Спецпроєкти

Аутлет в центрі Києва: де придбати брендові речі зі знижкою від 20% до 70%

У європейських країнах вже давно популярні аутлети – це окремі магазинчики або цілі містечка з широким асортиментом одягу і взуття за низькими цінами. Зазвичай у них представлені колекції минулих сезонів, але можна знайти і речі з нових колекцій. Щоправда, останні коштуватимуть вище.

Аутлети бувають монобрендовими (лише один бренд) і мультибрендовими (речі від багатьох топових брендів відповідно). Мультибрендові зазвичай більш популярні саме завдяки більшому вибору. Проте для фанатів певної марки одягу чи взуття ідеально підійдуть і монобрендові аутлети. 

Чому в аутлетах настільки дешево:

  • одяг з минулорічних колекцій;
  • нерідко роблять знижку на речі в останньому розмірі;
  • часто бувають додаткові розпродажі.

Аутлети в Україні

В Європі практика аутлетів далеко не нова, а в нас культура таких ТЦ лише розвивається. Проте знайти брендові речі за низькими цінами реально (і досить легко). Тому не треба пакувати валізи і збиратися в Рим на шопінг: одяг та взуття з великими знижками можно придбати прямо в центрі Києва.

У столиці нещодавно відкрився новий концептуальний стор Saks’85 Outlet. В магазині представлені оригінальні європейські і американські бренди за найнижчими цінами.

01/6

На більше ніж 300 квадратних метрах площі аутлету, що розташований в будівлі готелю ibis, є не лише одяг і взуття.  Тут легко зібрати і лук для пляжу, і знайти аксесуари для будь-якого випадку: капелюшки, ремені, сумки, перчатки тощо.

В Saks’85 Outlet представлені такі провідні бренди, як Love Moschino, Hugo Boss, Bogner, One Teaspoon, Closed, Blauer USA, Barba Napoli, Fabi, Gianni Renzi, C.P.Company, Goldbergh, Joop! та багато інших.

Крім того, в аутлеті є лімітовані лінійки le coq sportif та рідкі снікерс-колаборації Saucony та Asics. В магазині представлені лімітовані дропи, спеціально розроблені українськими митцями та дизайнерами для мережі Saks’85.

В аутлеті постійно діють знижки на колекції з минулих сезонів. Придбати одяг, взуття та аксесуарів від провідних європейських та американських брендів можна зі знижками від 20% до 70%. 

Saks’85 Outlet

вул. Ползунова 6 (будівля готелю ibis)

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram