Спецпроєкти
Новорічна вечірка у стилі Z:
як відривається сучасне покоління
Новорічна вечірка у стилі Z:
як відривається сучасне покоління
Яскраве вбрання, улюблена компанія друзів, веселощі та драйв. Новорічна ніч – це завжди щось казкове. Хочеться, щоб вечір минув бездоганно, і сучасна молодь точно знає, як перетворити будь-яку подію на кльову вечірку. Та як їм вдається зберігати свіжий вигляд навіть після найтрешовішого відриву?

Разом із новою лінійкою антиперспірантів NIVEA LOVE ми запитали відому блогерку та співачку Анну Трінчер про тусовки, одяг, макіяж, догляд за собою та її ідеальний новорічний вечір.
Розкажи про себе: як минає твій типовий день, які хобі маєш?
Я співачка, блогерка, артистка, інфлюенсерка. Зазвичай мій день минає за зніманням реклами, кліпів, фотосесій, TikTok-відео, у студії під час запису пісень. Він сповнений усім, що наповнює життя артиста.

Щодо хобі, часто люди обирають собі заняття, яке хотіли б перетворити на професію. У моєму випадку це збіглося. Для мене моя кар'єра – це робота, хобі й улюблена справа. Усе, чим я займаюсь додатково, допомагає моїй кар'єрі: танці, спорт, догляд за тілом.
Ти інтровертка чи екстравертка? Чому?
Я однозначно екстравертка. Через те, що не люблю самотність, не люблю залишатися сама та не люблю ночувати сама.

Така я й у житті: люблю комунікацію з людьми, спілкування та взагалі люблю людей. Неодноразово чула вислів «цінуй час, проведений наодинці». Я не дуже люблю цей час і всіляко його уникаю.
Яка вечірка запам'яталася тобі найбільше? Чому? Розкажи про неї
Найкращою вечіркою останніх місяців вважаю презентацію моєї пісні. Це була дуже крута вечірка з класними гостями. І це був той формат вечірки, коли люди прийшли заради мене, прийшли, щоб підтримати мене, максимально занурилися в атмосферу. Ось це дуже цінно, що я за час перебування в шоу-бізнесі змогла зібрати біля себе таких чудових людей.

Якщо говорити загалом, обожнюю новорічні вечірки. Вогники, ялинка, затишок та святкова атмосфера – це завжди підіймає мені настрій.
Завдяки своєї професії відвідую вечірки досить часто. Хоча іноді хочеться провести більше часу з рідними та друзями.
Як часто буваєш на вечірках?
Спробуй нові антиперспіранти NIVEA LOVE!
Відриватися зранку до ночі й не переживати про зовнішній вигляд легко з новими антиперспірантами NIVEA LOVE.

Антиперспірант NIVEA LOVE BE TRENDY Ніжна Свіжість у кульковому форматі або у форматі спрею з ефективною формулою захисту подарують тобі свіжість упродовж 48 годин! У складі є пантенол та олія авокадо, які забезпечують делікатний догляд для ніжної шкіри.
Антиперспірант NIVEA LOVE BE UNIQUE Яскрава Свіжість у кульковому форматі або у форматі спрею подарують надійний захист та яскраву свіжість, що триматиметься впродовж усього дня. Цинк, що міститься у складі, має антиоксидантні властивості.
Нова лінійка антиперспірантів NIVEA LOVE для твоєї впевненості в будь-яких ситуаціях: під час поїздки в метро, занять спортом або на вечірці!
Який твій улюблений образ для новорічної вечірки? Що одягаєш та який мейк робиш?
У мене є стиліст, але він не так часто бере участь у процесах створення моїх образів, оскільки це досить дороге задоволення. Зазвичай я сама спостерігаю за трендами, шукаю вбрання, підбираю образи (найчастіше – за настроєм).

Наприклад, у день презентації кліпу я була в корсетній сукні, яку зшив на замовлення відомий український дизайнер Kir-Hartley. Це дуже красива сукня, повністю розшита бісером. Завдяки оздобленню вона була дуже важка, і кожен, хто брав її в руки, був у шоці від її ваги. Але вона однозначно того варта.
З макіяжем і зачіскою цього дня мені допомогла моя візажистка Вікторія. Вона часто готує мене до заходів. Ми створили образ із ламаними розпущеними локонами та ніжним мейкапом із блискітками.

Що стосується новорічних образів, зазвичай вибираю щось яскраве. Паєтки, бісер, пір'я – у моєму гардеробі купа святкових суконь для створення святкової атмосфери.
Як ти доглядаєш за шкірою перед новорічною вечіркою? Чи використовуєш якісь спеціальні засоби?
Я люблю доглядати за шкірою. У мене досить суха шкіра, тож вона потребує уваги. Загалом мій догляд скерований на зволоження, особливо в холодну пору року. Для мене важливий запах тіла. На наш природний аромат впливає їжа, яку ми споживаємо, тож я давно не їм шкідливих продуктів. Окрім цього, гарно пахнути мені допомагають зволожувальні креми та засоби особистої гігієни.

Що стосується макіяжу, я завжди наношу праймер, який створює якийсь бар'єр між шкірою та косметикою. Ніколи не лягаю спати з косметикою. Якщо є час, роблю масаж обличчя.
Вдалий новорічний вечір – це коли …?
Вдалий новорічний вечір – це коли поруч коханий, не турбує робота, всередині спокій та комфорт. Це вечір, проведений у компанії людей, яких ти хочеш бачити, з якими тобі приємно спілкуватися. Вечір, у який тобі цікаво ділитися своєю енергією, спілкуватися з рідними та друзями. І це таке відчуття приємного післясмаку, коли ти приходиш додому й не думаєш, що ось сьогодні була компанія, яка мені неприємна, чи панувала нещирість, що відбувається досить часто.

Вдалий новорічний вечір – це коли ти приходиш і розумієш, які кайфові люди все-таки сьогодні тебе оточували, як тобі було приємно провести з ними вечір.