Спецпроєкти

Вечірки на яхті, баржі та самокаті: де їх шукати у Києві


Хоч літо і вирішило обмежити нас у варіантах відпустки, знайти круті розваги можна і у столиці. Відчути себе на курорті, у центрі культурного життя відомого міста чи просто відірватися в незвичний спосіб? Легко! 

Разом із Deinde і Johnnie Walker маємо для вас як мінімум чотири хороші новини! Обирайте вечірку з серії Johnnie Walker HOTSPOTS by Deinde за смаком, а краще – спробуйте всі.

Насолоджуємося заходом сонця на баржі

Якщо можна об’єднати усі «стилі» вечірок в одну – то це буде BARZHA Sunset Party. На вас чекають прогулянка на справжнісінькій баржі по Дніпру, танці, музика, нові знайомства й мальовничий захід сонця.

Для вдалого початку вечірки – welcome drink, і можна починати! Настрою додасть DJ-сет, під який точно захочеться випустити на волю своїх внутрішніх Monatik і NK, танці та найрізноманітніші коктейлі від Johnnie Walker.

Звісно, не обійдеться і без антуражу для максимально вдалих кадрів і сторіс – різнокольорові фаєри, красиві люди і, як вишенька на торті – київський сансет на Дніпрі. Стрічка Instagram вже чекає на ваш фотозвіт!

 Безлімітні веселощі продовжуються і на березі – один зі столичних барів радо вітає своїх відпочивальників.

Коли: 28.08, 04.09, 19.09

Де замовити: https://deinde.com.ua/tours/barza_sunset_party/

01/9

Досліджуємо мурали на самокатах

KYIV MURAL DAY придумали спеціально для тих, хто любить активно проводити час, дізнаватися нове, творити і робити суперкруті фотки. 

Який план? Зустрічаємося, знайомимося з такими ж підривними і захопленими людьми, беремо електросамокати – і гайда досліджувати найяскравіші мурали Києва!

Прогулянка починається з фантазійного муралу «Святий Юрій» на Великій Житомирській. Крім нього, вдасться побачити мурал «Свобода» з синицею на Івана Франка, «гризунів» на Олеся Гончара, знаменитих «ворон» у дворику на Рейтарській та не менш відомого «велосипедиста» на київському велотреку.

Вражень – море, цікавої інформації – купа. Та попереду на вас чекає десерт – продовження туси в одному із столичних барів разом із дрінками Johnnie Walker – те, що екскурсовод прописав. Можна розслабитися, потеревенити про побачене і замислитися про те, що цю прогулянку обов’язково треба повторити.

Коли: 05.09, 19.09, 26.09

Де замовити: https://deinde.com.ua/tours/mural_day/

Чілимо на яхті

Уявіть собі: блакитне небо, яскраве сонце і дві вітрильних яхти, які йдуть Дніпром. На палубі в тіні від білих вітрил чілять твої друзі і нові знайомі. Коктейлі течуть рікою, пікнік у розпалі, 100500 неймовірних кадрів у телефоні. А ввечері буде найінстаграмніший момент – захід сонця з яхти. Усе це – у програмі KYIV YACHT DAY.

Також на вас чекає острів Великий, де можна організувати пікнік, пройти майстер-клас від капітана, приділити час іграм та спробувати смачнющі коктейлі Johnnie Walker. Та навіть коли яхта причалить, вечірка не закінчується! Увечері можна продовжити веселитися у столичних барчиках зі старими і новими друзями – і хай ця ніч не закінчується ніколи.

Коли: 23.08, 29.08, 05.09, 12.09

Де замовити: https://deinde.com.ua/tours/kyiv_yacht_day_party/

Краще поспішити, бо там уже солдаути!

01/9

Тусимо в паті-басі

Той самий легендарний «автобус для туси», про який багато хто мріяв, але чомусь досі не покатався ним. RED LABEL PARTY BUS – це вечірка з гарним настроєм і насиченою програмою (так-так, з патібаса доведеться іноді виходити).

Для початку усім пропонують заправитися гарним настроєм з коктейлями Johnnie Walker і нарешті починати паті! 

Одна з зупинок – прогулянка київськими арт-двориками, ще один смачний коктейль і пітстоп на фотографування. Якщо у вас немає інстахабенда/інставайф – не біда, хтось обов’язково прийде на поміч. 

Після прогулянки на вас чекає майстер-клас від стрітарт-художника, який розкаже про техніки та лайфхаки графіті. Усе це згодиться, коли ви малюватимете власне графіті, щоб залишити згадку про цей вечір. І хтозна, може, у вас весь цей час дрімав Бенксі, і саме час розкрити свій потенціал.

Після автобусу паті-компанія може приземлитися у київському барі і разом з дрінками Johnnie Walker влаштувати продовження банкету.

Коли: 22.08, 29.08, 12.09, 26.09

Де замовити: https://deinde.com.ua/tours/redlabel_party_bus/

Наостанок викладаємо рецепт ідеального відпочинку цього літа:

а) розслабитися,
б) доручити організацію професіоналам,
в) кайфувати. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь