Спецпроєкти

З каналу Geek Journal зняли всі 4 страйки. Що відбувається – коментарі Тайлера Андерсона та 1+1


Вчора ми розповідали про конфлікт між Олексієм Коваленком, більш відомим як Тайлер Андерсон, і медіахолдингом 1+1. Останній подав скарги на канал Тайлера Journal через використання фрагментів їхніх відео без дозволу. 22 січня цього року канал мав три страйки, і YouTube попередив, що Geek Journal 28 січня заблокують.

Олексій повідомив про це на своїх сторінках в соцмережах, а також створив новий канал, куди підписалося більше 50 тисяч.

Сьогодні Коваленко розповів, що всі чотири страйки з каналу зняли, отже, він зможе продовжити свою діяльність.

«Ви зробили НЕМОЖЛИВЕ! 1+1 зняли всі 4(!) страйки з нашого основного каналу Geek Journal! Ми не впевнені, що це кінець і не радієм завчасно… Проте шалений резонанс стався, це факт, і плюси не могли цього не помітити. За що низький уклін КОЖНОМУ!», – написав Олексій у своєму телеграм-каналі.

Тайлер додав, що зустрічався з представниками каналу, і вони запропонували йому видалити відео, на які подали скарги, і принести публічні вибачення – тоді страйки знімуть. Олексій пообіцяв подумати і дати відповідь до понеділка.

Сьогодні страйки відкликано, та медіахолдинг повідомив, що не відкликав їх. Також представники холдингу заявили, що відео, на які Олексій не мав авторських прав, видалені з YouTube, що, власне, і було метою скарг.

Нагадаємо, через видалення каналу Андерсона, яке має відбутися 28 січня, у мережі з’явився цілий рух на підтримку блогера – #saveGeekJournal. До нього долучилися відомі культурні діячі: команда Телебачення Торонто, Сергій Притула, Богдан Логвиненко, Ірма Вітовська, Артем Албул та інші.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь