Спецпроєкти

Для активних та творчих: розповідаємо про оновлений смартфон Galaxy S21 FE 5G


Samsung Electronics презентував фан-версію серії S21 – смартфон Galaxy S21 FE 5G, який поєднує весь комплекс преміальних ознак і популярних функцій Galaxy S21 та водночас робить їх доступнішими. 

Розповідаємо про особливості оновленого смартфона.

Перше враження від оновленого смартфона – його надзвичайно зручно тримати в руці. Матовий корпус робить його дуже стильним. У лінійці представлені різні кольори: оливковий, фіолетовий, білий та графітовий. 

Окрема любов – дисплей, який наче не має меж: контурна рамка Samsung Galaxy S21 FE 5G плавно зливається з блоком камер, надаючи смартфону стильного й монолітного вигляду.

Бути активним і динамічним можна без перерв на підзарядку смартфону. Робити мінімальні паузи у роботі та розвагах оновлений Galaxy S21 FE 5G може завдяки потужній батареї: заряду акумулятора S21 FE 5G вистачить на всю добу – і для роботи, і для дозвілля та розваг. Та якщо підзарядка потрібна раптово – оперативне заряджання на потужності 25 Вт дозволяє всього за 30 хвилин підзарядити смартфон на більш як 50% акумулятора. Більше ніяких довгих перерв у користуванні!

Смартфон справді динамічний у роботі – можна одночасно обробляти фото, працювати в документах і скролити стрічку у соціальних мережах без будь-якого просідання. Це можливо завдяки найновішому надшвидкому процесору Snapdragon 888. 

Чіткість зображення та якість графіки вражають – це можливо завдяки дисплею Dynamic AMOLED 2X із частотою оновлення 120 Гц. Окрема втіха для любителів ігор – частота зчитування торкань 240 Гц – дисплей оперативно реагує і дозволяє поринути у гру з головою і повною віддачею. Геймери будуть у захваті!

Камера Samsung Galaxy S21 FE 5G заслуговує окремої уваги. Її оцінять контект-мейкери, блогери і ті, хто щиро закоханий у фото- та відеоконтент, його створення і редагування.

Що покращилось і змінилось?

Вдосконалений, якщо порівняти із Samsung Galaxy S20 FE, режим «Ніч» для отримання яскравих і чітких кадрів навіть за умов недостатнього освітлення. Покращена 32-мегапіксельна фронтальна камера з функцією AI Face Restoration – завдяки цій кожен користувач виглядає ще краще. 

Окрема перевага Samsung Galaxy S21 FE 5G – режим подвійного запису (Dual Recording). Він дає змогу фіксувати події попереду й позаду, знімаючи двома камерами в обох напрямках одночасно.

Камера Samsung Galaxy S21 FE 5G дійсно унікальна – усі знімки виходять чіткішими завдяки покращеним функціям зуму. Функція «Космічний зум» дозволяє здійснити 30-кратне наближення, функція «Блокування зуму» усуває будь-яке тремтіння рук та дозволяє отримати чіткий фокус на кожному фото.

Починаючи з 4 січня 2022 року, Galaxy S21 FE 5G є в продажу через офіційний онлайн-магазин Samsung.com/ua та в магазинах партнерів. 

Вартість оновленої моделі з лінійки Galaxy становить 21 999 грн за версію 6 + 128Гб пам’яті та 23 999 грн за версію 8 + 256Гб пам’яті.

Перші покупці, які придбають новинку в період із 4 січня по 7 лютого, отримають бездротові навушники Galaxy Buds2 у подарунок. Акція може діяти впродовж обмеженого часу до закінчення товарних запасів. Застосовуються вимоги й умови. Щоб дізнатися більше, відвідайте www.samsung.com/uа/.

Більше інформації про Galaxy S21 FE 5G – на сайтах Samsung.com та Samsung Newsroom.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги: