до 25% наступного року. Для цього вам потрібно встановити додаток Smart Drive. Він фіксуватиме швидкість, маневри, прискорення, гальмування та використання телефона за кермом. Кращі показники – більша знижка!
«Я так хотів розповісти про цей пакет, що аж перехвилювався! Що ж, поговоримо про нашу інноваційну автоцивілку? Якщо ви впевнені, що плавно гальмуєте, не збиваєте делініатори й не віддаєте перевагу серфінгу в смартфоні замість того, щоб стежити за дорогою, то ви гарантовано дістанете знижку!».
До речі, можна навіть просто встановити додаток Smart Drive «погратися» – перевірити, наскільки майстерно ви кермуєте та потренуватися у вправності ще до того, як вирішите придбати пакет «Смарт».

«Нагадаю, що з будь-яких питань чекаю на вас у месенджерах. А в Телеграмі я маю власний крутезний пакет стікерів! Завантажуйте собі, вони заряджені на безпеку й на хороший настрій», — ARXman.
Також можна зіграти в нашу унікальну гру – їдьте акуратно і намагайтесь не перевищувати. Цікаво, скільки балів наберете?
Пограти можна тут: http://arx-smart-game.com.ua/
КАСКО: для новачків, вправних водіїв і тих, хто любить all inclusive
«У нас в ARX є варіанти на будь-який смак: і для тих, хто хоче застрахувати свою автівку від усіх можливих і неможливих негараздів, і для тих, кому потрібен мінімальний пакет. Напад бобрів, влучання кульової блискавки та викрадення авто за допомогою повітряної кулі – звучить дико, але краще мати страховку на будь-який випадок. Зараз розповім, як вибрати», – ARX.
Чим відрізняються різні пакети? Наявністю доступних опцій, сум відшкодування і, звісно, вартістю. Щоб обрати найоптимальнішу страховку, потрібно звернути увагу на вік вашого авто, на ваші водійські уміння, на ті не приємні випадки, яких вам хотілося б уникнути й, врешті-решт, на суму, яку ви готові витратити. Найбюджетніший варіант – КАСКО "5+", оптимальні пакети КАСКО "КЛАСІК" та КАСКО "ЛАЙТ"
«Вправні водії частіше вибирають «полегшені» пакети: вони можуть не покривати ремонт пошкоджень від стихійних лих, мати менші страхові виплати, втім і коштують також менше. Але варто пам'ятати, що платня за страховий поліс «кусається» значно менше, ніж ймовірне відшкодування третій стороні в разі чого. Вибирайте серцем, але відповідально – це моя найголовніша порада», – ARXman.
Якщо хочете підійти до справи серйозно – виберіть КАСКО "CМАРТ"

«Цей пакет люблю особливо, адже він суперінноваційний.
У КАСКО «Смарт» можна дістати індивідуальну знижку за те, як ви кермуєте. Так-так, якщо ви впевнені, що не порушуєте правил і не уявляєте себе періодично пілотами болідів, можете дістати знижку аж до 30%!

Ми обладнаємо ваш автомобіль телематичним пристроєм, що фіксує основні показники водіння: швидкість, маневри та час їзди. У такий спосіб визначатимемо вашу манеру водіння: чим вона вправніша – тим вищі бали й більша знижка. За встановлення пристрою буде гарантована знижка у 5%! Круто ж, правда? І донт ворі: за одне різке гальмування просто запишемо олівчиком у журнал», – ARXman.
КАСКО "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" Саме той all inclusive, про який йшлося раніше.

«Якби кленовим супергероям можна було б водити авто, я б вибрав усі пакети! І як же круто, що можна придбати саме той, який підійде для вашої красуні-машини.
А якщо ви хочете дізнатися докладніше про якийсь із пакетів – завжди знайдете вичерпну інформацію на нашому сайті. Чи можемо поговорити в будь-якому зручному месенджері: у Telegram Facebook чи Viber. Завжди радий поспілкуватися з класними і відповідальними водіями»,– ARXman.
Вдарила блискавка, напали кози: таке теж може трапитись
У всіх цих випадках ви не винні. Але кого це цікавить? «А все вже! Раніше потрібно було…

усвідомити, що страхування – це менше нервів, збережені гроші та міцний сон», – ваш ARXman.
«Якщо ви досі думаєте, що страховка – це невиправдана витрата грошей, розповім про найбільш дивні ситуації, які знаю сам і про які розповідали колеги. Приміром, можна спокійно їхати на красивому червоному спорткарі такими дорогами десь у США, й потрапити… у стадо кіз! Вони з переляку почали стрибати на дах авто. На щастя, у цього американського горе-водія була класна страховка, яка покрила варварський вчинок наляканих кіз!

Іще одна підлість, на яку не очікуєш – удар блискавки. Звісно, таке не трапляється часто, але якщо вже станеться, з ладу виходить уся електроніка. А якщо не зняти металеву антену, є навіть ризик для життя.

Мандруючи й залишаючи вашу автівку надовго без нагляду, ризикуєте опинитися в дивній ситуації: машину можуть з'їсти миші. Ну, добре, погризти, але ситуація від цього не виглядає кращою. Або ж її можуть покусати собаки, а ревниві колишні – попрацювати сокирою чи намалювати не надто приємне графіті.