Спецпроєкти

Офлайн-життя —
це все-таки круто:

карантинні інсайти чоловіків, дружин, бабусь, підлітків та їхніх улюбленців
Інколи виникає відчуття, що на карантині ми живемо все життя, а кав'ярні, кінотеатри та метро бачили хіба в якомусь фантастичному фільмі. Але саме зараз ми можемо зрозуміти, що нам справді подобалося в нашій докарантинній буденності, а від чого хочеться з полегшенням відмовитися і в майбутньому.

Такі інсайти сьогодні осяюють усіх: школярів і студентів, подружні пари та незалежних одинаків, бабусь, дідусів і їхніх онуків. Навіть у вашого кота вже точно склалася власна думка щодо світової самоізоляції.

Разом з NIVEA ми зазирнули в думки різних людей, щоб зробити нарешті висновок – за чим ми насправді сумуємо з офлайн-життя?

Що зрозуміли підлітки і студенти?

Сидіти цілий день у тіктоку або інстаграмі – круто. Але ще крутіше зібратися з друзями та піти на нове супергеройське кіно в IMAX-і. Або навіть просто зібратися з друзями.
Виявляється, за школою також можна скучити. Можливо, не за контрольною з математики, але за однокласниками, тусами на останніх партах та перервами у столовці – точно.
Світ не настільки глобальний і безмежний, як здавалося раніше. А інтернет не знає геть усього. Тобто відповіді до лінійних рівнянь або універських лабораторних з матану дасть, та навряд обґрунтує їх…
Потрібно бути обережнішими з власними бажаннями. Адже хто зі школярів і студентів раніше не мріяв про карантин довший за звичні один-два тижні?

Що зрозуміли пари, які живуть разом?

Навіть після двох місяців ізоляції все одно партнер/-ка може здивувати та відкритися з нового боку. Приміром, кохана людина випадково обмовиться, що мріє про кар'єру укулеліста або любить (не може бути!) оливки і чорнослив.
Ходити в магазин за продуктами, гуляти з собакою та навіть виносити сміття – вже не буденний обов'язок, а справжній привілей.
Особистий простір – це життєва необхідність. І потреба в ньому не залежить від сили почуттів.
Від складних рішень, розмов і проблем не можна тікати. Доводиться все вирішувати тут і тепер та не відкладати на майбутнє.
Спільні традиції та весела відчайдушність – це те, що робить життя разом кращим, веселішим і приємнішим.
Але головний інсайт для дружин і чоловіків, дітей, бабусь із дідусями, студентів та кар'єристів — ми всі маємо дбати про себе. Адже без уваги до власних потреб турбуватися про інших та жити в гармонії стає значно важче.

Із проявом любови до себе допоможе щоденний догляд з кремом NIVEA Soft. Цей крем — справжнє втілення різноманіття! Він інтенсивно зволожує і насичує шкіру завдяки олії жожоба та вітаміну Е в складі. При цьому має легку текстуру, тож швидко поглинається і робить шкіру еластичною і м'якою (жодного відчуття липкості!). А завдяки універсальності NIVEA підходить усім людям, про чиї інсайти ми сьогодні згадали: і тим, хто от-от здаватиме ЗНО, і студентам вишів, і партнерам, і подружжям, і «дорослим дітям», і їхнім батькам.

А ще завдяки
універсальності кремом можна:

зволожити руки, що пересохли від ретельного миття під приспів «Червоної рути»;
зробити шкіру, що через часті банні процедури стала сухою, більш еластичною та м'якою;
«освіжити» щоки, натерті масками і респіраторами;
пом'якшити шкіру ніг, на які в посткарантинну пору чекають довгі-довгі прогулянки.

Що зрозуміли дорослі діти,
які піклуються
про своїх батьків?

Потрібно якнайбільше говорити з батьками. Особливо про важливість стежити за власним здоров'ям та бути обережними. Адже багато людей третього віку звикли піклуватися про своїх дітей та онуків, але зовсім забули про себе.
Медіаграмотність батьків – не примха, а необхідність. Щоб сплатити за комунальні послуги, не виходячи з дому, або відрізнити фейк від достовірної інформації. Та заодно (наступний рівень) не пересилати всім знайомим секретну інформацію про ефективність часнику в боротьбі з новим коронавірусом.
Бути уважними до батьків потрібно не тільки на свята, але й у повсякденному житті. Адже саме самотність чи не найважче переносять пенсіонери на ізоляції.

Що зрозуміли наші домашні улюбленці?

Бути разом з господарем 24/7 – непогано, але часто хочеться побути й на самоті. Без галасу відеоконференцій у Zoom та вічно зайнятих диванів, що перетворились на «офісне місце на виїзді». Особливо цього хочеться, якщо ти кіт.
Людство нарешті схаменулося та звільнило всі парки для своїх найкращих друзів – собак. І тепер там справді чудово.
Прогулянок може бути й забагато. Краще зупинитися на двох-трьох, а в інший час спокійно спати на лежаночці.
Чомусь намордники стали хітом людської моди. Собаки в захваті та почуваються трендсетерами.
А тепер – гайда пограємо! Умови прості: за 10 секунд тобі треба знайти на картинці атрибути карантинних часів, що ми завжди маємо при собі у своїх сумках або портфелях.