Спецпроєкти

Як правильно підготуватися до UPark Festival: лайфхаки від лідерів думок

Фестиваль UPark Festival пройде в Києві з 16 по 18 липня. Організатори вирішили трохи відійти від звичайного формату, тому обрали для проведення не стадіон, а територію комплексу Sky Family Park. Це допомогло розширити фестивальну локацію і урізноманітнити список заходів UPark.
Крім сцени, на семи гектарах для гостей фестивалю обіцяють підготувати зручну фан-зону на траві, великий басейн, фуд-корт, лаундж та фотозони, дитяче містечко, кілька сферичних барів і навіть водні прогулянки на SUPhub-дошках.
Хедлайнери
Серед учасників фестивалю цього року — найпопулярніші артисти сучастності. Свої лайви презентують: Rag'n'Bone Man, Die Antwoord, Thirty Seconds to Mars, Bring Me the Horizon, MØ, Nothing But Thieves, AJR, Ivan Dorn, Missio, SWMRS, TBPOFT і Pale Waves.
Bring Me The Horizon
День 1
Космічні брати Джаред і Шеннон Лето заснували групу у далекому 1998 році. З того часу вони випустили п'ять повноцінних та три міні-альбоми, дали концерти ледве не в усіх країнах світу і навіть зв'язалися із космосом: у 2013 вони відправили свій сингл Uр In Thе Аir підкорювати космічний простір на борту Fаlcon 9.
День 2
Die Antwoord
Молода, у порівнянні з іншими хедлайнерами, проте вже надпопулярна група, у творчості якої прослідковуються елементи Zef культури. Вокалістка Йоланді Фіссер описує це так: "Zef - це коли ти бідний, але прикольний". Фірмові вигляд та звучання, автентична африканська енергетика і пісні, які крутитимуться у голові ще кілька днів - те, заради чого Die Antwoord точно варто послухати.
День 3
Колектив від часів свого заснування (2004 рік) славився агресивним звучанням. Але в останньому альбомі Amo Bring Me The Horizon трохи відійшли від металкору, стали мелодійніші та зрозуміліші. При цьому вони залишилися такими ж безкомпромісними та запальними.
30 Seconds To Mars
Підготовка до UPark Festival
Найголовніше у фестивалі - не лише купити на нього квитки. Ще одна важлива справа - правильна підготовка, бо саме від неї залежить, наскільки класно для вас пройде фестиваль. Найкращий захід буде зіпсовано, якщо ви забудете щось важливе, погано виспитеся і приїдете злим і незадоволеним.
Ми вирішили поцікавитися у лідерів думок, як вони морально та фізично готуються до UPark Festival. Почули корисні поради і лайфхаки (а від деяких ще трохи про їхні фестивальні факапи).
Даша Коломієць
Журналістка, ведуча, діджей
"У мене є деяка недомовленість із фестивалями у всьому всесвіті"
Поради від Даші
1
Виспатися, бо все інше буде на фестивалі.
2
Вивчити слова пісень, щоби виконавцям було приємно
3
Захопити дощовик про всяк випадок, а взагалі - по мінімуму речей
4
Зробити фестивальну картку, щоби зекономити місце і не тягати із собою готівку (а також мати змогу торкатися пресу Джареда Лето)
Тетяна Гриньова
Інтернет-підприємиця, засновниця Fitness Geek Camp, філантроп, видавчиня bit.ua, журналістка, ведуча
"Я не буду співати пісню про потворного хлопчика"
Поради від Тетяни
1
Не бігати у день Х і краще не напружуватися взагалі
2
Добре виспатися, щоб почуватися добре
3
Передивитися ще раз кліпи улюблених виконавців і переслухати всі пісні
4
В жодному разі не брати машину, теж ж саме стосується і взуття на підборах
Дмитро Дір
Головний редактор bestin.ua, блогер, діджей і просто творча людина
"У нашому гідрометцентрі сидить людина, яка ненавидить торгово-розважально сферу у країні"
Поради від Дмитра
1
Взяти дощовик (розміром із двоповерховий будинок) про всяк випадок, бо погода може бути непередбачуваною
2
Взагалі слідкувати за погодою перед фестивалем
3
Захопити powerbank, щоб телефон не розрядився через мільйони сторіз
4
Не забути картку: на фесті діють безготівкові розрахунки. Крім того, маючи фестивальну картку, ви можете приїхати на UPark Festival на катері і пройти на сам захід пріоритетно. Ще й знижку отримаєте
Як придбати квитки за зниженою ціною?
Отримати 50% знижку на квитки можна, замовивши фестивальну картку від ПУМБ та Mastercard. Знижка діє при купівлі перших 50 квитків на добу через сайт Payhub 6-7 липня.
Якщо ви не встигли купити квиток зі знижкою 50%, не сумуйте - для власників фестивальних карток постійно буде діяти знижка на придбання квитків у розмірі 10% (за умови покупки через сайт Payhub).

Картка також дає можливість отримати знижку на барі та фудкорті – 5%, якщо оплачуєш карткою та 10% при оплаті через Apple Pay або Google Pay.

Оформити фестивальну картку можна у будь-якому відділенні банку ПУМБ.