Спецпроєкти

Добрі сніданки повертаються: снідайте у Soul Cafe та допомагайте онкохворим дітям


З 20 липня по 20 серпня замовляйте «русанівський сніданок» у Soul Cafe та допомагайте дітям з онкозахворюваннями. Протягом місяця 30 грн з кожної порції будуть переходити в БФ «Таблеточки».

Міське кафе Soul Cafe (Русанівська набережна, 10) приєднується до ініціативи Kind Challenge, започаткованої у 2019 році Тетяною Гриньової. 

Свою доброчинну діяльність видавчиня bit.ua, charity runner-ка та волонтерка фонду «Таблеточки» Тетяна розпочала у 2018 році, коли поставила собі мету пробігти 12 маратонів за 12 місяців та зібрати 1 млн грн на паліативну програму фонду. 

Успішно завершивши цей збір, у 2019 році бігунка поставила собі ще амбітнішу мету – зібрати вже 3 млн грн на підтримку дітей з онкозахворюваннями. У межах цього збору Тетяна започаткувала кампанію добрих акцій Kind Challenge, до якої підключились партнери: ресторани, фітнес-центри, салони краси. Партнерські заклади віддавали частину свого прибутку від певних «добрих» товарів та послуг на доброчинність. 

Загалом до ініціативи долучилося понад 50 партнерів і для підопічних фонду «Таблеточки» вдалося зібрати 920 тис. грн. Зараз на кампанії Тані вже понад 1,5 млн грн – збір триває. Долучитися комфортною сумою ви можете за посиланням.

На жаль, через пандемію кампанію добрих акцій довелося припинити, але зараз вона починає поступово відновлюватися. Першим добрим партнером ініціативи у цьому році стало Soul Cafe.

З 20 липня, замовляючи у закладі русанівський сніданок, ви автоматично робите добру справу та стаєте благодійником/-ницею для дітей з онкозахворюваннями, адже 30 грн з кожної порцію підуть на кампанію Тетяни у фонд «Таблеточки».

Усі зібрані кошти розподіляють відповідно до найактуальніших потреб фонду за 4 основними напрямками:

  • допомога онкохворим дітям (обстеження, встановлення діагнозу, пошук і придбання ліків, лікування в Україні й за кордоном, психологічна підтримка та організація свят);
  • допомога лікарням (закупівля обладнання та покращення загальних умов);
  • освітня програма для лікарів (навчання у відділеннях лікарень, доступ до стажувань і освітніх заходів за кордоном, підписка на міжнародні медичні видання);
  • правова підтримка (захист прав онкохворих дітей та їхніх сімей).

Русанівський сніданок (скрембл із грибами, смажена картопля, дюсельдорфська ковбаска, мікс салату та фірмовий хліб) – 120 грн/350 гр.

Сніданки подаються у Soul Cafe протягом усього дня, тож поснідати та зробити добру справу ви можете з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 22:00, а у вихідні з 9:00 до 22:00. 

У майбутньому до ініціативи планують долучатися нові заклади зі своїми добрими акціями. Знайти всі місця, які допомагають дітям, можна на спеціальній мапі. Якщо ж ваш заклад також хоче взяти участь, пишіть організаторам на team@kindchallenge.net.

  • Що? «Добрий» русанівський сніданок (скрембл із грибами, смажена картопля, дюсельдорфська ковбаска, мікс салату та фірмовий хліб) – 120 грн/350 гр.
  • Де? Soul Cafe, Русанівська набережна, 10.
  • Коли? 20 липня–20 серпня, пн-пт 8:00–22:00, сб-нд 9:00–22:00.
  • Чому? 30 грн з кожної порції підуть у фонд «Таблеточки» на допомогу онкохворим дітям.

Kind Challenge – це не лише кампанія добрих акцій, а й платформа бігового фандрейзингу. Використавши досвід успішного збору коштів за допомогою бігу та підготовки до маратонів, Тетяна Гриньова розробила спеціальну фандрейзингову програму. Ця програма допомагає іншим людям використати свій біг як інструмент допомоги різним благодійним фондам на організаціям.

Зареєструватися та додати більше змісту своєму бігові ви можете тут.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь