Спецпроєкти

9 невульгарних способів познайомитися (і знайти свою любов)


До високих і чистих стосунків неможливо доторкнутися чи помацати їх, тому знайти свою любов важче навіть, ніж відшукати пульт у квартирі. Але все ж мільйони успішних кейсів підтверджують, що зробити це цілком можливо. І з особистого досвіду можна сказати: любити і бути коханим круто і кожному варто спробувати.

Якщо друзі вже вигадують казна-що, щоб познайомити тебе з кимось, колеги потайки завели тіндер-аккаунт з твоїми фото, а у батьків на кухні «Газета знайомств» з обведеними оголошеннями – це не той момент, коли варто впадати у відчай. А ось якщо хочеться дарувати комусь любов, сіяти добро і змінювати світ на краще, то наш список повинен тобі допомогти.

Стати прихожанином церкви

Віра – відмінний внутрішній стрижень, який допомагає не впадати у відчай. На жаль, ніхто не застрахований від поганого провідника між людиною і божеством, тому ми не рекомендуємо мутити з настоятелем храму або пастором (тільки якщо це не Святіший Пастор Володимир Мунтян). А ось шанс зустріти духовно чисту і добру людину під час проповіді величезний.

Зовсім не важливо, яку релігію ти вибереш. Однак не варто забувати, що цей спосіб може підвести, якщо хочеш швидше забратися до когось в штани. І не лякайся, якщо твій вибір буде запевняти, що «секс не для продовження роду – гріх, а оргазм – наркотик диявола».

Записатися на курси, воркшопи або майстер-класи

Це класний спосіб, щоб знайти ідеальну людину і не уславитися ідіотом/-кою. Тобі не потрібно буде писати пост в ФБ з вимогами до другої половинки «розумний, сильний, багатий, щоб смачно готував/-ла і тп». Просто подумай, на які курси записалась би така людина. Або пошукай курси, на яких розвиваються риси, які ти цінуєш в людях – кулінарні або курси з кінного спорту.

Якщо ж ти бажаєш зустріти наївну і досить дурнувату людину, то варто шукати на семінарах Тоні Роббінса або схожих 19-річних бізнес-тренерів з мережевого маркетингу.

Купити квиток Київ – Херсон. Або концерт групи з «Території А»

Не знаємо про дівчат, але автор цих рядків впевнений в тому, що на Херсонщині живуть чудові хлопці. Тому поїздка в це курортне місто може стати доленосною.

У купе поїзда ти зможеш перевірити, яка людина в побуті, які у неї кулінарні уподобання і чи любить вона вафлі «Артек». А ось на концерті будь-якого артиста, який потрапляв до «Території А», нікого перевіряти не потрібно. Ця людина або божевільна, або володіє відмінним музичним смаком, самоіронією і є легкою в спілкуванні. Можливо, твій вибір впаде навіть на артиста з 90-х, якого не впізнаєш у натовпі.

Завести собаку і навчити її шукати хороших людей

Ще в дитинстві нам говорили, що не варто боятися собак, так як вони відчувають страх. А пізніше ще запевняли, що пес відчуває хороших людей, а гавкає тільки на поганих і п’яних. Ніби бути п’яним – щось негативне.

Наукою не доведено, чи розуміються пси в людях, але можна спробувати натренувати його на пошук хороших людей так само, як на наркотики. Тим більше бувають випадки, коли ці два об’єкти перебувають разом. Також не варто забувати, що взятий на прогулянку пес потенційно збільшує шанси, що до тебе хтось підійде знайомитися.

Дати платну рекламу в Інстаграмі

Якщо ти продаєш нижню білизну Calvin Klein по 140 грн (при покупці 3 пар – знижка 15%) або шукаєш свою любов, то за допомогою можна звернутися до реклами в Інстаграмі. Це відмінний спосіб розповісти про себе, а при правильному таргетингу він звужує коло для пошуку ідеальної другої половинки. Але не варто нехтувати рекламою і в Фейсбуці.

Налаштовуй показ свого прекрасного портфоліо людям, які лайкнули «Сімпсонів» або Райана Рейнольдса, і на побаченні ти не будеш боятися ляпнути нісенітницю.

Роздрукувати 140 своїх фотографій і віддати батькам

Швидше за все, твої батьки не працюють на кладовищі або в притоні. Тому можеш сміливо принести їм на роботу свої фотографії, щоб вони роздавали колегам. І будь упевнений, коли хтось заїкнеться про внучку або племінника з хорошими оцінками, то твої контакти потраплять до такої людини, а оригінальність буде оцінена по достоїнству.

Напиши свій номер телефону, лінки в соцмережах, а якщо ти ґрафітчик/-ця – то і тег, яким засрав все місто. За цифри не переживай: дзвонити тобі, звичайно, ніхто не буде – зараз не 30-ті роки минулого сторіччя. А ось з номером телефону буде легше додати тебе в Телеграмі та кинути стікер з котиком. Головне, на зворотному боці фотографії вказати якусь позначку чи промокод. Щоб ти розумів/-ла, що це хороша людинка і родич колег батьків, а не клієнт, який хоче дізнатися геолокацію закладки. Книжкової.

Втім, якщо тобі не потрібні «дівчинки-пай» або зразкові хлопчаки, то вирушай сам/-а в притон. Але не на роботу. Хоча…

Купити в даркнеті базу абонентів і робити холодні дзвінки

Цей спосіб небезпечний, протизаконний і може негативно вплинути на карму. Але якщо такі обмеження тебе не турбують, то варто подумати про покупку бази. І, звичайно ж, про те, як почати розмову. Потрібно бути наполегливим/-ою, але не лякати, як колектор. Довго розмову теж краще не починати, а то на іншому кінці подумають, що ти почнеш щось продавати і кинуть слухавку. Періодично перевіряй свій номер у гуглі – чи не виявився він у одному списку з колекторами. Заодно і відгуки почитаєш про себе.

Ні в якому разі не починай з затертих зі шкільних часів «привіт, давай познайомимося». Швидше за все, якщо ти купив базу, то маєш уявлення, звідки цей номер. Тому застань людину зненацька: «Привіт, а це не ти на тому тижні купував/-ла мариновані огірочки?»

Запостити в ФБ оголошення, що шукаєш лакшері-квартиру в центрі

Раптом ти шукаєш не любов на все життя, а постійний секс, то у нас є і такий варіант. Топові чікулі почнуть тобі писати першими, лайкать і коментить, запрошуючи покурити кальян. Коли розкажеш, що це для друга/подруги розмістив об’яву, то «ліві» відсіються, а деякі вже встигнуть зрозуміти, що ти клас.

Якщо ж ти леді, то теж створюй оголошення, а потім рахуй, скільки альфасамців напишуть з пропозицією оплатити квартиру. Можеш відповісти, що вже знайшла за 1000 євро, але потрібно заплатити за перший, другий, останній місяць, залишити заставу і дати ріелтору відсоток. І скромно відправляй картку. Коли гроші прийшли – блокуй цього ідіота, який думає, що може тебе купити!

Врятувати кошеня і потрапити в ефіри новин

Сол Гудман з серіалу «Краще телефонуйте Солу» показав, як працює піар-машина після «випадкової появи в телевізорі». А якщо поєднати це з безпрограшним варіантом з порятунком кошеня, то отримаємо 100% -й ефект. Головне, щоб кіт був попухнастіше і поналяканіше. А ось ти повинен/-нна забути про страх, хоча б заради майбутніх щасливих відносин.

Уточни у журналіста написання свого імені і чекай, коли тебе почнуть знаходити і дякувати за порятунок пухнастиків. Далі – куй залізо, поки гаряче.

П.С.

Але не варто забувати, що краще фанатично не зациклюватися на пошуку другої половини. Краще в 50-ть зустріти в черзі акції на протези справжню любов, ніж зараз кого-небудь.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь