Спецпроєкти

Життя на повну: як поєднувати жіночність, материнство і кар'єру

Валерія Гузема
Поліна Неня
Санта Дімопулос
Читати інтерв'ю
Читати інтерв'ю
Сучасний світ працює за сучасними правилами. Та як поєднувати кар'єру, виховання дітей, хобі та активну громадянську позицію, щоб реалізовувати себе й не шкодувати про втрачені роки? Як не загубитися серед мільйонів справ, дзвінків, зустрічей і завдань? Як зберігати баланс і не втратити себе та найважливіше в житті — свою родину?
Щоб знайти відповіді на ці питання, ми поговорили з жінками, які вдало поєднують усе, що тільки можна поєднати, й завжди залишаються в тонусі та гармонії із собою та світом. Кожну героїню об'єднує прагнення обирати найкраще для себе та своїх рідних, тому всі три сім'ї перейшли на нові моделі iPhone 12 та iPhone 12 mini. Обидві моделі вийшли наприкінці минулого року, але вже полюбилися героїням за класну камеру, місткий акумулятор та стильний дизайн.
Найпрактичніший компактний iPhone 12 та iPhone 12 mini
- Чудовий дисплей Super Retina XDR
- A14 Bionic, найшвидший процесор iPhone
- Приголомшлива якість знімків при слабкому освітленні завдяки Нічному режиму на всіх камерах
- Передня панель Ceramic Shield, з якою ризик пошкоджень дисплея при падінні в 4 рази нижче
Найпрактичніший компактний iPhone 12 та iPhone 12 mini
- Чудовий дисплей Super Retina XDR
- A14 Bionic, найшвидший процесор iPhone
- Приголомшлива якість знімків при слабкому освітленні завдяки Нічному режиму на всіх камерах
- Передня панель Ceramic Shield, з якою ризик пошкоджень дисплея при падінні в 4 рази нижче
Найпрактичніший компактний iPhone 12 та iPhone 12 mini
- Чудовий дисплей Super Retina XDR
- A14 Bionic, найшвидший процесор iPhone
- Приголомшлива якість знімків при слабкому освітленні завдяки Нічному режиму на всіх камерах
- Передня панель Ceramic Shield, з якою ризик пошкоджень дисплея при падінні в 4 рази нижче
Первый
Санта
Валерия
Полина
Українська співачка, бізнесвумен, чемпіонка світу з фітнесу та переможниця шоу «Танці з зірками» Санта Дімопулос про інфлюенсерство, сімейні цінності та свідоме споживання
Нині в Instagram Санти Дімопулос 805 тисяч підписників. Щодня у сторіз вона транслює своє життя — зустрічі з друзями, тренування та дітей. Жінка розповідає, що спокійно ставиться до уваги до себе, тому дозволяє собі бути такою, якою вона є.

«Популярність — чудовий досвід, який допомагає мені транслювати свою позицію, свої цінності у світ. І я ціную цю можливість», — каже Санта.

Санта Дімопулос підтримує ідею свідомого споживання, тому вирішила відкрити бутик Gold Vintage, де дарують друге життя одягу, взуттю та аксесуарам поза модою та часом. Так жінка хоче прищепити культуру формування правильного гардероба, який не втрачає своєї актуальності роками.
«Я переконана, що такі бутики можуть прямо впливати на екологічну ситуацію. Обдуманий підхід до формування гардеробу, речі поза часом, сезону і трендів — це завжди гарне рішення: і для покупця, і для довкілля, і для майбутнього. Для мене важливо бути частиною саме такого — екологічного та усвідомленого бізнесу», — ділиться Санта.
"Ловити" моменти та ділитися ними з підписниками Санті допомагає її iPhone 12. Вона зізнається, що обирає iPhone не перший раз — ніколи її вибір не підводив. Найважливіше при виборі смартфону для неї — звісно, якість камери. У iPhone 12 є нова функція нічного режиму селфі-камери та шикарна якість HDR-відео для сторіс у якости 4K в стандарті Dolby Vision. До речі, монтувати ролики можна у вбудованих застосунках iMovie або «Фото» — це спрощує процес ведення блогу.
Інфлюенсерство Санта Дімопулос вдало поєднує із материнством: вона обожнює дітей, проводить із ними багато часу та наздоганяє все, що впустила під час участи в проєкті «Танці з зірками». Головними принципами у вихованні Санта вважає любов і довіру.

«Для мене сім'я завжди на першому місці. Коли ти намагаєшся поєднувати багато справ в одному часовому періоді — це всього лише питання пріоритетів», — каже Санта.

Загалом з Instagram Санти складається враження ідеальної сім'ї, як «із картинки». Проте жінка зізнається: вони з чоловіком пройшли через багато перепон, щоб навчитися говорити відкрито про все, що їх хвилює. Це й дає змогу зберегти вогник між подружжям.
«Для мене важливо проводити багато часу із сім'єю, разом відпочивати, обмінюватися враженнями. Головним подарунком для нашої родини стала спільна відпустка, у яку ми вирушили відразу після Нового року. Неймовірні враження! А ще мій син Дені дуже хотів iPhone 12, тож ми вирішили його потішити», — розповідає співачка.

Вибір пав саме на цю модель, оскільки у ньому є все, що потрібно Даніелю для навчання і розваг — новий процесор A14 Bionic витримує будь-які додатки та ігри. Ще однією причиною, чому для Даніеля обрали саме цю модель, - міцний корпус з алюмінію, який використовують у аерокосмічній галузі. Смартфон захищений від подряпин, води та пошкоджень, а оскільки діти не завжди надто обережно користуються технікою, це велика перевага. Але навіть якщо щось піде не так, на девайс діє гарантія від виробника, оскільки купували його на сайті авторизованого ресейлера Apple.
До речі, в операційній системі є можливість батьківського контролю та функція find my iPhone - це дуже важливо і для безпеки дитини і на випадок, якщо смартфон загубиться.

«Поки що ми всі тестуємо його по черзі. Дені взагалі щасливий — він фанат технологічних новинок, тому, звичайно ж, кайфує від подарунка!» — каже Санта.
Насамперед, потрібно бути чесним із собою. Також варто не боятися відкриватися, проявляти себе, говорити вголос, порушувати питання, які хвилюють багатьох. Мати свою думку з цих питань.

Ось мої правила ведення сторінки:
Ділитися своїм життям, яке воно є.
4
Не намагатися грати чужу роль: авдиторія все відчуває.
1
Робити своє життя цікавим — насамперед для себе. Тоді воно буде цікавим і для інших!
5
Якомога більше спілкуватися зі своєю авдиторією
3
Я не рекламую те, у що сама не вірю й чим не користуюся.
5 порад від Санти Дімопулос усім, хто прагне вести свій блог
2
Купуй офіційний:
Доступний в розстрочку
грн
3000
Вигідніше на:
Привіт, фіолет
Українська дизайнерка ювелірних прикрас, засновниця ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry Валерія Гузема – про ювелірний бізнес, невдачі та стосунки з родиною
Валерія Гузема — утілення легендарного образу тендітної та водночас залізної бізнес-леді. Труднощі спіткали Валерію на початку її шляху у власний бізнес: першу колекцію прикрас у неї вкрали разом з усіма документами та грошима. Довелося пів року ще збирати гроші, щоб запустити бізнес знову. Вона впевнена на 100 відсотків — ведення бізнесу не має статі.

Валерія не відразу обрала ювелірну справу. Першою її пристрастю була журналістика. На зміни, за словами дизайнерки, спромогтися було непросто, але вони — необхідний компонент розвитку.

Першу каблучку Валерія зробила для себе, бо не могла знайти таку, що подобається. Так і з'явилася перша колекція. Сьогодні бренд випустив 22 колекції та 10 колаборацій.
«Мене надихають жінки, їх багатогранність і унікальність, і мені подобається підкреслювати особливість кожної прикрасами Guzema Fine Jewelry», — каже дизайнерка.
Крім бізнесу Валерія активно бере участь і у благодійних проектах . Наприклад, разом із Машею Єфросиніною вони створили благодійну прикрасу Charity Chain, а всі отримані від її продажу гроші йдуть на порятунок дитячих сердець. Станом на сьогодні за ці гроші прооперували 71 дитину. З фондом Олени Пінчук бренд Guzema Fine Jewelry зробив колаборацію Inspirement Chain у межах проєкту «Я зможу!», який спрямований на розвиток і підтримку жінок-підприємниць. А 2 березня Валерія засновала свій благодійний фонд Guzema Foundation, який наразі допомагає Чернігівській обласній дитячій лікарні.
Незважаючи на купу справ і проєктів, Валерія зберігає прекрасні стосунки з родиною та друзями. Головне, каже дизайнерка, знаходити в усьому баланс.

«Мені пощастило, у мене найкраща мама, сестри та неймовірні друзі. Найголовніша підтримка — це любов і турбота. Моя мама дуже смачно готує, тому сьогодні вона годує обідами всю мою команду в офісі та на виробництві», — розповідає дизайнерка.
Увесь день Валерії Гуземи розписано по хвилинах — навіть на нашому інтерв'ю вона не випускає з рук свiй iPhone 12 mini. Придбала його після того, як подарувала такий самий своїй мамі на день народження разом із поїздкою в Єгипет.

Світлини з відпочинку на новенькому девайсі вразили всіх рідних — хтось навіть пожартував, що мама повезла із собою особистого фотографа. Але ні, увесь секрет у камері, яка навіть за поганого освітлення робить шикарні знімки, тож єгипетські ночі залишилися не тільки у спогадах, але й у пам'яті смартфона.

«Попередня модель була завелика для мами, тому я вирішила оновити їй телефон, щоб було зручно користуватися, а її телефон дістався молодшій сестрі, отже, усі залишилися щасливими», — каже Валерія.
2
5 порад від Валерії Гуземи жінкам, які ведуть свій бізнес
Слухати свій внутрішній голос
3
Усе життя навчатися
5
Багато мріяти
1
Не боятися помилок
4
Дозволяти собі відпочивати
Запам'ятайте: немає нічого неможливого!
Привіт, фіолет
Вигідніше на:
3000
грн
Доступний в розстрочку
Купуй офіційний:
Мама трьох дітей, журналістка, видавчиня онлайн-видання bestin.UA, засновниця #жінкиUA Поліна Неня – про материнство, активізм і гармонійні поєднання
Я відповідальна мама, а це означає, що я мушу, в найкращому сенсі. Я сама виховую трьох дітей - Теона 4 роки, Теодор 9 років, Платон 11 років, я з радістю наповнюю їх життя моїми цінностями про родину, про повагу, про любов, про освіту. На щастя, моя робота не вимагає від мене постійної присутності, діти теж.

З цього року для мене все стало набагато легше, Теона пішла до садочку, хлопці ходять до школи, цей час я повністю присвячую роботі і зустрічам. Потім я їх забираю і в нас починається час, який похвилинно визначено логістикою, аби встигати на гуртки та до репетиторів. Все виходить, коли все це приносить тобі радість.
Багато хто каже, що соціальні мережі - це зло. Я так не вважаю. Так, дійсно, вони забирають багато часу і в більшості заповнені непотребом, але я точно знаю, вони можуть не просто допомогти, вони можуть врятувати. Допомагаючи жінкам в рамках моєї громадської діяльності @jinky_ua завдяки виходу в публічне поле і позиції #немовчи величезна кількість жінок може знайти підтримку. Тільки жінки, що знайшли в собі сили протистояти насиллю, в боротьбі за права дітей, можуть зрозуміти що саме відбувається, вони можуть поділитися своїм досвідом, вони просто розуміють про що це і як це, і знають що сказати, щоб надати сил і віри. Надзвичайно важливо знати, що «ти не одна».
Мої тривога і переживання надзвичайні - всі мої думки про те, як я хочу, щоб мої діти вважали і відчували себе щасливими. Мій підхід як дорослої, відповідальної людини полягає в тому, щоб їх чути. Для цього необхідно говорити і необхідно бути разом з дітьми якісно. Ми обожнюємо новий рік, Пасху і дні народження кожного. Наша найголовніша традиція - кожної неділі збиратися в моєму ліжку, дивитися програми про подорожі і сперечатися, хто кого більше любить.

На щастя, поки я можу собі дозволити здійснювати їх мрії. Я вважаю, що найдорожчі речі - це емоції. Кожному я влаштовую свято в їх день народження і постійно придумую цікаві міні подорожі, мріючи про велику. Наша спільна мрія - мати свій дім, і щоб у кожного з нас була своя кімната. Коли я дізналася, що старший син мріє про новенький iPhone 12, без роздумів обрала девайс у подарунок на День народження. Щоб уникнути підробок, купувала в магазині у офіційного представника компанії Apple. Це дуже комфортно, оскільки вони є майже у кожному ТРЦ.
У своїй діяльності я постійно маю справу з різними людьми. Щоб усе усюди встигнути, я не випускаю з рук дві речі: блокнот та свій iPhone 12. Смартфон — для ведення всіх справ, зв'язку з бізнес-партнерами, співробітниками та рідними, а блокнот - бо просто люблю записувати рукою свої думки, мрії та найважливіші справи. Для мене нема компромiciв там, де потрiбно обирати найважливіші речi - житло, машина, смартфон з якого я працюю. Мiй iPhone 12 робить будь-яку комунікацію та потоки завдань простішими та зручнішими у виконанні. Вiн надійний, він витримує цілий пул нескінченних дзвінків і SMS, працює швидко і не змушує хвилюватися ні через що

Платон користується новим телефоном кілька місяців. Це інструмент для навчання, і спілкування, і розвитку. Мені подобається, що iPhone 12 полегшує йому навчання в школі та заняття з репетиторами — особливо в умовах постійних карантинів і локдаунів. Загалом телефон якийсь магічний — Платон любить бавитися і девайс частенько падає — досі на ньому ані подряпинки.
5 секретів успішної сучасної мами від Поліни Нені
Довіряти
2
3
Давати право обирати та мати свою думку
Допомагати, підтримувати, вірити
5
Навчити любити себе, людей, природу, музику; навчити поважати, вчитися, працювати, брати, віддавати й перепрошувати.
1
Безумовно любити
4
Головна порада — зробити щасливою себе, це як у літаку — «спочатку надіньте маску на себе, потім — на дитину». Спілкуйтеся, читайте, підписуйтеся на блогерів в Instagram, які вас надихають.

Особливо для мене 5 найважливіших правил сучасної мами мають такий вигляд:
У своїй діяльності я постійно маю справу з різними людьми. Щоб усе усюди встигнути, я не випускаю з рук дві речі: блокнот та свій iPhone 12. Смартфон — для ведення всіх справ, зв'язку з бізнес-партнерами, співробітниками та рідними, а блокнот - бо просто люблю записувати рукою свої думки, мрії та найважливіші справи. Для мене нема компромiciв там, де потрiбно обирати найважливіші речi - житло, машина, смартфон з якого я працюю. Мiй iPhone 12 робить будь-яку комунікацію та потоки завдань простішими та зручнішими у виконанні. Вiн надійний, він витримує цілий пул нескінченних дзвінків і SMS, працює швидко і не змушує хвилюватися ні через що.

Всі мають таланти, і вийшло так, що в тому числі моїм талантом є говорити, допомагати, спілкуватися. В мій складний час мені допомогли багато людей і я не маю права не віддячити. Я пройшла надзвичайно важкий шлях і це в тому числі мій кейс, як ми з дітьми вижили, як ми боролися, як нам в цьому допомогли Закони України. Це мій досвід і він надзвичайно необхіден мільйонам жінкам в нашій країні.
Привіт, фіолет
Вигідніше на:
3000
грн
Доступний в розстрочку
Купуй офіційний: