Спецпроєкти
На правах реклами
glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Встигнути все:

як організувати незабутню літню вечірку, якщо вже вересень

крути!
18+ (матеріал містить опис тютюнової продукції)
Ми в партнерстві з брендом glo підготували кілька планів для ідеальних вихідних та яскравого завершення літа.
Вересневі вихідні – час втілювати омріяні плани. Прогулянка на пляжі на заході сонця або гучна клубна вечірка на даху. Головне – розділіть ці моменти з друзями.

Як створити незабутні спогади, якщо часу обмаль?
* Тютюновмісні вироби для нагрівання призначені для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину, не є цілком безпечними та викликають звикання.

Більшу частину року сумуєте за сонячними ваннами біля відкритого басейну? Останні теплі дні варто провести біля води. Пропонуємо влаштувати басейну вечірку, яка стане яскравим літнім спогадом. Аби посилити емоції від зустрічі, заплануйте її на заході сонця.

Басейна вечірка

Освітлення

Воно має відображати характер вечора: теплі гірлянди додадуть затишку, свічки натякнуть на романтичний настрій. Також можна підготувати добірку кліпів та транслювати їх через проєктор на стіни локації.

Зовнішній вигляд

На цій вечірці класичний макіяж програє експериментам із флуоресцентним аквагримом (спеціальні водостійкі фарби). Уявіть, що можете бути ким завгодно, та створіть відповідний настрій малюнками на шкірі одне одного.

Музика

Почніть вечір із ритмічних та розмірених треків на кшталт спокійного джазу чи хаусу. Коли сонце зникне за обрієм, час глибше зануритись в атмосферу відпочинку, електронних мотивів. Особливості до цієї миті додадуть стіки glo Sunset Swing. Яскравий цитрусовий присмак із солодкими тропічним нотами нагадає тобі присмак літнього котейлю біттер-шпріц та зможе підкреслити атмосферу вечора.

Дозвольте собі відчути літній настрій – ці спогади залишаться з вами назавжди.

Тютюновмісні вироби для нагрівання призначені для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину, не є цілком безпечними та викликають звикання.

*Дане зображення є ілюстрацією смакових характеристик продукту і не містить інформації про його інгредієнти.

Додайте літнім враженням новий вимір сприйняття. Життя в місті може позбавляти відчуття безмежності простору навколо. Та ми маємо план!

Вечірка на даху

Естетика

Домовтеся з бартендерами закладу, аби вони навчили вас готувати сангрію. Або ж влаштуйте майстерклас їм – можливо хтось із ваших друзів знавець іспанської культури. Саме сангрія – традиційний літній напій – надихнула бренд glo на створення стіків Twilight Dance. Багатогранний смак з ароматом винограду та міксом фруктів нагадають тобі соковиту сангрію.
Пригадайте історії з улюблених подорожей та запропонуйте запланувати спільну пригоду. Можливо час поїхати на музичний фестиваль або в автомобільну мандрівку горами?

Цієї ночі обговоріть найсміливіші мрії. Якщо з неба падатимуть зірки, ви неодмінно помітите та зможете загадати бажання.

Локація

Можна навіть не чекати на вихідні – цієї п'ятниці ви з друзями зустрічаєтесь у барі з терасою на даху. Впевнені, ви пропустили не одну сієсту за це літо, тож час надолужити втрачене.

Планування

Будьте відкритими до авантюрних рішень, у вас попереду цілий вікенд, аби втілити ще кілька сценаріїв вечірок.

Тютюновмісні вироби для нагрівання призначені для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину, не є цілком безпечними та викликають звикання.

Відчуття цілісності та наповненості, яке виникає від ранкових світанків, унікальне. Його варто пережити хоча б раз на рік, аби позбутися зайвих думок та налаштуватись на нові звершення.

Вечірка біля води до світанку

Музика

Аби розкрити потенціал враження повністю, напередодні організуйте власний музичний фестиваль біля води. Запропонуйте друзям підготувати діджей-сети чи взяти музичні інструменти.

Локація

Якщо хочете варіант із максимальною приватністю, поїдьте на попередню розвідку пляжу з кількома помічниками. Зверніться за натхненням до естетики безлюдного острова.

Дрес-код та тематика

Головна умова — зручність, свобода та комфорт. Танцюйте, збирайте квіти та прикрашайте ними одяг і волосся.

Розваги та відпочинок

Ми вже згадували проєктор у сценарії басейної вечірки, та цього разу ви можете зробити зону кінотеатру просто неба. Потурбуйтеся про локацію з доступом до генератора та візьміть в оренду екран (або змайструйте з простирадл чи ватманів нашвидкоруч). Аби залишатись бадьорими, організуйте зони для відпочинку.

Спеціально для нового девайсу glo hyper+ бренд розробив лінійку стіків NEO Night Sensations*. Розробники надихалися смаками літніх коктейлів, аби яскраво доповнювати будь-яку нічну історію.

З чого почати – вибір за вами. А ми створили генератор незабутніх моментів, який підкаже кілька ідей для натхнення.