Спецпроєкти

Заводи Christian Dior, Guerlain і Givenchy випустять власні антисептики та безкоштовно роздадуть у лікарні


За інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я, у Франції зафіксовано 2 269 підтверджених випадків зараження COVID-19 і 48 смертей, викликаних ускладненнями після коронавірусу. Епідемія супроводжується браком дезінфікційних засобів не тільки у Франції, але й по всьому світу. 16 березня модний конгломерат «LVMH» запустить власне  виробництво антисептика для рук. Це повинно допомогти вирішити проблему гострого браку дезінфекційних засобів у французьких лікарнях.

У планах компанії за перший тиждень виготовити 12 тонн продукту. Насамперед антисептичний засіб для рук направлять у 39 лікарень французької мережі «Publique Assistance – Hôpitaux de Paris» (AP-HP). Усі поставки від LVMH будуть безкоштовні.

Виробництво антисептика здійснюватиметься на виробничих майданчиках, які призначені для парфумерії та косметики брендів Dior, Guerlain і Givenchy.

«Зіткнувшись із ризиком дефіциту, який спостерігається у Франції, Бернар Арно (генеральний директор групи) попросив відділення парфумерії та косметики LVMH мобілізувати свої виробничі потужності для виробництва та запропонувати державним органам значну кількість дезінфекційних засобів», — йдеться у пресрелізі.

Концерн розпочне перші поставки із 16 березня. Виробництво триватиме, допоки це буде необхідно.

LVMH – світовий лідер на ринку предметів розкоші й обʼєднує 75 брендів одягу, косметики, ювелірних виробів та інших товарів. Власник LVMH — французький бізнесмен Бернар Арно.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь