Спецпроєкти

Цьогорічний Comic Con Ukraine перенесено на 2021 рік. Нові дати


Рішення уряду щодо послаблення чи посилення карантину змінюються мало не щодня. Тому через нестабільну ситуацію з пандемію COVID-19 організатори фестивалю повідомили, що вимушені перенести Comic Con Ukraine на 2021 рік.

Фестиваль мав відбутися 5 та 6 вересня.

«Зараз карантин в Україні подовжено до 31 липня, і чи не щодня фіксуються нові антирекорди. Враховуючи таку динаміку, неможливо спрогнозувати подальший розвиток подій і надавати гарантії. Для нас важливо, щоб Comic Con Ukraine викликав у вас найприємніші емоції та залишав найкращі спогади, як улюблене та найочікуваніше свято. Тому ми не в праві ризикувати», – повідомили організатори Comic Con.

Водоночас відомо вже нові дати проведення фестивалю в наступному році. Comic Con Ukraine у 2021 році проведуть 4 та 5 вересня на артзаводі «Платформа».

Квитки, придбані на цьогорічний фестиваль, будуть дійсними у 2021 році. Тим, хто не хоче так довго чекати або не може цього зробити, кошти повернуть.

Також відомо, що фестивалі електронної музики Brave! Factory та Black! Factory цьогоріч теж скасували. Заходи мають пройти вже наступного року. На 2021 перенесли «Книжковий арсенал», Atlas Weekend та Євро-2020. Ми розповідали й про зміни правил проведення церемонії «Оскар» у 2021 році – детальніше про нововведення можна почитати в цьому матеріалі. А за цим посиланням знайдете нові правила безвізових поїздок до ЄС від 2021 року.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь