Спецпроєкти

Сучасні екотренди: паперові пакети, перероблення пластику та електровелосипеди


Екологічний стиль життя стає філософією сучасної людини. Крафтові пакети, сортування сміття, перероблення пластику, електробайки – усе це формує міцний фундамент для збереження природних ресурсів планети.  

Пластик

Пакет із пакетами відходить у минуле. Його вбивця – екологічний паперовий пакет, у який пакують продукти фахівці онлайн-супермаркету Cooker. Тож тепер продукти можна замовити відразу додому, швидко й максимально безпечно для довкілля. 

Користуючись Cooker, ти отримаєш екологічну доставку в будь-яку точку Києва за 15 хвилин, а якщо замовляєте більш ніж на 250 грн – ще й безплатну. Якщо ти не вибрав таку опцію на сайті, можна просто викласти товари й повернути пакети  кур’єру. Тоді їх віддадуть на перероблення.


Сортування

Збереження продуктів – ціла наука. Якщо викласти її стисло, виходить, що більшість твоїх товарів можна комбінувати в одну ємність, а не розкладати в окремі пакети. 

Картопля й цибуля, більшість фруктів і набіл чудово перенесуть таку доставку. Продукція доставляється в термобоксах, які забезпечують оптимальний температурний режим для харчових продуктів. Спеціалісти Cooker заздалегідь складуть все так, щоб запахи не змішувалися, а товарні позиції були зручно відсортовані. 

Уже вдома замість пакетів заведи собі спеціальні контейнери для різних видів продуктів. Дріб’язок, але якщо кожен дбатиме про такі дрібниці, то світ і справді стане чистішим.


Електротранспорт

Гіроборд, самокат, електроавтомобіль – для сучасної людини норма свідомого вибору транспорту. Так само й для бізнесу. Допоки одні доламують старі китайські мотоцикли та мопеди на розвозці піци, інші вкладаються в майбутнє. 

З першого дня роботи Cooker зробив ставку на чисту доставку, придбавши кур’єрський сервіс на електровелосипедах. Тепер, замовляючи доставку, ти долучаєшся до того, щоб планета стала чистішою. Окрім цього, це зручно: пара кліків на сайті, і вже за 15 хвилин все необхідне буде в тебе вдома. 

Ба більше, електровелосипеди тихі. У вашому дворі лунатимуть хіти Cigarettes After Sex, а не гуркіт старого мотора. Та й погодьтесь: зовнішній вигляд і гігієна кур’єра також неабияк впливають на наш апетит.

Отже, сучасні тренди доволі прості:

  • екологічність;
  • технологічність;
  • швидкість і зручність;
  • свідомість у виробництві та споживанні.

І ще один тренд цього року – швидка доставка товарів зі складу відразу додому. У Києві онлайн-супермаркет Cooker став першим і найбільшим провідником цієї популярної у всьому світі тенденції.

Світ пришвидшився. Більше не треба, як раніше, півдня їздити по базарах і магазинах, а потім ще півдня готувати. Бути в тренді – це бути спритним і свідомим. І мати таких самих друзів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram