Спецпроєкти
5 ідей до Дня закоханих

Як влаштувати ідеальне побачення?

Плануєш влаштувати ідеальне побачення у День святого Валентина? Перебуваєш у пошуку ідей для цікавого та незвичайного вечора? Ми підібрали для вас із партнером/-кою 5 варіантів побачення залежно від ваших інтересів і незалежно від вашої гендерної ідентичности.
«Максимально романтичне побачення»
Чим зайнятися:
Якщо ви з партнером/-кою романтичні натури – вам варто завітати до Terracotta Restaurant. Заклад спеціалізується на середземноморській кухні та розташований на 8-му поверсі Premier Palace Hotel Kyiv за адресою: м. Київ, бул. Т. Шевченка, 5-7 / вул. Пушкінська, 29, 8-й поверх.

До Дня закоханих у Terracotta Restaurant будуть проходити романтичні вечері:
- 12 та 13 лютого на вас чекає вечеря з панорамним краєвидом на Київ під супровід живого звучання роялю;
- 14 лютого – вечеря з панорамним видом на Київ під супровід живого вокалу і акомпонування роялю, комплімент від ресторану, фотограф а також розіграш цінних призів від готелю Premier Palace Hotel Kyiv.


Як створити атмосферу:

Щоб атмосфера на романтичному побаченні була комфортною, а враження залишилося класним – оберіть місце, яке вам буде до душі. Улюблені страви + інтер'єр, що подобається обом партнерам = ідеальне поєднання.

Що приготувати або замовити:

Якщо ви обрали Terracotta Restaurant для святкування – романтичний вечір зі стравами середземноморської кухні вам гарантовано. Ця кухня відома поєднанням страв із риби та морепродуктів, різноманітних видів сирів, овочів і фруктів.

Terracotta Restaurant
Premier Palace Hotel Kyiv
м. Київ, бул. Т. Шевченка, 5-7 /
вул. Пушкінська, 29, 8 поверх
Facebook
Що подарувати:

Якщо ви шукаєте вишуканий подарунок «із характером», пропонуємо придбати парфумовану воду Penhaligon's в інтернет-магазині brocard.ua з ексцентричної колекції Portraits. Кожен аромат уособлює представника англійської аристократії й передає його темперамент характерними нотками у звучанні парфумів. І певні риси тією чи іншою мірою кожен може віднайти в собі. Наприклад, у парних ароматах Lord George і Lady Blanche.

Лорд Джордж – уособлення найблагородніших проявів аристократизму. Він шляхетний, мужній, врівноважений, утім, має свої приховані слабкості. Йому пасують парфуми, які починають звучання ароматом витриманого бренді (улюбленого напою лорда) і розкриваються димними пряними нотками бобів тонка з деревними акцентами.

Леді Бланш – заможна пані, яка знає собі ціну, стежить за модними віяннями й завжди перебуває в центрі уваги. Є в ній дещо таємниче – і цю загадку хочеться розгадати. Її аромат так само загадковий, солодкий і гіркий водночас: сильний акорд нарцису, ірису, гіацинту та квіток імбиру відлунює свіжими зеленими нотками ангеліки.
«Для тих, хто любить науку»
Чим зайнятися: піти в Музей науки на ВДНГ

Дізнатися про винаходи Ніколи Тесли, перевірити на практиці закони фізики, провести хімічні досліди – допитливим партнерам пропонуємо провести День закоханих у «Музеї науки» на ВДНГ. На тебе чекають сім блоків експозицій і 120 інтерактивних експонатів, зібраних командою з України, Канади, США, Польщі та Швеції.

Кількість квитків обмежена, придбати їх можна заздалегідь на сайті.

Як створити атмосферу:

Цікаві досліди можна провести і вдома. Наприклад, написати коханій шпигунсько-романтичного листа. Для цього налий у стакан молоко та лимонний сік. Занур у нього пензлик і напиши на папері щось дуже секретне. Коли розчин висохне, напис зникне. Щоб його побачити, потрібно пропрасувати аркуш паперу або нагріти його феном.

Що приготувати або замовити:

Пам'ятаєш улюблену розвагу героїв серіалу «Теорія великого вибуху»? Що не вечір, вони грали в настільні ігри або спілкувалися та замовляли з доставкою їжу азійської кухні. Довірся смаку героїв культового телесеріалу про розумників і замов вечерю в ресторані «Євразія», де щодня вигідна акція на алкоголь. А якщо в тебе є бажання провести День святого Валентина в закладі, нещодавно «Євразія» відкрила новий атмосферний ресторан у ТЦ Retroville на Виноградарі.

До Дня всіх закоханих у «Євразії» 12, 13 та 14 лютого пригощатимуть авторськими коктейлями «Мімоза» та «Полунична валентинка» за приємною ціною (45 грн та 65 грн). А 14 лютого діятиме акція на шампанське «Шабо Біле Брют» і Sizarini Fragolino 1+1=1, або 40 грн за бокал (100 мл).
Ресторан «Євразія»
ТЦ Retroville
м. Київ, проспект Правди, 47
сайт
Що подарувати:

Доглядова косметика – завжди актуальний подарунок, особливо в умовах холодної зими. Косметика Mary Kay підійде навіть прискіпливим любителям розбиратися у всьому, зокрема у складі крему.

Нова лінійка Mary Kay Naturally містить 90 % інгредієнтів природного походження. У її складі 0% парабенів, синтетичних ароматизаторів і барвників. Картонні упаковки продукції на 100% складаються з матеріалів, що підлягають повній переробці. А для чоловіків вдалим подарунком стане набір для ефективного догляду за шкірою MKMen від Mary Kay.

«У стилі кіберпанк»
Чим зайнятися: побувати у віртуальній реальності

Уяви: ви з партнером у космосі, або гуляєте Парижем, або опиняєтеся на безлюдному острові. Віртуальна реальність створює безмежні простори й унікальний досвід. Ви можете потрапити в минуле, майбутнє, опинитися будь-де на планеті та за її межами. Усе це доступно на атракціонах віртуальної реальности.

Як створити атмосферу:

Прикрась квартиру неоновою стрічкою, світлодіодними табличками, яскравими постерами. Не забудь і про костюм. Для одягу в стилі кіберпанк характерне використання шкіри, латексу та вінілу, вбрання зі світлодіодними елементами.

Що приготувати: страви кухні ф'южн

Ф'южн – це поєднання кулінарних традицій різних культур, створення нових небанальних міксів смаку. Наприклад, коли в одній страві є гарнір британської національної кухні, м'ясо – аргентинської, соус – індійської.

Ви з партнером/-кою можете приготувати млинці з індички з копченим сиром, паприкою й малиновим соусом, салат із мусом із качиної печінки, морським гребінцем і полуницею, мус із копченої форелі, суп із грушею або качку в апельсиновому соусі.
Що подарувати:

Найкращий подарунок для на побаченні в стилі кіберпанк – гаджет. Це може бути фітнес-браслет, чохол для мобільного з функцією зарядки, безпровідні навушники, електронна книга, ігрова приставка чи екшн-камера.

Та не забудь додати романтики до подарунку. Бренд корисних солодощів YARO підготував особливі набори до Дня закоханих, а також створив марципанові цукерки-сердечка Marzipan Heart. Також до свята вони запустили кокосову цукерку Сoco Bar у різних наборах – на 4, 14 та 24 цукерки, що стануть ідеальним подарунком для себе, коханих, друзів і рідних.
«Для любителів екстриму»
Чим зайнятися: екстремальний відпочинок

Дослідження показали, що у пар, які разом пробують щось нове та незвичне, поліпшуються стосунки й підвищується привабливість в очах партнера/-ки. Екстремальний відпочинок – не виняток, переживання яскравих емоцій із партнером/-кою неодмінно зміцнить ваші стосунки.

Пропонуємо тобі на вибір кілька варіантів екстремального відпочинку:

- Роуп-джампінг – стрибки з висоти на канаті.
- Політ в аеротрубі.
- Катання на всюдиході SHERP.
- Майстер-клас із дрифтингу.
- Навчальний політ на літаку для двох.

Як створити атмосферу:

Після екстремальних розваг із партнером/-кою варто поринути в атмосферу затишку й спокою: влаштувати душевний домашній вечір, поділитися емоціями за день, переглянути романтичний фільм. Якщо не знаєш, що подивитися, ось декілька варіантів: «З любов'ю, Розі», «Щоденник Бріджит Джонс», «Красуня».

Що подарувати:


Екстремальний відпочинок потребує гарної фізичної підготовки, тому найкращим подарунком до Дня святого Валентина буде абонемент у спортзал My F*cking Gym.

Це місце зі своєю атмосферою і комьюніті, де спорт у кайф, тому туди хочеться повернутись.
У розкладі спортклубу є групові та персональні заняття:
- тренування для поліпшення силових показників;
- заняття для новачків і тих, хто хоче повернутися після довгої перерви або хвороби;
- високоінтенсивні тренування для підвищення витривалости;
- на розвиток гнучкости й мобільности на Flixibility & Mobility та Animal Flow.

З потеплінням додаються тренування на вулиці з красивим краєвидом на місто (функціональні, силові та бігові).
My Fucking Gym
м. Київ,
вул. Б. Хмельницького 58а
сайт
Що подарувати:

Справжній релакс шкірі після екстриму подарує зволожувальна сироватка для тіла Spa Resort Japan від бренду Dr Irena Eris. Її тонкий чуттєвий аромат миттєво перенесе вас у місця, де розпускаються бутони сакури. Після нанесення сироватка переливається перламутровим пилком, надаючи шкірі здорового сяйва, а екстракт рисової олії уповільнює процес старіння, надаючи їй пружності. Придбати сироватку можна на сайті brocard.ua або в мережі Brocard, де з нагоди свята діятиме акція -30% на весь асортимент.

Любителям екстремально яскравих образів ми пропонуємо ідеальну червону помаду з палітри IsaDora Perfect Moisture Lipstick. Це серія зволожувальних помад із кремовою текстурою, які містять високоякісні пігменти для стійкого кольору й комплекс рослинних олій, екстрактів білої лілії і смоли мирри, фосфоліпідів і вітаміна Е для ніжних зволожених вуст. Це справжній «еліксир» для палких поцілунків!
«Якщо ви екофрендлі»
Чим зайнятися: спробувати парну йогу

Йога має безліч переваг для фізичного та ментального здоров'я: розслаблення, зменшення тривожности, подолання стресу, зміцнення м'язів. То чому б не спробувати розділити позитивні властивості йоги зі своїм партнером/-кою?

Парна йога має такі переваги:
- допомагає відновити й оживити стосунки, налагодити спілкування;
- посилює довіру між партнерами;
- підвищує рівень збуджености й сексуального задоволення.

Як створити атмосферу:

Парна йога – напрочуд інтимна практика, тому й атмосфера має бути відповідна. Щоб допомогти партнеру розслабитися та довіритися тобі, спробуй приглушити світло у квартирі, запалити свічки й аромапалички, увімкни розслаблювальну музику. Це допоможе вам настроїтися на потрібну хвилю.
Що приготувати або замовити:

Свято – це не обов'язково жирна їжа й алкоголь. Смачна вечеря, безсумнівно, може бути корисною, навіть якщо ми говоримо про солоденьке.

На десерт обирай корисні солодощі YARO. До Дня закоханих бренд підготував особливі подарунки і створив марципанові цукерки-сердечка Marzipan Heart.

Що подарувати:

Натуральна косметика від українського бренду «ЯКА» – чудовий подарунок як для неї, так і для нього. Марка зберігає унікальні лікувальні властивості рослин і вдосконалює їх завдяки інноваційним технологіям косметичної галузі. З нагоди Дня святого Валентина бренд «ЯКА» створив подарункові набори для закоханих. У них помістили все необхідне для створення романтичної атмосфери у вашій ванній кімнаті: бомбочки та піну для ванни, гелі для душу, масло і скраби для тіла з неперевершеними спокусливими ароматами.

А для любителів більш класичних засобів догляду за тілом бренд «ЯКА» пропонує велику кількість універсальних доглядових засобів.
Залишитися вдома за переглядом фільмів, здійснити спільний стрибок із парашутом, піти до ресторану чи вирушити в дивовижний світ доповненої реальности – є безліч способів розважитись у День закоханих. І який би сценарій ти не обрав, ідеальне побачення не в подарунках і гучних словах, а у твоєму щирому бажанні добре провести час із партнером/-кою.