Спецпроєкти

Чашка кави – добра справа: місяць благодійної кави у кав’ярні Espressamente illy


Кав’ярня Espressamente illy долучається до благодійного проекту KIND CHALLENGE, щоб допомогти зібрати 3 млн гривень для онкохворих діток. 

З 8 листопада до 8 грудня 2019 року Espressamente Illy Kiev передаватиме 1 грн з кожної проданої чашки кави на благодійну кампанію.

Виручені кошти підуть на купівлю необхідних ліків та витратних матеріалів для дітей та онковідділень по всій Україні, допоможуть оплатити амбулаторні квартири та надати психологічні послуги.

KIND CHALLENGE – це благодійний проект видавчині bit.ua, журналістики та марафонниці Тетяни Гриньової, який покликаний навчити людей систематично допомагати та робити благодійність популярною в Україні. 

Партнери KIND CHALLENGE – це ресторани, магазини, фітнес-клуби, які віддають частину свого прибутку, або пересічні свідомі українці, які переказують власні кошти на благодійну кампанію та вчаться систематичній допомозі. У межах проекту з’являються різноманітні благодійні акції, долучитися до яких можуть всі охочі. 

Зробити це дуже просто: обираєте «добру акцію» на нашому сайті або у телеграм-каналі KIND CHALLENGE та потрапляєте на неї в обраний заклад. Оплачуючи свою «добру страву» або тренування, ви робите свій внесок у добру справу, адже частина коштів, яку ви витратили, піде на благодійність.

Якщо ж ви хочете зробити пожертву прямо зараз, це завжди можна зробити за посиланням (тут також можна переглянути деталі благодійної кампанії та статус збору): http://super.tabletochki.org/ru/campaigns/kind-challenge-tani-grinevoj.

Скуштувати #kindcoffee:

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь