Спецпроєкти

Секс-іграшки – це норма і для стриманих чоловіків. Тим паче такі


Перше і основне – за мастурбацію взагалі не можна соромити. Друге – чоловік не повинен соромитись мастурбації. Третє – гарні секс-іграшки потрібні чоловікам так само, як жінкам. 

Зараз зорієнтуємо вас у семи виробниках секс-девайсів, які відходять або відійшли від грайливих форм і знайшли більш стримані підходи, аби привернути увагу чоловіків до своєї продукції.

TENGA

Фото: instagram.com/tenga_pr/

Tenga – японський бренд чоловічих секс-іграшок, який принципово відмовляється від імітації жіночих геніталій у своїх девайсах і вважається «еплом» у сфері секс-технологій.  

З Tenga чоловіки зазвичай починають – у бренда багато недорогих моделей на ручній механіці. Радимо спробувати Tenga Air Tech, всередині яких і пухирці, і вусики, і продовгуваті об’ємні фігури. Якщо сподобається, пробуйте далі: наприклад, набір з мастурбатора Tenga Air-Tech VC і насадки Tenga Vacuum Controller, які посилюють смоктання. А якщо захочете віддатися азійській футуристичній електроніці, яка все робитиме сама – у Tenga є серія Flip Hole.

У цього бренда є також одноразові яйця-мастурбатори Tenga Egg. Вони тягнуться до 30 сантиметрів і мають рельєфне наповнення, тому мастурбувати ними можна що завгодно та як завгодно. Підійде і для дівчини – якщо вдягти це яйце на пальці зворотною стороною (перевірено).

LELO

Фото: instagram.com/lelo_official/

Lelo випускає іграшки з 2003 року. В області чоловічого задоволення найбільше уваги бренд присвячує масажерам простати – налічується вже шість лінійок, серед яких і одинарні фалічні масажери, як Loki і Billy 2, і масажери з відростками для стимуляції яєчок – Hugo, Loki Wave і Bruno.

Масажер Hugo нині бестселер. Він працює від маленького пульта, завдяки чому чудово підходить для стимуляції соло та в парі. А якщо маєте вільні півтори-дві тисячі євро, спробуйте джентльменську модель Lelo – Earl з нержавіючої сталі або золота. Її надішлють у дерев’яній коробці з фірмовими запонками!

SVAKOM

Фото: instagram.com/svakomusa/

Svakom, як і Tenga, славиться яйцями. А ще віброкільцями для пенісу. 

Кількаразові свакомівські яйця Hedy виграють у Tenga довжиною та подвійним ребристим покриттям. Настрій на хвильки – мастурбуєш хвильками, завтра настрій змінився на крапочки – вивернув крапочками всередину. Користуватися ними рекомендовано не більше 5 разів, але вони як і Tenga витримують більше.

Віброкільця від Svakom підійдуть і для соло, але спробуйте їх і в парі. Порада: якщо ви чоловік, який займається сексом з жінкою і хоче отримати від кільця максимум, будьте знизу – партнерці дуже сподобається. 

NEXUS

Фото: instagram.com/nexusrange/

Британський Nexus – лідер з виробництва масажерів простати. Компанія запустилася у 2005 році, щоб виправити несправедливий і сильний перекіс на ринку секс-технологій в бік жіночого задоволення. Масажери простати рідко позиціонуються секс-тех-брендами як інструменти профілактики захворювань, і Nexus – той рідкий випадок, коли здоров’я має таке ж значення, що й задоволення.

Якщо хочете урізноманітнити сексуальне життя або звичку сидіти, спробуйте  водонепроникний Nexus G-Rider. Це недорога модель з п’ятьма режимами стимуляції простати. А одна з найдорожчих – Nexus Sparta Prostate Stroker – має п’ять основних режимів, три швидкості, а також додаткову зону для стимуляції ануса. Головна перевага цієї моделі у двох язичках на голівці масажера, які забезпечують подвійну стимуляцію простати. А що про такі іграшки думає ваш проктолог?

FUN FACTORY

Фото: instagram.com/funfactory/

Модель, за якою чоловічі іграшки Fun Factory легко відрізнити від будь-яких інших – Manta. Вона має 12 режимів і силіконові рифлені ребра, які чудово стимулюють член під час соло. Нею також зручно стимулювати одночасно геніталії кількох партнерів під час сексу.  

Крім цієї моделі, у Fun Factory є автоматичний стимулятор голівки члена Cobra Libre II. Завдяки двом моторам, які створюють перехресну вібрацію, іграшка під час соло все робить сама, тому її можна не рухати і сконцентруватися на відчуттях. Обирайте з 11 режимів підхожий саме вам.

SATISFYER

Фото: instagram.com/melocotonberenjena/

Satisfyer – це лідер з виробництва вакуумних кліторальних стимуляторів, але випускає й хороші альтернативи чоловічим іграшкам від Fun Factory.

Спробуйте цей бренд, якщо Fun Factory здається надто дорогим (різниця в ціні – 2,5 рази). Мастурбатор голівки члена від Satisfyer Men Heat Vibration, як і Cobra Libre II від FunFactory, має перехресну вібрацію, а ще і внутрішній підігрів до 40 градусів. Непогана перевага!

LOVENSE

Фото: instagram.com/the.sway.tt/

У фокусі гонконгського бренда Lovense девайси, які керуються смартфоном з будь-якої точки світу. Бренд більше орієнтується на жіноче задоволення, але і про чоловіче пам’ятає.

За 10 років Lovense випустив дві моделі для чоловіків. Масажер простати Edge завдяки роботі через смартфон та інтернет виграє у аналогів від Svakom і Lelo – з ними через материк не потр*хаєшся. А для чоловіків, які хочуть отримати сильні вібрації, потужні всмоктування і 360-градусне охоплення члена не за всі гроші світу компанія випустила мастурбатор Lovense Max 2. В ньому змінні рукава, тому мастурбувати можна буде і нереалістичним білим рукавом, і схожим на вагіну (якщо все ж надумаєте). 

Наостанок – Max 2 має режим вібрації під музику і синхронізується з брендованою грою Mirror Life, якщо ваш настрій назріє на CGI-порно.

KIIROO

Світовим лідером з виробництва мастурбаторів вважається нідерландський бренд Kiiroo. Серед його видатних девайсів – Kiiroo Titan Feel Pornstars Experience, який під’єднується до окремого порносайту з 4000 роликами та синхронізує пенетрацію на екрані з рухами мастурбатора. Однак в Україну цю модель поки не постачають.

З доступних маємо, наприклад, Kiiroo Onyx 2. Завдяки десятьом рухливим кільцям і кібершкіряному покриттю, яке майже не відрізняється від справжньої шкіри, він чуттєво імітує вагінальний, оральний, анальний секс і ручну мастурбацію. Його також можна під’єднати до жіночих іграшок бренду та влаштувати інтерактивне задоволення на відстані.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь