Спецпроєкти
Наймасштабніша «чорна» добірка евер:
де закупитися всім на рік вперед
В останню п'ятницю листопада весь світ ніби сходить з розуму! Торгові центри, крамнички, гіпер- і мінімаркети, салони краси і лавки зі східними спеціями – все заполонили натовпи охочих на знижки. Нерідко трапляються бійки та нещасні випадки за ну-майже-безкоштовні кюлоти або чеддер... І ні, це не природні катаклізми, це – Black Friday! Щоб не наражати нікого на небезпеку та бути спокійними за вашу стресостікість, ми завчасно підібрали перелік магазинів зі знижками та вигідними пропозиціями. Запам'ятовуйте, занотовуйте – і вривайтеся в Чорну п'ятницю підготовленими.
Послуги
Усі 33 задоволення – від ресторанів до фітнесу. Чорноп'ятничними днями у цій сфері спостерігатиметься справжній кругообіг справедливости: поїв – поприсідав – злітав у відпустку. І так по колу. Ідеальний час, щоб придбати абонементи до спортзали, забронювати квитки/тур або просто виділити день для себе і розслабитися.
Проживаємо щасливі години... щогодини в «Євразії»
Зізнайтеся, що хоч раз, але чекали, коли ж настане 15:00 і можна буде зайти в «Євразію» на роли за акцією «1+1=1». Правила прості: замовляєш порцію будь-якої страви і отримуєш її гастро-близнюка, тільки безкоштовно! У Чорну п'ятницю забудьте про час, адже в цей день «щасливою» є кожна година.

Коли: 29 листопада
Де: перелік закладів, на які поширюються знижки, тут.
150 лекцій за ціною двох у Projector
Підписка на відео-бібліотеку Projector. Online — це як передплатити Netflix на рік вперед.Всі лекції зібрані у 5 тематичних відеотек: графічний дизайн, веб-дизайн та інтерфейси, менеджмент і маркетинг, розробка, game production. Але найцінніша перевага підписки — це доступ до закритого контенту школи.

Коли: 29 листопада
Де: на сайті школи
Стиль
Зима близько… І коли, як не зараз, купувати затишні пальта та теплі чобітки. А ще – зима зимою, але черговий комплект красивої білизни, який «ой, я не знаю як, воно само купилося» ніколи не буває зайвим. Парфуми, косметика та інші приємності – саме час купувати новорічні подарунки, бо за місяць ситуація буде ще шаленіша. Готуй сани влітку. І купальник теж можеш. І капелюшок для посиденьок на одеському березі.
За новорічними луками і аутфітами на кожен день – до Ocean Plaza
Строкаті світшоти і топи, кюлоти і спідниці, пальта і капелюшки, шльопки і хайтопи – Ocean Plaza пропонує закупитись на рік вперед. Бо чорноп'ятнична пора буває, як і день народження, лише раз на рік! А ще ТРЦ обіцяє багато фану, чіллу, концерт MELOVIN і автограф-сесію з Олею Цибульською.

Коли: 29 листопада – 1 грудня
Де: вулиця Антоновича, 176

Гаджети та техніка
Виходять нові моделі смартфонів, навушників та лептопів. Мабуть, що й мультиварки скоро почнуть самі накривати на стіл. Сьорчіть, що нового у світі гаджетів та прогресуйте технологічно за приємними цінами!
Подарунки
Не думаємо, що Санта, Святий Миколай та Дід Мороз відкладають все на останній момент, як усі ми. Купуй подарунки завчасно та релаксуй під час різдвяної метушні