Спецпроєкти
ВЛАШТОВУЄМО НОВОРІЧНУ ВЕЧІРКУ ВДОМА
На правах реклами.

glo™ ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ СПОЖИВАЧІВ TЮTЮHУ АБО HIKОTИHУ.

TЮTЮHОВМIСНI вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання.
До Нового року – лічені дні, отже, потрібно підготуватися. Пропонуємо перетворити оселю на улюблений бар, одягнути піжаму, налаштувати Zoom та весело увірватися в 2021-й.
Це означає, що нині не потрібно йти на компроміси, відмовляючи собі в чомусь та обираючи те, що потрібно більше. Затишний вечір вдома чи вечірка, яку чути на все місто? Класика чи технології? Можна отримувати задоволення одразу від обох речей, навіть тих, що, здавалося б, не дуже поєднуються між собою.

Тому разом з брендом glo ми пропонуємо поєднати домашнє затишне застілля з драйвом новорічної ночі та влаштувати шалене хоумпаті – з бенгальськими вогнями, дискоболами, незвичними стравами та власною шоу-програмою.
Готуючи оселю до свят, радимо забути про традиційні поєднання сніжинок на вікнах з дощиком на шторах. Нехай те, що було притаманне 2004-му, залишиться у 2004-му. Пропонуємо вам спробувати незвичні метчі та поєднати домашній затишок з клубним паті-настроєм. Можна, наприклад, повісити над ялинкою справжній дискобол, а разом з традиційними гірляндами ввімкнути лазерний проєктор.
«На Новий рік можна ні в чому себе не обмежувати: розкидайте конфеті, підривайте хлопавки, вішайте на вікна гірлянди-шторки. Якщо святкуєте вдома, а хочеться дискотеки – повісьте LED-дискокулю. Можна перемикати кольори, і одразу зміниться настрій вечірки. А ще нещодавно я побачила, що є великі неонові палички, тепер хочеться все ними прикрасити. А якщо прикріпити їх до одягу і танцювати з друзями в темряві – яскраві емоції гарантовані».
Блогерка також радить не купувати ялинку, а самостійно викласти її на стіні з гірлянд, новорічних куль, мішури, фотографій чи різних прикрас. Або можна зробити її у вигляді піраміди з келихів і під час вечірки розливати улюблені напої. Головне – прибрати білі килими.
Важливе питання напередодні Нового року, яке гуглить чи не вся планета, – «Що одягнути?». У новорічну ніч хочеться мати гарний вигляд, навіть якщо ти святкуєш вдома, а на ногах капці. Потрібно бути на висоті, але й не забувати про комфорт. Ідеально – зробити так, щоб домашні піжамки вдало гармоніювали з новорічними блисткітками. Такий лук точно запам'ятається, адже небінарні поєднання – це новий чорний.
«Найголовніше правило цього року – не одягати червоний, оскільки вважається, що саме цей колір дратує бика, а нам цього точно не потрібно. Рекомендую одягати білий, срібний та бежевий відтінки і додавати багато металічних прикрас чи аксесуарів: ланцюжки, підвіски, браслети, металеві ґудзики та фурнітуру. Не раджу використовувати одяг з написами, оскільки новорічна ніч дуже магічна і все ненароком може здійснитися».
Серед неординарних образів Леонід Мартинчик виділяє піжаму з підборами, спортивне худі з піджаком та халат з червоною помадою та паском. За словами експерта, всі ці «дивні» поєднання зараз дуже трендові, тому можна сміливо їх використовувати.

«Оскільки 2021 – це рік бика, а він любить Україну і все натуральне, сміливо можна обирати й народні образи – вишиванки, лляні сорочки тощо», – додає блогер.
Радить на Новий рік вибрати ошатний, але в той же час легкий та розслаблений аутфіт, що забезпечує свободу рухів. Наприклад, спідницю в паєтках та оверсайзний светр, широку сорочку поверх блискучого топа або бра чи великий жакет поверх атласного сліп-дрес. Окрім цього, можна обрати костюми в піжамному стилі з обробкою пір'ям. Вони одночасно і стильні, і дуже комфортні.

Елена зазначає, що символ 2021 року – білий металевий бик, тому ключовими кольорами прийдешнього року будуть білий та сріблястий. Експертка також пропонує звернути увагу на сірий, блакитний, бежевий та взагалі на всі пастельні тони. Від хижих принтів та кислотних відтінків краще відмовитися.
Щодо фасонів, то тут блогерка рекомендує обирати для святкування щось у стилі диско 80-х – широкі плечі, рюші, волани, об'ємні рукави, драпірування та напівпрозорість. Особливу увагу пропонує звернути на оксамит.
Класичні «олів'єхи», шуби, крабові, ковбасна нарізочка з супермаркету – цей список повторюється з року в рік. Пропонуємо зустріти 2021 по-іншому. Спробуйте нові, цікаві та, на перший погляд, еклектичні поєднання. Обіцяємо – буде смачно.
Радить відмовитися від банальних страв та детально спланувати «стіл». Для цього потрібно зазирнути в себе і поставити питання, а що я дійсно люблю і хочу бачити в себе на новорічному столі?

Фудексперт пропонує обрати нестандартні інгредієнти та приготувати страви, які здивують ваших близьких, адже незвичайні поєднання – це тренд у кулінарії. Складно? Насправді ні, якщо знаєте рецепт. А ще це точно цікаво і щось новеньке.
сир моцарела твердий
сир звичайний твердий
цукор
вершкове масло
ягоди для соусу
куряче яйце
кукурудзяні пластівці
наведіть на страву,
щоб побачити інгредієнти
сир моцарела твердий
сир звичайний твердий
цукор
вершкове масло
ягоди для соусу
куряче яйце
кукурудзяні пластівці
1
Сир потрібно натерти на дрібну тертку, перемішати та зробити невеликі кульки.
2
Запанірувати кульки в яйці та подрібнених пластівцях двічі.
3
Поставити в холод на 20 хвилин.
4
Після цього потрібно обсмажити кульки у великій кількості олії.
5
Журавлину зварити з цукром, протерти, рідку частину соусу затягнути вершковим маслом.
куряча печінка
крем-сир
цукор
вершкове масло
ягоди для соусу
вершки 20%
буряк
наведіть на страву,
щоб побачити інгредієнти
куряча печінка
буряк
цукор
вершкове масло
ягоди для соусу
вершки 20%
крем-сир
1
Курячу печінку потрібно обсмажити на вершковому маслі, посипати цукром, долити трішки води, закрити кришкою і пропарити.
2
Буряк запекти в пічці, загорнувши його у фольгу, впродовж 60 хвилин при температурі 180C.
3
Крем-сир змішати зі збитими вершками в пропорції 50/50, додати сіль і свіжу м'яту.
4
Ягоди зварити з цукром, процідити та затягнути вершковим маслом для соусу.
5
На дно тарілки налити соус колом. У центр можна покласти трохи листя салату.
6
Хаотично викласти на соус печінку та шматочки теплого буряка. Прикрасити мікрогріном. Полити все соусом.
виноградний сік або безалкогольне червоне вино
полуниця
цукор або мед
кориця
базилік
наведіть на страву,
щоб побачити інгредієнти
виноградний сік або безалкогольне червоне вино
полуниця
базилік
цукор або мед
кориця
1
Сік або вино налити в сотейник та додати шматочки полуниці.
2
Проварити, додати корицю та свіжий базилік.
Лайфхак: якщо немає свіжого базиліку, можно зварити цукровий сироп та додати сушений, проварити, процідити та використовувати базиліковий сироп.
Якщо ви візьмете за основу наш гайд, то зможете відсвяткувати Новий рік смачно, весело та максимально безпечно. Головне – в усіх цих приготуваннях не забути про мастхевний мастхев усіх Нових років – подарунки.

Солодощі, косметичні набори та набір шкарпеток на всі випадки життя – це класно, але можна обрати щось оригінальніше. Наприклад, пристрій для нагрівання тютюну glo HYPER, який поєднує в собі традиційний тютюн та інноваційні технології.
Жодні обмеження світу не завадять вам весело відсвяткувати Новий рік. Особливо якщо квартира прикрашена, меню складене, а відповідний настрій з'явився ще на початку грудня. Пропонуємо перенести свято у віртуальну площину на влаштувати найкращу вечірку року евер. Розваги з офлайну можна адаптувати під онлайн-формат, поєднуючи таким чином традиційні веселощі з новими технологіями, яких вимагає час. Або так відсвяткувати у колі друзів вдома, щоб увесь наступний рік було що згадати.
Вважає, що наповнення програми може бути будь-яким, головне – це весела компанія та проплачений інтернет. Не важливо, чи святкуєш ти з друзями офлайн, чи спілкуєшся з ними в цей день по відеозв'язку. Круту розвагу можна знайти для будь-якого формату.

Якщо не знаєш, як розвеселити себе та друзів у новорічну ніч, ми підкажемо святкову гру від Олександра Еллерта.

Поділитися

Цей Новий рік багато хто буде зустрічати вдома, де пару вечірній сукні чи класичному костюму з краваткою складуть улюблені домашні капці. Ми пропонуємо закарбувати святкові аутфіти не тільки в пам'яті, але й на фото.
З 29 грудня по 4 січня сфотографуйте свій новорічний лук, опублікуйте світлину в Instagram Stories, додайте хештег #вечірка_в_капцях та позначте на фото @bit.ua і @glo_ukraine. 4 січня за допомогою рандомайзера ми оберемо двох щасливчиків, які отримають новорічний паті-бокс від бренду glo. Результати будуть оголошені на сторінці @bit.ua під цим постом.

Брати участь можуть тільки повнолітні особи.
Офіційні правила розіграшу за посиланням.