Спецпроєкти
як не облажатися, прикрашаючи оселю до новорічних свят
Красиво та бюджетно:
Новорічні свята здатні подарувати трохи магії й особливий настрій кожному. А здатні й роздратувати. На відміну від дітей, які просто чекають див та подарунків під ялинкою, дорослим потрібно подбати про тисячі дрібниць для створення незабутньої атмосфери.

Як влаштувати свято, зберегти нервові клітини, час та гроші і при цьому 31 грудня не облажатися? Редакція bit.ua разом з OLX підготували для вас добірку ідей та цікавих (спойлер: і не дуже) рішень для незабутніх новорічних свят.
Паперові сніжинки, дощик чи все таки сучасні рішення: обираємо, що краще
Якби ми були у 1996-му, взяли б папір, вату, ножиці, клей та сховалися якомога далі від кота, щоб потім не довелося знімати залишки нашої творчості з пухнастика.

Казковим, а не крінжовим. Саморобні гірлянди, сніжинки та прикраси – це мило, якщо вам від 4 до 6 років, а якщо трохи більше, зекономте свій час.

Цьогоріч почнімо з класного та правильного освітлення. Дизайнери інтер'єрів кажуть, що правильну атмосферу дарує гармонійно підібране світло. Навіщо засмучуватися, що так рано темніє, коли можна створити яскравий або затишний настрій.
Наприклад, гірлянда для вікон. Ви можете вибрати лише один колір світла або замовити різнокольоровий варіант, який зручно регулюється за допомогою пульту керування. Залишилося визначитись, вам подобаються більш мінімалістичні моделі чи ви віддаєте перевагу прикрасам у вигляді фігур: зірок, місяців, дзвоників, оленів тощо.
Наприклад, гірлянди з новорічними кульками, будиночками або гномами.
А для тих, хто особливо залипає у смартфонах, користується смартгодинниками, то тепер час купити смартгірлянду, якою можна керувати за допомогою апки. Можна вибирати попередньо виготовлений світильник та анімацію із застосунку або навіть запрограмувати власний дизайн, що відповідатиме вашим улюбленим кольорам та унікальній анімації.
Навряд чи хтось мріє про такий результат:
З вікнами ніби розібралися. Продовжимо з освітленням, тільки тепер для ялинки.

Та й нащо мучити свої очі, якщо для декорування ялинки чудово підійде класична гірлянда-стрічка, або гірлянда з прищіпками, на які можна повісити світлини з торішніх святкувань, родинні знімки або фото домашнього улюбленця.

Якщо часу зовсім обмаль і немає змоги турбуватися про нові ялинкові іграшки, а змін дуже хочеться, пропонуємо уважно придивитися до моделей 2в1.
А для тих, хто особливо залипає у смартфонах, користується смартгодинниками, то тепер час купити смартгірлянду, якою можна керувати за допомогою апки. Можна вибирати попередньо виготовлений світильник та анімацію із застосунку або навіть запрограмувати власний дизайн, що відповідатиме вашим улюбленим кольорам та унікальній анімації.
Ціни на OLX варіюються від 229 до 700 гривень, залежно від розміру та функцій.
Ціни на такі гірлянди починаються від 318 гривень.
Стоп-стоп, ми забули про головне: яке ж свято без подарунків? Щоб доповнити вашу ялинку не тільки смарт-декором, але й смарт-сюрпризами – беріть участь у новорічному обміні подарунками OLX Свято. Знаходьте товар на OLX, замовляйте через OLX Доставка та Укрпошту. Далі обирайте на сайті доставку до міста OLX Свято, відділення Святкова резиденція. Готово! Тепер ви гарантовано отримаєте свій подарунок від такого ж самого учасника.
Прикрашаємо ялинку: шпроти, цукерки чи скляний Дід мороз?
Якщо ялинка – головний атрибут вашого новорічних свят для вас, то ця частина нашої добірки для вас.

«Смачно та красиво» – казали вони… Ніколи не розуміли тих, хто чіпляє на ялинку мандарини чи цукерки… То запитаймо разом: «Чого не шпроти? Вони теж красиві, блискучі й ароматні!».

Якщо шукаєте адекватні рішення по іграшкових наборах, ми з OLX розкажемо, як це зробити. Сучасне декорування – це різноманіття і не завжди дуже дорого. Тим, кому до вподоби вишукані, витримані варіанти, радимо зупинитися на палітрі з двох або трьох кольорів і дотримуватися лише їх, експериментуючи з фактурою чи формою прикрас.
Якщо шукаєте адекватні рішення по іграшкових наборах, ми з OLX розкажемо, як це зробити. Сучасне декорування – це різноманіття і не завжди дуже дорого.

Тим, кому до вподоби вишукані, витримані варіанти, радимо зупинитися на палітрі з двох або трьох кольорів і дотримуватися лише їх, експериментуючи з фактурою чи формою прикрас.
А якщо бажаєте чогось особливого, можна робити тематичне оформлення, наприклад обравши лише дерев'яні іграшки або фетрові. Вони екологічні, безпечні й не розіб'ються, навіть якщо кіт або дитина вирішать погратися з ялинкою, випадково перекинувши її.
Набори в одному кольорі коштують від 149 гривень.
І це все не все…
В нас приємна відповідь: обмежень у декоруванні немає. Усе залежить лише від вас.

Можна використати звичний для всіх «дощик». Ретро зараз у моді. Тільки подумайте, однією прикрасою і оселю причипурите, і кота розважете.

А якщо не хочете додати візит до ветеринара у список святкових справ, то перевірте ваше онлайн-замовлення ще раз.
До речі, такий декор ви легко можете отримати й від незнайомця з іншого куточку України завдяки участі в новорічній акції OLX Свято. Даруйте та отримуйте подарунки на svyato.olx.ua. І краще встигнути, бо до кінця акції залишилося 11 днів.
Можна прикрасити стіл особливою скатертиною та додати кілька деталей, наприклад:
- склянки зі сніжинками;
- тримачі для столового приладдя;
- новорічний посуд;
- дерев'яні підставки під склянки;
- тематичні фігурки: олені, гномики, ялиночки.
Гарними акцентами стануть:
- свічки;
- святковий вінок;
- м'які подушки з новорічним малюнком.
In Ukraine we don't say «новорічні тренди 2022 року» we say «Галю, принеси коробку з підвалу з іграшками на ялинку» and i think that's beautiful.
На OLX ви легко знайдете все потрібне не виходячи з дому. Звертайте увагу на загальну картину. Гармонійний вигляд має весь декор, витриманий в одному стилі або кольоровій гамі. Наприклад, вибираючи для своєї ялинки золоті та червоні іграшки, дотримуйтеся цього самого принципу в оздобленні столу. Якщо у вас обмежений бюджет, розглядайте найпростіші, але водночас гарні рішення (як серветки, стрічки та свічки). Сподіваємося наш гайд допоможе вам у створенні святкового настрою і віримо, що новий рік не буде таким токсік. З прийдешніми святами! (ред. – пішли їсти мандарини)
Поділитись