Спецпроєкти

А що, якби їжа сиділа в тіндері?

Як старше покоління не бідкалося б і не згадувало б знайомства на вулицях та любов з першого погляду, ми все одно впевнені – в тіндері так само можливо знайти кохання всього життя з першого метчу. І жодні відстані/різниця у поглядах або смаках тощо не стануть на заваді.

Разом з компанією Укрпиво спробували уявити, що було б, якби їжа сиділа в тіндері, та пофантазували з приводу ідеальних поєднань. Деякі метчі виглядали б неочевидно і навіть несподівано, та пари виявлялися б напрочуд гармонійними.
Темний шоколад + темне пиво
Якщо даси мені шанс, я доведу, що смачніший від молочного
Зі мною буде солодше і приємніше, ніж із твоїм улюбленим шкідливим десертиком
It's a Match!
Ця пара приречена бути разом: гіркий темний шоколад вдало відтінятиме трошки солодкуватий смак темного пива, при цьому не перебиваючи його. Пиво своєю чергою збалансує гіркоту десерту, через яку темний шоколад багато хто не любить. Тож маємо метч з першого погляду та пару, на стосунки якої можна рівнятися.
Паста Карбонара + темне пиво
Кажуть, що я магічна – не набридаю,навіть якщо бачитися зі мною щодня
Моя вишуканість та галантність вразять навіть твоїх прискіпливих батьків
It's a Match!
З першого погляду може здатися, що вони несумісні, і тільки дивуєшся – як така пара знайшла одне одного? Та згодом все стає зрозумілим. Присмак родзинок і патоки темного пива плюс карбонара із запашним беконом, посипана солонуватим твердим сиром, – це настільки гармонійно поєднується, що вже починаєш дивуватися, як ці двоє раніше не зустрілися?
Італійський сир горгонзола + світле пиво
Я як класичний твір – з часом починаю подобатися все більше і більше
Завжди приємно пахну, не нав'язуюся та від мене не болить голова. Може, годі й шукати когось ідеальнішого?
It's a Match!
Це зустріч двох повноцінних осіб, які є доволі самодостатніми та смакують і окремо. Та саме завдяки поєднанню солодкуватого м'якого смаку молодої горгонзоли (або більш пряного – витриманої) та свіжого світлого пива навіть останній цинік починає вірити в кохання з першого ковт… погляду та на все життя.
Суші + коричневий ель
Чи не про мене ти мрієш щовечора?
Коротко про себе: стриманий, галантний, маю бездоганний смак.
It's a Match!
Сухуватий, насичений горіхово-шоколадний смак британського елю – здавалося, чи потрібне тут якесь доповнення? Так, і ми знаємо, із чим цей смак буде ще яскравішим, – з легкою термічно необробленою рибою та овочами. Придивіться і зрозумієте – суші та ель вже ніколи не зможуть існувати окремо одне від одного.
Буріто + індійський пейл-ель
Маю запальний характер і шукаю того, хто його витримає (і не збожеволіє)
Мою своєрідність зацінять і полюблять тільки вибрані. Може, серед них є і ти?
It's a Match!
Британію (батьківщину ІРА) та Мексику розділяють тисячі кілометрів, та буріто і індійський пейл-ель не могли не зустрітися. Гіркоту класичного IPA пом'якшує та робить приємною гострий насичений смак буріто. Може здаватися, ніби ця палка пристрасна пара от-от посвариться, та ми знаємо, що їхньому коханню жодні сварки не страшні.