Спецпроєкти

14-й Kyiv Food and Wine Festival: що буде на київському фестивалі їжі та вина


Kyiv Food and Wine Festival повертається, і це — чудова нагода відсвяткувати сезон нового врожаю в останній вікенд спекотного літа.

14-й київський фестиваль їжі і вина відбудеться 29 та 30 серпня на території мистецької галереї LAVRA. Це атмосферна локація у самому серці Києва, з трьома великими дворами та лофтовими приміщеннями, де всім гостям фестивалю буде комфортно і затишно за будь-якої погоди.

Що чекає на гостей фестивалю?

  • Найкращі українські виноробні з винами нового сезону
  • Крафтові сировари з усіх куточків України, і не тільки
  • Школа вина — безкоштовні лекції та дегустації від відомих сомельє, винних та сирних
    експертів
  • Устричний баттл
  • Зона Wine Games — захоплюючі винні ігри: винна рулетка та експрес-гра у Winespiration
    від Жені Ніколайчук, яка допоможе вам ще більше дізнатись про вино
  • Музей вина
  • Фотовиставка Арсена Федосенка, присвячена українським виноробням

А також фудкорт, конкурси з подарунками, фото- та лаундж зони, джазова сцена і крута амосфера.

У неділю, 30 серпня, відбудеться аfterparty з виноробами-учасниками фестивалю у барі Like a Local’s на Подолі. Всі охочі зможуть смакувати вино та поспілкуватись з тими, хто їх виробляє.

Як відбувається підготовка до фестивалю?

Сергій Клімов
засновник Kyiv Food and Wine Festival
«2020-й рік видався нелегким, але це не привід розчаровуватись. За таких непростих умов 14-й Kyiv Food and Wine — це водночас і свято, і авантюра, що потребує надзвичайних зусиль і неймовірної уваги, але я впевнений — воно того варте. Бо всі ми скучили за нормальним життям, сповненим нових вражень та позитивних емоцій. Головне зараз — мати надійну, досвідчену і вправну команду та перевірених часом партнерів — я тішуся з того, що в нас є обидві складові. Цього року фестиваль проводимо значно раніше, ніж зазвичай, і це — дати, коли більшість малих та сімейних виноробів зайняті збором та переробкою нового врожаю, і, на жаль, не матимуть змогу взяти участь у фестивалі. Але, незважаючи на певні особливості, винний маркет фестивалю обіцяє бути дуже цікавим, і, окрім давніх фаворитів, ми презентуємо нашим гостям “нові обличчя” і нові цікаві активності!».

Як щодо безпеки?

У зв’язку з обмеженнями, які диктує 2020-й, на локації буде присутня обмежена кількість гостей, обов’язковою умовою буде вхід у масці та носіння маски на території фестивалю, за виключенням часу, коли споживається їжа чи вино. На території фестивалю буде розміщено достатню кількість антисептиків на всіх зонах контакту. Також тут можна буде придбати додаткову маску. Організатори забезпечують ще ретельнішу та частішу, ніж завжди, дезінфекцію поверхонь та приміщень.

Квитки організатори радять купувати онлайн, але на вході також буде така можливість. Квиток включає персональний дегустаційний бокал та доступ до дегустацій вин та сирів. Кожен квиток є дійсним протягом одного дня фестивалю.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram