Спецпроєкти

Стартап дня: «кабінка спокою» для зниження рівня стресу офісних працівників


Як стверджує Американський інститут дослідження стресу, щодня понад 1 мільйон людей страждає від стресу, пов’язаного з роботою. Тому інвестування в благополуччя працівників може допомогти у зменшенні стресу на робочому місці та підвищенні продуктивності.

Американський стартап ROOM створює звуконепроникні кабінки для сучасних офісів. У ній можна розслабитися та помедитувати, не виходячи з офісу, пише видання Designboom.

Calm Booth призначена для боротьби зі стресом і містить все, що потрібно для швидкого та якісного відпочинку на роботі. Вона нагадує звичайну телефонну будку. Всередині – м’яке світлодіодне освітлення і система вентиляції. Кабінка має три шари звукоізоляційних матеріалів, виготовлених з понад 1 000 перероблених пластикових пляшок.

У кожній кабінці є доступ до 12 програм для медитацій та відпочинку. Там зібрані також звуки природи, аудіопрограми, які викладають всесвітньо відомі фахівці з медитації. Інтер’єр кабінки оснащений зеленим лісовим принтом.


«Медитація на роботі допомагає нам бути щасливішими, здоровішими, більш задоволеними своєю роботою, більш креативними, продуктивними та кращими працівниками. Надання людям простору та інструментів, необхідних для спокійного життя, створює здорове робоче середовище», — пояснюють розробники ROOM.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь