Спецпроєкти

Kind Movie Club: 50% від занять англійською підуть онкохворим дітям


Школа англійської мови Progress. Way to Learn English стала партнером благодійного проєкту Тані Гриньової KIND CHALLENGE та долучилася до збору 3-х мільйонів гривень для лікування онкохворих дітей, підопічних БФ «Таблеточки».

Тепер школа запрошує відвідати розмовний кіноклуб Kind Movie Club. Практикувати розмовну англійську під час перегляду кінофільму чи серіалу значно цікавіше. Ви зможете покращити свій рівень англійської, розширити словниковий запас, почнете краще сприймати англійську мову на слух.

Вартість одноразової участі: 250 грн., 50% з яких до кінця 2019 року будуть переказані на благодійний проєкт KIND CHALLENGE. Виручені кошти підуть на лікування онкохворих діток, підопічних фонду «Таблеточки», та підтримку їхніх сімей.

Найближчий Kind Movie Club відбудеться цієї неділі, 10 листопада, і буде проходити один раз на місяць щонеділі о 13:30 і о 15:30 замість однієї із зустрічей KIND Speaking Club, розмовного клубу школи. Щоразу всім учасникам надсилають тему клубу, щоб можна було підготуватися до зустрічі. Тема першої зустрічі – освіта та її роль у житті сучасної людини.

Розмовний клуб зацікавить людей з будь-яким рівнем англійської – від Elementary й вище. У Kind Movie Club на вас чекатиме корисна лексика, ігри та завдання, безліч розмовної практики і дружня атмосфера.

Щоб відвідати розмовний кіноклуб, необхідно зареєструватися за посиланням: 

https://forms.gle/Mi7dsYkqQYbCUdfu6

Якщо у вас з’явилися додаткові запитання, телефонуйте в школу за номерами: +38(097)4102226, +38(066)7504961.

Нагадуємо, що Progress. Way to Learn English зараз проводить ще одну ініціативу на підтримку благодійного проєкту KIND CHALLENGE: протягом 2-х місяців школа віддає 10% від оплати за курс General English тривалістю 5 місяців. Детальніше прочитати про ініціативу #KINDENGLISH можна в нашій статті.

Мета проєкту KIND CHALLENGE – зібрати 3 мільйони гривень до кінця 2019 року для онкохворих дітей та зробити благодійність зрозумілою, простою та масовою в Україні. Партнери проєкту – це свідомі люди та бізнеси, які частину прибутку від свої послуг і товарів віддають на лікування дітей. Всі «добрі місця» можна знайти на спеціальній Карті. Відвідуючи ці заклади, ви робите свій внесок на добру справу та допомагаєте дітям.

Стежити за перебігом збору коштів, статусами акцій та фінансовими звітами пропонуємо в соцмережах KIND CHALLENGE:

Facebook

Instagram

Telegram

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь