Спецпроєкти

Повний гайд з новорічних подарунків: друзям, коханим, батькам і колегам по роботі

Повний гайд з новорічних подарунків: друзям, коханим, батькам і колегам по роботі

Коли мова заходить про подарунки, то люди зазвичай діляться на два типи. Одні складають список можливих варіантів заздалегідь, розраховують бюджет та полюють за знижками, інші залишають вибір на останній тиждень чи навіть день і в паніці бігають нескінченними алеями торгових центрів, щоб придбати хоч щось.

Під час вибору подарунків на зимові свята всі ми частенько стаємо «людьми другого типу». Адже і під подушку на Миколайчика потрібно щось покласти коханим, і під ялинку в новорічну ніч кожному члену сім'ї, а ще провідати бабусю на Різдво й обов'язково зіграти з колегами на роботі в Secret Santa. Тут дуже легко заплутатись, накупити непотребу та витратити всю зарплату. Тож наш гайд з вибору подарунків поспішає вам (і нам) на допомогу!
Якщо у вас обмаль часу, пропонуємо завітати в ТРЦ Gulliver – серед 250 магазинів легко знайти подарунок на будь-який смак і бюджет: парфуми для мами, книгу для колеги, дизайнерський аксесуар для стильної подруги чи теплий светр для брата. Ще ви отримаєте шанс 19 грудня виграти подарунки для себе, наприклад, новеньку Sony Playstation 5, набір LEGO чи прямо на місці квитки в кіно, просто здійснивши покупки від 1500 грн та зареєструвавшись у день покупки на стійці реєстрації. А якщо у вашому списку є дитячі подарунки, то шанс виграти зросте вдвічі! Хіба це не справжнє диво у день Святого Миколая?

Ціна: будь-який бюджет
Де: Спортивна площа 1А


КУПИТИ ВСЕ Й ВІДРАЗУ

Для найближчих друзів

Це ті люди, кому ви можете написати посеред ночі, приїхати з вином після складного робочого дня або невдалого побачення, з ким можете поділитися хорошим і поганим. І які можуть не лише поспівчувати вашим невдачам, а й порадіти перемогам. Ми-то знаємо, що тільки це і є ознакою справжньої дружби. Вони люблять вас без жодних подарунків, але хіба не приємно їх потішити?

СИСТЕМА НАГРІВАННЯ ТЮТЮНУ IQOS

Хтось із ваших друзів палить? Подаруйте йому або їй IQOS. Це гаджет для нагрівання тютюну, який дозволяє позбутися запаху диму та 95% шкідливих речовин. На відміну від сигарет, IQOS не залишає неприємного запаху на одязі, волоссі та шкірі, не призводить до пасивного паління та не «продимлює» усе навколо.

Ціна: від 999 грн до 1999 грн, в залежності від моделі.
Де придбати: на сайті

Худі Be Kind

Цей подарунок – це не лише хороша можливість зігріти друга чи подругу в холодний зимовий день, а й нагадати вашим друзям про те, як важливо робити добрі справи. По-перше, це нагадування буде завжди з ними у вигляді надпису на одязі, а по-друге, ви покажете це ще й на власному прикладі. Адже 25% від вартості худі підуть на допомогу онкохворим дітям у фонд «Таблеточки».

Ціна: 1400 грн
Де придбати? на сайті

Керамічна чашка ручної роботи

Підтримати невеликих українських виробників та свого друга чи подругу милим надписом на чашці – це win-win. «Cosmic», «Сейчастье», «Girl Power» чи просто «Люблю». Якщо ви не робите кераміку власноруч (що теж було б чудовим подарунком), то вам допоможе Катя з turquoise_tale.

Ціна: 360 грн
Де придбати? в Instagram

Футболка як витвір сучасного мистецтва від SEKTA

Ваші друзі захоплюються сучасним мистецтвом? Подаруйте їм можливість стати справжньої пересувною арт-галереєю! З SEKTA зробити це простіше простого, адже основна ідея бренду – трансформувати мистецтво в предмети одягу. А з новорічною акцією можна потішити більше друзів і врятувати свій бюджет. Купуючи дві будь-які футболки або світшоти, ще одну футболку ви отримаєте в подарунок.


Ціна: від 549 грн
Де придбати? на сайті

Дерев'яна свічка від Wood Mood

Уявіть, ви сидите закутані в плед, у руках у вас чашка какао, а на екрані перший епізод «Один вдома». Здається, все ідеально – чи чогось не вистачає? Для атмосферності моменту ми би запалили свічку від українського бренду Wood Mood: вона потріскує як справжній камін і додає +1000 до затишку.



Ціна: від 540 грн
Де придбати? на сайті

Акустична система для справжніх Music Lovers

А ви помічали, що навіть найгірший день улюблена музика робить кращим? Подаруйте друзям можливість завжди залишатися у класному настрої та чекайте запрошення на вечірку. А стильна акустична система від Logitech не лише допоможе впоратися з цим завданням, а й стане класним доповненням до будь-якого сучасного інтер'єру, тим паче колонки можна розміщувати як вертикально, так і горизонтально.


Ціна: 2499 грн
Де придбати? на сайті

Для колег по роботі

Вирішили зіграти в Secret Santa в офісі, а ви взагалі нічого не знаєте про людину, яка вам дісталась? Без паніки! Підготували для вас перелік універсальних варіантів на будь-який бюджет.

НАБІР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ОФІСУ ВІД LOGITECH

Перейшли на віддалену роботу і сумуєте за своїми колегами? Є класний спосіб допомогти їм та зробити роботу улюбленого колеги з дому продуктивнішою, а разом з тим ваші наради в Zoom з чіткішим зображенням та кращим звуком! Ніщо не замінить живого спілкування та обійм, але з цими аксесуарами ви принаймні зможете знову впізнавати своїх колег під час відео-дзвінків. У наборі – безпровідна клавіатура й мишка, вебкамера й навушники з мікрофоном від Logitech.

Ціна: від 999 грн
Де придбати? на сайті – безпровідна клавіатура й мишка, вебкамера й навушники з мікрофоном

Набір веганських брауні Hedonistas

Дарувати солодощі на свята завжди здавалось хорошою традицією, але тепер часто можна не вгадати, не знаючи, якого типу харчування дотримується людина. З веганськими брауні від цього ви застраховані, адже у складі немає ні молока, ні яєць, ні пшеничного борошна. До того ж, крім стандартних смаків, у наборі з з 9 шматочків ви знайдете такі – глінтвейн, гострий апельсин, зимова м'ята та чилі.

Ціна: 225 грн
Де придбати? в Instagram

ДОБРІ ШКАРПЕТКИ «БЕГИ»

А це взагалі win-win варіант – і без подарунку колегу не залишите, ще й добру справу зробите. Адже ці шкарпетки створені в колаборації українського бренду Marsala та благодійного проєкту Kind Challenge, а 25% від їхньої вартості підуть до фонду «Таблеточки» на допомогу онкохворим дітям. Будуть класним подарунком для бігунів, шанувальників українських брендів та інших людей, яких втішить благодійна складова подарунку.


Ціна: 250 грн
Де придбати? в Instagram

КНИГА Ukraїner. Країна зсередини

Говорять, що «книга – найкращий подарунок», іта ця істина така стара, як світ, що могла би вже й втратити свою актуальність. Та лише не для нас! Тут скоріше інша проблема: у кожного свої вподобання – хтось любить класику, хтось нон-фікшн, хтось історичну прозу, а дехто читає лише іноземними мовами. Але є книжки, які об'єднують нас усіх. Однією з таких стала книга за мотивамипо мотивам експедиції Україною. Тут історії людей та місць, які зворушують та закохують в нашу країну з новою силою.

Ціна: 400 грн
Де придбати? на сайті

ОБЕРІГ ВІД ПРАВОК, ПРОКРАСТИНАЦІЇ ТА ПРО*РАНИХ ДЕДЛАЙНІВ

Трохи іронії та фанових подарунків ще нікому не завадило. Якщо сильно повірити, що ця симпатична булавка від Vuho.Merch з афірмаціями у комплекті дійсно запрацює. Впевнені, що ваші колеги, особливо, якщо вони дизайнери чи копірайтери, будуть вам лише вдячні за врятовані дедлайни, підвищену продуктивність і відсутність правок весь 2021 рік.


Ціна: 100 грн
Де придбати? в Instagram

Сайкл-тренування в HARDIO

Запам'ятовується не подарунок, а емоція та враження, які він викликає, правда ж? Даруючи абонемент у сайкл-студію Hardio, ви не лише допоможете своєму другу чи подрузі прищепити корисну звичку, а й подаруєте їм нове захоплення, хобі та пристрасть. Ранкові тренування – для більшої сконцентрованости на робочому дні, подвійні на вихідних – щоб розвинути витривалість та досягнути кращого результату. Але найкраще – це, звісно, п'ятничні сайкл-вечірки. Якщо ви шукали здорову та веселу активність замість походів по барах, то це саме воно! Подробиці на сайті.

Ціна: від 350 грн
Де придбати? На сайті

Для коханих

Станьте найкращим Сантою для свого партнера/-ки. Подарунки – це одна з мов любові відповідно до теорії доктора філософії Гері Чепмена, автора однойменної книги «5 мов любові». Разом з нашими підказками опанувати цю мову буде ще простіше.

ЕБШ NEW YEAR BOX 2021

А чому б у 2021 році не подарувати коханим щось корисне? З подарунковими боксами від спортхабу ЕБШ це взагалі суперпросто. Можна нарешті розпочати тренувануватися у класному спортхабі та кардинально змінили свій стиль життя. До замовлення доступні 4 варіанти боксів на різний бюджет, у склад яких входять не лише тренування в ЕБШ, , а й масажі, фітнес-гаджети, мерч та яскраве пакування. Такий подарунок гарантує ВАУ ефект та круті зміни в житті вашого партнера/-ки

Ціна: від 1800 грн
Де придбати? в Instagram

Абонемент у hiitworks

Сидячий спосіб життя, робота з дому та відсутність фізичної активності, на жаль, зовсім не сприяють хорошому самопочуттю та здоров'ю. Тому зараз подарувати абонемент на фітнес коханій людині – це дійсно зробити інвестицію в її здорове майбутнє. Разом з hiitworks на тренування знаходять час навіть найзаклопотаніші – заняття лише по 45 хвилин. У розкладі понад 20 різних сучасних тренувань для будь-яких цілей. Зараз у всіх 9-ти студіях hiitworks діють новорічні знижки на абонементи. А зараз у hiitworks діють знижки до мінус 40 відсотків на абонементи, групові та персональні тренування і програму схуднення.

Ціна: від 1500 грн
Де придбати? на сайті

LoveBox для пари

Урізноманітнити сексуальне життя ще ніколи не було так просто і так естетично ідеально. Будь-які комбінації продуктів – від масажних свічок і еротичної білизни до анальних пробок та БДСМ-аксесуарів. Ваш/-а партнер/-ка точно не залишиться байдужим/-ою, і нові емоції в новорічну ніч вам гарантовані.
.


Ціна: від 1090 грн
Де придбати? на сайті

Романтичний уікенд за містом на Дачі

Грудень – це місяць, коли ми хочемо встигнути все і виконати ті пункти з нашого списку, які не встигли протягом року. А ще додати сюди палаючі дедлайни по роботі та марафон у пошуках подарунків. Тож, зазвичай, початок нового року ми зустрічаємо у такому стані, що хочеться лише втекти від міської метушні та насолодитися тишею та часом наодинці з коханою людиною. Тоді чому б не поїхати на дачу? «Бобриця Дача» знаходиться всього в 20 км від Києва, тут можна милуватися озером, прогулятися лісом, можна навіть взяти з собою песика. А потім грітися біля каміну та милуватися видом через панорамні вікна, гріючись у теплій ванній. А головне – нікуди не поспішати.


Ціна: від 2500 грн за номер на двох
Як забронювати? На сайті

SPA-ТУР ВІД DEINDE

Коли європейські країни не поспішають відкривати кордони, а єгипетський all-inclusive більше не приваблює, залишаються лише поїздки Україною. У 2020 році ми нарешті дізналися, що у нас є не лише Львів та Одеса, а принаймні ще рожеві озера на Херсонщині :) Та зима – прекрасний час для ще одного типу відпочинку – релаксу у SPA. Рекомендуємо затестити з коханою людиною.

Ціна: від 2390 грн
Де придбати? на сайті

Парфуми, б'юті-набори та крута декоративна косметика від BROCARD

Кохані – завжди найкрасивіші люди на планеті. Але чому б не допомогти їм підкреслити природні риси за допомогою декоративної косметики, додати впевненості завдяки особливим парфумам і нагадати про важливість турботи про себе, поклавши під ялинку готовий набір доглядових продуктів. До того ж до 25 грудня можна встигнути купити подарунки в BROCARD зі знижкою 40%: знайдеться парфумерія, догляд і косметика на будь-який бюджет — від дорогих нішевих і преміум-брендів до більш доступних, проте не менш якісних засобів.

Рекомендуємо звернути увагу на набори від Collistar — чоловічі із засобами для гоління та гелями для душу, жіночі з біокремами, тушшю та олівцями для очей. Для сяючого обличчя додайте маску Irena Eris з пептидним комплексом та золотими водоростями, для губ — стійку оксамитову помаду Isadora з пудровим фінішом, для незабутніх вражень оберіть насичений аромат від Amouroud або Penhaligon's.

Поспішайте за подарунками і зізнавайтеся, хто ваша найкоханіша людина: він, вона, а можливо, це… ви?

Ціна: від 300 грн
Де придбати: на сайті та в мережі магазинів BROCARD

СМАРТФОН HUAWEI P SMART 2021

Влучний подарунок для близької людини – новенький Huawei P smart 2021 . Загинаємо пальці: великий екран з мінімальними рамками, стильні кольори корпуса, чотири основні камери, одна з яких 48 мегапікселів, роблять якісні фото, що їх без додаткової обробки легко можна публікувати в соцмережах. А ще з таким фотомодулем можна зняти все, що забажаєте: від великої групи колег до масштабного гірського пейзажу й віддалених деталей. Завдяки потужній батареї на 5 000 мА*год можна не турбуватися про те, що смартфон не дотягне до вечора, а технологія швидкої зарядки в разі потреби лише за 10 хвилин подовжить «життя» акумулятора до двох годин.

До Нового року у AppGallery підготували купу акцій та призів! Розіграш з ваучерами від Bolt, Tinder та підписками на популярні ОТТ-сервіси, кешбек 20% за покупки балами Huawei, 30 днів підписки від Volia TV, а також багато інших подарунків. Докладні умови акцій та спецпропозицій дивіться у Huawei AppGallery

Ціна: від 5 499 грн
Де придбати? На сайті

Для батьків

Провідати батьків на зимові свята – це must. Впевнені, вони вже запасаються продуктами для олів'єшки та приглядають баночку ікри, яку поки чіпати не можна буде, бо «це на Новий рік». Саме батьки були вашими першими чарівниками, завдяки яким ви знаходили свої перші подарунки під подушкою або раділи новому конструктору під ялинкою вранці 1 січня. Тепер ви виросли – і час створити свято для батьків.

Набір постільної білизни з льону Sea Me

У підтримку малого українського бізнесу та з турботою про комфортний сон ваших батьків, з думками про море. Адже з роками починаєш більше цінувати і розуміти важливість спокійного відпочинку, відновлення та внутрішньої гармонії. А набір постільної білизни з льону від одеського бренду Sea Me ще й щоночі телепортуватиме ваших батьків до моря. Бо якщо вони не їдуть до моря, то море їде в їхню спальню.

Ціна: від 1300 грн
Де придбати? на сайті

Набір для приготування матча

Коли чай і кава вже набридли і хочеться чогось нового. Щоб одночасно і з користю, і з турботою, і красиво виглядало. Чому б не допомогти батькам відкрити мистецтво приготування японського чая матча? І про здоров'я їхнє подбаєте, і, можливо, нове хобі подаруєте.


Ціна: від 1700 грн
Де придбати? На сайті

Телевізор з управлінням голосом

Не страшно, якщо ваші батьки досі не в курсі, що таке Smart TV, з власного досвіду знаємо – як тільки вони спробують це на практиці, вже не зможуть повернутися до минулого. До того ж, з телевізором KIVI, що керується голосом, їм точно буде не сумно. Він хоч і не зможе відповісти на запитання, чому ви давно не телефонували батькам, але прохання перемкнути канал виконає швидко.

Ціна: 12 999 грн
Де придбати? на сайті

Для дітей

Найкращі подарунки на Новий рік, звісно, дітям. Адже це їхнє свято, наповнене відчуттям магії, чарів та очікуванням Діда Мороза. Якщо ви хочете порадувати своїх дітей чимось особливим, але досі не вигадали, що їм дарувати, не хвилюйтесь. У нас є для вас декілька казкових варіантів.

Новорічна VR-казка

Технології віртуальної реальности викликають захват ваших малюків? У такому випадку найкращим новорічним сюрпризом для них буде магічний бокс від Київстар «Онлайн Резиденція» У наборі є універсальні VR-окуляри, за допомогою яких можна подивитися новорічну виставу з оглядом на 360 градусів і ефектом повної присутности. Це візит у казковий світ ельфів, фей та їхнього боса просто вдома! Крім цього, в бокс вкладений солодкий подарунок та промокод на безкоштовне користування «Київстар ТБ» на 3 місяці.

Ціна: безкоштовно в разі купівлі сматрфона вартістю від 5999 грн. або 499 грн. на сайті компанії.
Де придбати? У будь-якому магазині Київстар або на сайті компанії.

Здорові солодощі від YARO

З дитинства зимові свята асоціюються у всіх нас з горами солодощів, які потім можна їсти щодня ще декілька тижнів. Не дуже здорова історія, правда? Як добре, що зараз є корисна альтернатива для наших дітей. Справжні шоколадні цукерки та печиво, але без цукру, консервантів та пустих калорій. У складі – фрукти, горіхи, суперфуди та сухофрукти, а в асортименті багато цікавих смаків та поєднань – солона карамель, чилі, фінікова нуга, повітряний амарант. А якщо не знаєте, який смак обрати, на допомогу прийде спеціальна святкова новинка – Адвент Календар, за кожними дверцятами якого захований новий корисний смаколик, який допоможе продовжити чарівну атмосферу свята для дітей.


Ціна: від 89 грн
Де придбати? На сайті, у фірмових магазинах та супермаркетах-партнерах

Для брата, сестри, двоюрідної бабці та інших родичів

Когось зі своєї родини ми щиро любимо і радіємо кожній можливості зібратися разом та поговорити по душам, а про когось можемо лиш сказати, зітхнувши, – «що ж, сім'ю не вибирають». Але зимові свята – це саме той період року, коли часто доводиться зібратися за одним столом з усією великою родиною. І кожного хочеться потішити подарунком, бажано при цьому не залізти в борги. То які у нас є варіанти?

Набір еко-трубочок

Помічали, як вечірки чи гостини у рідних в результаті перетворюються на гори сміття? Ми за веселощі і комфорт, але також хочемо нагадати про важливість подумати про природу і подбати про довкілля. Сподіваємось, ви також, тож пропонуємо вам спробувати перевести на еко-сторону і ваших рідних. Чому б не почати з символічного набору еко-трубочок?



Ціна: від 100 грн

Фартух «Луччі Путішествія» від Гуся

Ви помічали колись, як складно знайти нормальний симпатичний фартух? Повірте, якщо серед ваших рідних є люди, яким подобається готувати, це буде для них чудовий подарунок. Крім того, фразу на фартуху «луччі путішествія від кухні до краваті» можна вважати офіційним девізом 2020 року. Правда, ми сподіваємось, що цей девіз залишиться в минулому з початком 2021 і у нас з'являться й інші варіанти для подорожей.


Ціна: 450 грн
Де придбати? на сайті

Плед Woolkrafts

У 2020 році, коли подорожі не сильно відрізняються багатоманітністю – на кухню, у ванну, на диван, – всі почали більше цінувати затишок вдома. Ми не знаємо, що нас чекає у 2021 році, але, сподіваємось, що традиція облаштовувати свій дім залишиться. Допоможіть рідним відчути весь кайф домашніх пригод – даруйте плед від Woolkrafts, яки не лише зігріє, а й додасть ізюминку будь-якій оселі.


Ціна: від 1200 грн
Де придбати? на сайті

Яскравий набір для геймерів та розваг від Logitech G

Якщо ваш брат, сестра чи племінник/-ця належать до покоління Z, то сміливо обирайте технологічний подарунок. Можливо, ви не в захваті від їхніх захоплень комп'ютерними іграми, але любите його/її і хочете потішити подарунком, який влучить в саме серце. Тоді зверніть увагу на стильний набір для цифрових розваг від Logitech – тут і нова клавіатура, оснащена спеціальними ігровими перемикачами та інтелектуальною підсвіткою, і стильна мишка з інноваційним оптичним датчиком HERO та 6 кнопками, які можна запрограмувати під свої потреби, і навушники з підсвіткою, що завдяки своїй спеціальній формі ідеально підлаштовуються під голову, ще й знижують тиск на шкіру.

Ціна: від 1799 грн
Де придбати? на сайті – мишка, навушники, клавіатура

Аромат для дому

Кожен дім пахне по-своєму. Часом, він може маминими котлетами, свіжими квітами або домашніми улюбленцями. Але у кожного дому є свій особливий запах, який не сплутаєш ні з чим. Напевно, всім знайоме відчуття, коли після довгої відсутності повертаєшся додому і вдихаєш той самий запах. Та іноді хочеться розбавити його чимось іншим, тут на допомогу прийдуть аромати для дому. Наприклад, в Sister's Aroma, крім стандартних ароматів типу манго, лаванди та ванілі, ви знайдете ще й такі: Time for Meladze, Tvoi istorii та Ukryvajsya teplee. Ну хіба не чудовий варіант для подарунку?




Ціна: від 450 грн
Де придбати? на сайті