Спецпроєкти

Щоб твій Instagram залайкали: Huawei випустила смартфон для фотоекспериментів


Навесні компанія Huawei представила нову модель смартфона – Huawei P40 lite E. Вона має 48-мегапіксельну основну камеру, яка входить до системи трьох ШІ-камер. Це означає, що тепер телефони середнього сегменту не поступаються якістю фото дорожчим моделям.

Краща зйомка вночі і якісніші кадри 

Завдяки 48-мегапіксельній камері з широкою діафрагмою (f/1.8) смартфон робить знімки з високою роздільною здатністю, тому готуйтеся робити чіткі та яскраві фото. Спокійно фотографуйте і вночі – сенсор у камері тепер сприймає більше світла. 

Окрім 48-мегапіксельної основної камери, до системи трьох ШІ-камер входять 8-мегапіксельна ультраширококутна камера та 2-мегапіксельна камера для портретних знімків.

120° замість 78° для ще масштабніших фото

8-мегапіксельна ультраширококутна камера на Huawei P40 lite E забезпечує поле огляду 120°. Ширша перспектива не лише дозволяє робити кращі фото краєвидів, а й додає зображенням простору.

Боке, слоумо і штучний інтелект 

Подобається ефект боке? Тоді вмикайте режим широкої діафрагми. Його основні складові: 2-мегапіксельна камера, що визначає глибину, і 48-мегапіксельна основна камера, які вимірюють відстань між смартфоном та вами. 

Huawei P40 lite E також підтримує режим слоумо-відео, які відтворюються зі швидкістю 1/16 від звичайної.

А завдяки ШІ-функціям камера Huawei P40 lite E розпізнає сцену, пропонує нічний режим, портретний і багато іншого. 

Смартфон має 6,39-дюймовий дисплей з маленьким вирізом під фронтальну камеру, акумулятор ємністю 4 000 мА*год та процесор Kirin 710F. Програми для гаджета можна завантажити в магазині застосунків Huawei AppGallery*. Докладніше про платформу можна дізнатися за посиланням.

В Україні смартфон Huawei P40 Lite E (4 ГБ RAM+64 ГБ ROM) доступний за рекомендованою ціною від 4 699 грн.

*Huawei AppGallery – основний магазин застосунків для Huawei P40 lite E. AppGallery входить у ТОП 3 найпопулярніших глобальних магазинів застосунків та охоплює 170 країн світу і авдиторію понад 400 млн користувачів у всьому світі.

Зараз в AppGallery близько 400 українських застосунків, глобально в магазині доступно близько 60 тисячзастосунків, серед них – Booking.com, Deezer, TikTok, Likee, Snapchat, Viber, Telegram, Here We Go. Також користувачам доступні топові українські застосунки: Дія, Нова Пошта, Monobank, Приват 24, Portmone, Megogo, prom.ua, Rozetka, EasyWay і ін. Серед популярних ігор – World of Tanks Blitz, Lords Mobile, Asphalt 9, AFK Arena, Game of Thrones Beyond the Wall. Додатки, яких не вистачає, можна знайти через пошуковий віджет Petal Search, який є в AppGallery. Встановивши його, можна шукати будь-які додатки просто з пошукового рядка на головному екрані вашого смартфона. У ІІІ кварталі 2020 р. Huawei разом з українським фінтехом EasyPay представить NFC-платежі. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь