Спецпроєкти

Від кримінальної драми до реаліті-шоу: ТОП-10 найпопулярніших серіалів Netflix літа 2020


Видання Forbes проаналізувало рейтинги серіалів, які транслює стрімінговий сервіс Netflix, і опублікувало топ-10 найпопулярніших шоу цього літа (з 20 червня по 20 вересня).

«Оскільки майже кожен стрімінговий сервіс зберігає свої цифри в секреті, топ-10 став нашим першим реальним поглядом на внутрішню діяльність великої стрімінгової платформи. Тепер у нас є уявлення про те, які шоу Netflix варто закрити, а які – продовжити », – пише автор рейтингу.

Отже, ТОП-10 найпопулярніших серіалів літа 2020:

1. «Нерозгадані таємниці»

Лідирує документальне кримінальне шоу «Нерозгадані таємниці» про різні нерозкриті злочини. Оригінальна програма виходила на телебаченні з 1987 по 2010 рік – в 2020 році Netflix знову запустив серіал.

«Справжні випадки незвичайних зникнень, шокуючі вбивства і паранормальні зустрічі підживлюють це захоплююче відродження культового документального серіалу», – йдеться в описі шоу на Netflix.

2. Floor Is Lava («Гаряча лава»)

Реаліті-шоу «Гаряча лава» (Floor Is Lava),  засноване на однойменній дитячій грі, стало справжнім вірусним хітом на платформі. Учасники мають долати смугу перешкод, де замість підлоги штучна лава. Переможець отримає 10 000 доларів. Наразі шоу посідає 12 місце за популярністю цього року.

3. «Проклята» (Cursed)

Американський драматичний веб-серіал за мотивами однойменного роману Френка Міллера і Тома Вилера запустився у липні і щонайменше шість днів поспіль знаходився на першому місці за популярністю на сервісі.

Серіал відсилає глядачів до міфів, пов’язаних з королем Артуром. Головну роль зіграла Кетрін Ленгфорд, відома за серіалом “13 причини чому”.

4. «Останній танець»

«Останній танець» — це американський документальний спортивний міні-серіал 2020 року, який розповідає про кар’єру відомого баскетболіста Майкла Джордана в Чикаго Буллз. У серіалі використано унікальні кадри сезону 1997-1998 років, фінального сезону Джордана з командою, та раніше не публіковані кадри з життя команди, а також інтерв’ю Майкла Джордана, Скотті Піппена, Денніса Родмана і тренера команди того часу – Філа Джексона.

5. «Ближче до Землі» («Down to Earth»)

Тревел-шоу  «Ближче до Землі з Заком Ефроном» вийшло на Netflix 10 липня. Протягом восьми серій, кожна з яких триває близько 40 хвилин, актор разом з експертом в області харчування і здорового способу життя Даріном Оліеном відвідує різні країни, де вивчає екологічні звички та спосіб життя різних народів.

Шоу посіло друге місце в липні та наразі знаходиться на 19 місці в переліку 2020 року.

6. «Таємний орден» («The Order»)

За сюжетом першокурсник коледжу Джек Мортон дізнається про існування таємної багатовікової організації і стає значущою фігурою у війні перевертнів і темних магів. Проєкт протягом 13 днів після запуску знаходився на другому місці за популярністю серед глядачів.

7. «Монахиня-воїн» (Warrior Nun)

Серіал «Монахиня-воїн» став одним з найбільш вірусних запусків на Netflix в цьому сезоні. У рейтингу 2020 року фентезі-драма посідає 21 місце.

8. «Аватар: Останній захисник» («Avatar: The Last Airbender»)

Жодний мультсеріал Netflix не був більш вражаючим, ніж «Аватар: Останній захисник». Анімаційне шоу посіло третє місце як у травні, так і в червні, і наразі є четвертим за популярністю шоу в Netflix цього року.

9. «Безсоромні» («Shameless» ), 2011

Серіал про багатодітну родину Ґаллагерів здобув велику любов глядачів з часів своєї прем’єри на сервісі й досі є одним з найпопулярніших шоу платформи.

10. «Офіс» («The Office» ), 2005

Серіал «Офіс» ніколи не займав перші місця у рейтингах популярних проєктів. Попри це від часу запуску шоу залишається постійно популярним. І в цьому його успіх, тому це офіційно десяте найпопулярніше шоу цього літнього сезону.

Нещодавно Netflix уперше опублікував десятку своїх найпопулярніших фільмів. Переглянути список можна тут.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь