Спецпроєкти

З’їсти сирники – допомогти онкохворим дітям: у ресторані «Прага» сезон добрих сирників


Ресторан «Прага» на ВДНГ запускає сезон «добрих» сирників. Ресторан долучається до благодійного проєкту Тані Гриньової KIND CHALLENGE, щоб допомогти зібрати 3 мільйони гривень для підопічних фонду «Таблеточки».

Сезон добрих сирників стартував 5 листопада. Так, замовивши порцію сирників із сметаною та полуничним соусом, ви стаєте благодійниками для дітей. Адже ресторан увесь прибуток від страви перерахує на потреби онкохворих дітей. Ці кошти допоможуть купити необхідні ліки та витратні матеріали для відділень Охматдиту, оплатити амбулаторні квартири для родичів дітей, які перебувають на лікуванні, а також психологічну допомогу для них.

Добрі сирники можна замовити в будні дні з 9:00 до 12:00 та у  вихідні з 9:00 до 13.00.

KIND CHALLENGE – це проєкт видавчині bit.ua та благодійної бігунки Тетяни Гриньової, за допомогою якого вона планує зібрати 3 мільйони гривень до кінця 2019 року для онкохворих дітей, підопічних фонду «Таблеточки», залучивши до збору коштів все більше людей та організацій.

Це проєкт про те, що кожен може бути корисним. Його головний меседж такий: постійна допомога та пожертви не лише рятують і покращують життя людей, які цього потребують, але й змінюють свідомість та звички суспільства. Чим більше людей почнуть допомагати систематично, тим кращим стане наше суспільство.

Партнерами проєкту стають ресторани, салони краси, освітні центри та інші організації, які вирішили віддавати частину прибутку від своїх товарів та послуг на благодійність. 

Для того щоб підтримати проєкт та допомогти зібрати потрібну суму, організатори запрошують обрати будь-яке місце на Карті добрих місць та скористатися послугою чи придбати товар, частина прибутку від якого переходить у KIND CHALLENGE. 

Щоб долучитися до проєкту та допомогти дітям, ви можете:

  1. Переказати будь-яку суму онлайн: https://super.tabletochki.org/ru/campaigns/kind-challenge-tani-grinevoj 
  2. Відвідувати «добрі акції». Всі заклади, які віддають частину свого прибутку на допомогу дітям зібрані на спеціальній карті: https://kindchallenge.net/map/ 
  3. Спланувати разом з організаторами спільну акцію в межах KIND CHALLENGE, написавши організаторам

Спробувати «добрі» сирники та допомогти дітям:

  • Ресторан Прага
  • м. Київ,  пр. Академіка Глушкова, 1
  • Страва подається: 9:00–12:00 у будні, 9:00–13:00 у вихідні
  • Вартість: 167 грн., увесь прибуток йде на благодійність.

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь