Спецпроєкти

Подарунок на 14 лютого.
Добірка ідей для неї та для нього
❤️

Ми склали добірку ідей, що подарувати на 14 лютого. Бути у стосунках чи ні, святкувати чи ні – ваш вибір. Але ігнорувати, що День закоханих існує не виходить. День святого Валентина – такий день, коли особливо хочеться ділитись чимось милим, приємним і таким, що викликає усмішку. І отримувати сердечка теж хочеться. Не залежно від віку, статі чи статусу. Навряд чи хтось хоче просто сертифікат і обирати потім потрібну і корисну штуковину. Хочеться уваги просто у цей день. Це більше про милоту і символи. Хай навіть банальні сердечка, банальні валентинки, але коли всі довкола їх отримують, постять у соцмережі. А якщо ні – то ніби біла ворона. І, здається, ніхто не хоче бути отак білою вороною, бо це трохи щемко.

Сподіваємось, ця добірка надихне, бо вона і про кохання, і про любов. Тут цікаві подарунки на 14 лютого. Ви можете обирати кому їх дарувати: йому, їй, батькам, а чи собі.





Прикраси та аксесуари
Ювелірна колекція KISS KISS до Дня закоханих від SOVA
Ювелірний дім SOVA представив ювелірну колекцію KISS KISS до Дня закоханих. Прикраси KISS KISS із золотими серцями стануть ідеальним подарунком як від нього для неї, так і для себе коханої.

В коханні немає сором'язливості та вагань: будь собою – і хай буде, що буде. Хочеш, цілуй першою, цілуй пристрасно.

В центрі кожної прикраси – серце не класичної форми, а ніби ескіз в кінці листа із зізнанням. Не ідеальне, але справжнє і щире яким буває і саме кохання.

KISS KISS – це коктейль креативного інфантилізму з легкими нотками бунтарського гранжу, відвертості. Сережки, кольє та каблучки з білого і жовтого золота доповнили тендітними рухомими ланцюжками. Із сережок їх можна знімати й створювати нові комбінації.

Бунтарський характер KISS KISS підкреслюють вкраплення чорної емалі. Чорний асоціюють із впевненістю, спокоєм і сексуальністю, а в поєднанні з золотими серцями в прикрасах він виглядає ще й дещо зухвало. Так само як і героїня зйомки – амбасадорка SOVA Анастасія Кучеренко, чиї маскулінні риси та холодна краса підкреслюють настрій та меседж колекції.
Детальніше
Смартгодинник
Amazfit GTR 3

Якби можна було подарувати здоров'я – це був би найкращий подарунок. Погоджуєтесь? Тоді смартгодинники Amazfit, які моніторять здоров'я, дають рекомендації та поради – гарний вибір за оптимальні гроші.

Годинник GTR 3 із легкого та міцного авіаційного алюмінію. Він оснащений AMOLED-дисплеєм діагоналлю 1,39 дюйма з HD-якістю. Акумулятор GTR 3 містить 450 мА·г і забезпечує до 21 дня автономності. Це означає, що модель може пропрацювати три тижні від однієї зарядки в режимі економії. Тут понад 150 дизайнів циферблатів. Він має динамічні ефекти та плавну анімацію.

GTR 3 працює під управлінням Zepp OS і має широкий арсенал функцій для фітнесу та здорового способу життя, наприклад:

  • датчик, який вимірює пульс, насиченість крові киснем, рівень стресу та частоту дихання за 45 секунд;

  • індикатор PAI, який звітує про ваше самопочуття за останній тиждень;

  • функція моніторингу сну, а також частоти дихання під час сну;

  • трекінг менструального циклу;

  • GPS, який чітко визначає маршрут і відстань до фінішу;

  • Virtual Pacer, що підтримує ваш темп бігу та алгоритм PeakBeats, щоб оптимізувати свій прогрес;

  • регулярні сповіщеня про фізичну активність, гідробаланс тощо.

А якщо інтегрованих опцій вам замало, Zepp OS сумісна з Android- та iOS-пристроями й може синхронізувати дані з Apple Health, Google Fit, Strava, Relive, Runkeeper, і TrainingPeaks.

Акційна ціна до 14 лютого: 4499 грн (замість 4999 грн).
Детальніше
Колекція «Стихії» від DARI jewelry
Для тих, хто любить море понад усе та мріє повертатися до нього знову і знову. У кого вже є особливі спогади про спільну поїздку або тільки плани на відпочинок на узбережжі.

Якщо шукаєте прикрасу, яка захопить серце з першого погляду, то ювелірні вироби від дизайнерки Дарі Чернікової та її бренду DARI jewelry саме те, що вам потрібно.

Колекція «Стихії» для всіх, хто сумує за солоним запахом, за сонцем і гарячим піском, за прохолодними та ніжними хвилями, за неймовірним краєвидом узбережжя. За естетикою природи.

Прикраси DARI jewelry із золота та срібла створені, щоб доповнити та підкреслити вашу неповторну красу. Вони додадуть особливості образу та можуть бути приємним нагадуванням про важливу подію.

Ці прикраси точно є відповіддю на питання, які подарунки на День святого Валентина обрати.
Замовити
Смартгодинник Amazfit Bip U
Ще один варіант корисного аксесуару за демократичною ціною від Amazfit – це Bip U. Цей оригінальний подарунок на 14 лютого підійде для тих, хто хоче бути кращою версією себе. Amazfit допомагає активно та із пристрастю проживати кожен день. Незалежно від того, чи ви будуєте свої мрії чи будуєте кохання, долаєте перешкоди – Amazfit буде допомогти вам досягнути мети.

Він має кольоровий 1.43-дюймовий дисплей із роздільною здатністю 320х302, завдяки якому зображення залишається чітким і яскравим навіть на сонці. Зарядки вистачає до 9 днів у стандартному режимі та до 5 в режимі інтенсивного використання.

Годинник майже непомітний на руці, а важить усього 31 г. Можна обрати й стиль циферблатів, що підлаштує дизайн годинника під різні образи.Він стійкий до забруднень і надійно фіксується на зап'ясті. Amazfit Bip U має зручну навігацію, можна вивести на екран ті додатки, які найчастіше використовуєте. Bip U підтримує понад 60 спортивних режимів. Серед функцій:

  • розумний моніторинг сну та його тривалості;
  • BioTracker 2 PPG, який регулярно вимірює серцевий ритму та оперативно повідомляє про відхилення;
  • моніторинг стресу, і підказки зробити необхідні дихальні вправи.
Акційна ціна до 14 лютого: 1399 грн (замість 1599 грн)
Детальніше
Догляд і турбота
Набір для стрижки
Babyliss MT728E

Протягом десятиліть BaByliss диктував тренди в індустрії краси та догляду за волоссям, випускаючи прилади, необхідні жінкам і чоловікам для створення будь-яких зачісок. Починаючи з 1961 року BaByliss виготовляє фени, вирівнювачі, стайлери, машинки для стрижки, ножиці та тримери з орієнтацією на найсучасніші тенденції та сміливі дизайнерські рішення. Завдяки незмінно високій якості та практичності приладів бренду довіряють споживачі понад 60 країн світу.

Babyliss MT728E підходить для підстригання, гоління, догляду за бородою та вусами. Оскільки має:
  • комплект насадок для підстригання із 7 шт.;
  • насадку для носа та вух;
  • насадку для тіла;
  • насадку для гоління.
Babyliss MT728E має індикатор заряду. Ножі у цього девайсу самозаточувальні. Його можна очищати під водою завдяки системі вологого очищення.

Акційна ціна до 14 лютого: 1099 грн (замість 1599 грн).
Придбати
Фен 6750DE від BaByliss
Яскравий і потужний. Фен 6750DE від BaByliss в яскравому червоному корпусі – той помічник, який вона братиме в руки кожного ранку. І кожного ранку буде вдячна за свою ідеальну укладку, за свій ідеальний лук. А подарували фен – ви.

Будь-яка зачіска за лічені хвилини без шкоди для волосся. Три насадки, висока потужність і безмежні можливості для стайлінгу. Професійний догляд 6750DE це:

  • цифровий мотор створює потужний і швидкий потік повітря, швидко сушить волосся та акуратно укладає його;
  • спеціальний іонний генератор, щоб захистити волосся від тривалого впливу високих температур;
  • виготовлено в Італії;
  • 2 концентратори і дифузор;
  • 5 років гарантії на прилад і 10 на мотор;
  • шнур живлення 2.8 м
Акційна ціна до 14 лютого: 3799 грн (замість 4999 грн).

Придбати
Догляд для нього у BROCARD
Доглядова косметика як подарунок коханому на 14 лютого – найщиріший прояв турботи і ніжності. Тому що він має займати не тільки місце у вашому серці, а й частину полички у ванній кімнаті. Така собі рівність у поділі територій. І ні, це не тому, що вам набридло, що він користується вашими засобами та вони швидше закінчуються. Просто чоловікам потрібен чоловічий догляд – більш потужний і глибшої дії.

Пропонуємо зупинитись на одному з універсальних доглядових засобів лінійки Hydra Men від бренду Collistar – обирайте за типом шкіри коханого чоловіка.

Collistar Linea Uomo Daily Protective Moisturizer Face And Eye Cream 24H – чоловічий денний зволожувальний крем для обличчя і контуру очей – для нормальної, сухої, дуже сухої та чутливої шкіри.

Collistar Linea Uomo Oil Free Moisturizer Face And Eye Gel 24H – чоловічий зволожувальний гель для обличчя та контуру очей, що не містить олій, тож некомедогенний, – для нормальної, жирної та комбінованої шкіри.

Або Collistar Linea Uomo Total Freshness Moisturizer Face And Eye Cream-Gel 24H – чоловічий зволожувальний крем-гель для обличчя та контуру очей – для нормальної, сухої, дуже сухої та чутливої шкіри.

Усі засоби Hydra Men дарують миттєве відчуття комфорту, пом'якшують і захищають шкіру протягом 24 годин після нанесення. Формули містять компоненти, які усувають сліди втоми, зменшують набряклість і темні кола під очима, зміцнюють природний захист шкіри від зовнішніх чинників, зокрема синього світла монітору. У разі регулярного застосування уповільнюється природне старіння.

Доповнити подарунок можна очищуючим гелем "3 в 1" Optimale з активованим вугіллям і цинком від Payot. Цей багатоцільовий засіб із надзвичайним деревним ароматом призначений для очищення обличчя, тіла і волосся. І чоловікові простіше розібратися, що до чого. І на поличці залишаються вільними ще два місця – звичайно ж, для дівчачої косметики.
Догляд для неї у BROCARD
У подарунок на 14 лютого дружині або подрузі можна купити не просто догляд, а ще й фан. У косметиці для догляду є такі унікальні продукти, використання яких неможливо назвати рутиною. Бо вони не про обов'язки, а про цікавість і насолоду від використання. Як так може бути?

Наприклад, Bubble MaskPeeling від Payot – це фруктово-ягідний коктейль з м'якими кислотами для глибокого очищення, здорового сяйва та рівного тону обличчя. Під час контакту зі шкірою засіб перетворюється на повітряну білу піну з дрібними бульбашками, які лопаються. Екстракти малини, чорниці, лимона й апельсина, що містяться у складі маски, сприяють делікатному оновленню та живленню клітин, розгладженню та пом'якшенню шкіри. Активні інгредієнти створюють ефект детоксу.

Живильна нічна маска Circalogy Nourishing & Skin Empowering Overnight Mask від Dr Irena Eris, яка зміцнює шкіру. Засіб із гелевою консистенцією зволожує, заспокоює, тонізує і підтримує природний захисний бар'єр. Маска ефективно протистоїть передчасному старінню, спричиненому втомою, стресом і несприятливими зовнішніми чинниками.

Крем клімат-контроль AQUA DÉTOX від Arnaud Paris для екстреного SOS-відновлення. Він зволожує і пом'якшує дуже суху або чутливу до погодних умов (холод, вітер, сонце) шкіру. Полегшує відчуття дискомфорту та незначні подразнення. Містить екстракт червоних водоростей, який відомий своїми відновлювальними властивостями шкірного бар'єру. Захищає шкіру від забруднень і покращує захисні механізми шкіри. Підходить для дуже сухої та чутливої шкіри.


Цікаві подарунки на День святого Валентина від ZIZ
Термочашки, пляшки, годинники, блендери, павербанки, зволожувачі повітря, ремені, гаманці. Тут можна обрати турботу у вигляді конкретної позиції або скласти набір у певному стилі, наприклад, прикрашений милими сердечками. Бо ZIZ – це бренд аксесуарів з любов'ю.

Подарунки від ZIZ – це про самовираження в деталях. Тут можна обрати подарунок до будь-якого свята та просто без приводу.

А можна зробити аксесуари з власним дизайном. Тоді ви отримаєте неповторну річ. ZIZ надихають дарувати небанальні подарунки для своїх найближчих.
Детальніше
Розкішний букет від FIORI
Концептуальні букети та ексклюзивні композиції в різних кольорових гамах: від пастельних до яскравих і контрастних відтінків. До дня всіх закоханих обирайте розкішний букет від FIORI.

Замовити можна як на сайті, так і за номером телефону:
+380 67 506 41 01.

У наявності: анемони, скімії, троянди, французькі троянди, діантус, тюльпани, гортензії, еустоми, матіола, евкаліпт, ранункулюс, кали, ротеї, цимбідіум, антуріум, дженіста та інші квіти. Із усього цього різноманіття переважно незрозумілих чоловікам слів флористи створюють шедеври варті найбільших емоцій та найпалкіших поцілунків.


Детальніше
Сертифікат на спорт в Integral
Integral – бутикова фітнес-студія на Печерську, яка спеціалізується на групових тренуваннях. Тут можна обрати пакети тренувань або безлімітні абонементи. Серед занять є бокс, гаряча йога, функціональні тренування, а також перші в Україні заняття з гарячого пілатесу, гарячого барре та гарячого стретчингу.

Гарячі зали прогрівають до 35 градусів за допомогою інфрачервоних панелей. Також підтримується вологість 45%. Це створює в студії атмосферу Балі, а ще допомагає розігріти м'язи й швидше досягти результатів.

У залах для силових тренувань панує особлива атмосфера: напівтемрява й запальна hip-hop або dance музика, що заряджає енергією для ефективного тренування.

Похід в Integral – це класна нагода провести разом час з коханим/-ою, другом чи подругою, мамою чи татом та розділити нові враження від спорту.

Детальніше
Стиль і комфорт як оригінальні подарунки на 14 лютого
Оновлення спальні від JYSK
Прокинутися в новій спальні можна, якщо оригінальні подарунки на День святого Валентина – це нова постіль, подушки, приліжкові тумбочки. Такі обновки у спальню коштують не дорого, а картинку змінюють кардинально. У лютому JYSK пропонує три різні варіації, серед них можна обрати ті, які більше пасуватимуть до вашого настрою.

Настрій «Спокій» – це природні кольори та декоративні елементи під натуральну сировину. Кольорова гамма: персик, інжир, баклажан та колір дикого незайманого поля. Подушки MARSFIOL та постіль ABBIE у дрібну смужку, а приліжкова тубма EGELEV під дуб.

Настрій «В балансі» – це скоріше про вибір мінімалістів. Тут переважає монохромна гамма. Приліжкова тумба VIRUM і нічник із таймером JACOB чорного кольору, смугастий килим HOSTA, подушки HORNFIOL сірі, а годинник EDDIE білий. Якщо у вас є однотонна постіль цієї ж гамми, це буде повний метч. Якщо ще немає, то придивіться до комплекту білизни CRISTA.

Настій «У барвах» підійде тим, хто хоче прокидатись і засинати в насиченій кольоровій палітрі. У таку спальню магазин пропонує темно сині подушки KROKUS та HORNFIOL, персиковий свічник THRISTAN, свічка INGI. І ласкаво просимо в атмосферу скандинавського літа.
Замовити
Mashsh може одягнути в любов
Mashsh Valentine – нова колекція Mashsh в кольорах, що дають нову енергію наповнюють та нагадують: Любити щодня! Починати з себе!

Це комфортний одяг на кожен день, який обіймає і переконує, що ти – найважливіша у цьому світі.

Хто ми є без любові? Любові, що віддаємо та отримаємо. Любові до себе, близьких, світу, своєї справи. Любов – енергія, динаміка, внутрішній стан. Любов наповнює, навчає, звертає нашу увагу на важливі деталі, дає сили творити, відкриває нові сенси.

Улюблені піжами Mashsh сміливого рожевого та енергійного червоного кольору увірвуться свіжим подихом у ваші спальні та тревел капсули!

Неймовірно ніжна віскоза, що є символом бренду, порадує вас у нових топах, майках на брендованих бретелях та грайливих сарафанах. Mashsh Valentine підійде для сну, домашніх вечірок, б'юті-вікендів та, звичайно, як подарунок найближчим.
Обрати
А як щодо любові до бігу від NIKE
Кросівки сезону. Якщо такі існують, то це NIKE AIR ZOOM RIVAL FLY 3. Прекрасна відповідь на питання, що подарувати на 14 лютого. Адже кросівки це не тільки про спорт, це і про зручність ходьби щодня, про комфорт. Зараз уже норма, що ми обираємо кросівки, а не лофери в офіс, на прогулянку й у подорож.

Така пара доповнить будь-який гардероб. Чому заносимо їх у «кросівки сезону»? бо саме цієї весни у тренді будуть кольорові кросівки. Тобто, плавний перехід від жовтого до червоногарячого, лого у дещо агресивній жовто-чорній палітрі, чорні шнурівки – це ідеальна пара.

Авторка цієї добірки дивиться на них і щиро хоче собі такі ж, але вони чоловічі. І їх розмір починається з 8 і закінчується 12,5 (українські відповідники з 40 по 46).


Детальніше
Технологічні новинки
Телевізор KIVI з іграми та тренуваннями
Що може бути кращим за покупку, яка принесе радість всій сім'ї? Якщо ви замислилися над покупкою телевізора, придивіться до нової лінійки KIVI. Будьмо відверті з собою, дозвілля ми часто проводимо саме перед екранами за переглядом фільму, серіалів чи улюбленого шоу.

У нових телевізорах KIVI є додаток KIVI Media, у якому доступний безкоштовний контент. Уявіть: купили новий телевізор, підключили до інтернету – і все. Не потрібно відразу шукати стрімінгові сервіси або провайдера ТБ. У KIVI Media вже є 50 безплатних для користувача каналів в Україні та пакет безплатних фільмів у високій якості, який постійно оновлюється.

У розділі «Тренування» KIVI Media є записи занять з популярними фітнес-блогерами та онлайн тренування в реальному часі за розкладом 3 рази на тиждень.

А для любителів пограти в KIVI Media є розділ «Ігри» з хмарним геймінгом. Тут найсучасніші ПК-ігри, як Fortnite, просто на телевізорі – знадобиться лише джойстик. Підійдуть будь-які сумісні з Android гейм-пади з Bluetooth.

До 16 лютого KIVI запровадила спеціальні ціни на телевізори із нової лінійки:


43'' діагональ, білий – 43U790LW 11 999 грн (замість 12 999 грн).

65'' діагональ, чорний – 65U740LB 21 999 грн (замість 23 999 грн).


Обрати
Перший смартфон, що змінює колір
З 18-го лютого в Україні з'являться у продажу дві нові моделі смартфонів vivo V23 Series. Йдеться про пару смартфонів – V23 та V23e. Окрім свого стилю, тонкості та легкості, у моделях 50 Мп фронтальна камера – це найвища роздільна здатність селфі камери в смартфоні.

Новинка V23 у кольорі «Сонячний спектр» передбачає можливість повної зміни вигляду тильної панелі залежно від освітлення. Різна інтенсивність світла дає відтінки від насиченого золотого, натхненого сонячним світлом, до кольору океанської безодні. Також є варіант у кольорі «Зоряний пил» – завдяки шару мікрокристалів на склі з бархатистою поверхнею, смартфон виблискує як мільярди зірок у нескінченному космосі.

Нові моделі vivo 23 Series мають фірмову технологію швидкої зарядки vivo FlashCharge потужністю 44 Вт та можливість розширення оперативної пам'яті. Це дозволяє працювати кільком запущеним додаткам одночасно без затримок.

Бути особливим разом з vivo V23 так просто!


Детальніше
Спальня і чуттєвість
Смарт-вібратор у трусики Satisfyer Little Secret
Satisfyer Little Secret з сескошопу FeelShop можна назвати «Агент 007». Тому що його основна місія – зробити задоволення максимально тихо і не привертаючи зайвої уваги. З ним можна провести дуже гаряче побачення. Завдяки магніту він міцно кріпиться до трусиків. Випукла частина ідеально лягає на клітор. Залишається тільки віддати пульт управління своєму партнеру та піти, наприклад, у кіно. У найнесподіваніший момент партнер може включати іграшку, приносячи таким чином задоволення.

Є можливість керувати через програму Satisfyer Connect для смартфона, а не тільки через пульт.

Тут відкриваються: вібрації під музику, створення власних режимів, передача управління партнеру, і навіть новинка – вібрація різних ритмів під еротичні аудіоромани, начитані спокусливим голосом.

Іграшка водонепроникна та виготовлена з дуже якісного силікону.

До 14 лютого за промокодом «FEELSF» діє знижка 20% на всі іграшки бренду Satisfyer. Промокод мжна використовувати як на сайті магазину, так і в їх Instagram.
Обрати
Смарт-вібратор для пар Satisfyer Double Fun
Це вже парна іграшка. Вона є проривом у секс-індустрії. Дуже незвичайні відчуття для двох: Нижня частина вводиться в піхву, а верхня ніби «лягає» на клітор. Паралельно входить чоловік і обидва партнери відчувають вібрацію. Частина, що вводиться, злегка звужена для комфортного введення і плоска (всього товщиною 1,5 см), так що легко поміщається у вагіні разом з пенісом. Повністю водостійка, можна використовувати у воді.

Управляти дуже зручно за допомогою пульта.

А якщо хочеться розширити можливості іграшки, то також можна встановити програму Satisfyer Connect для смартфона. І буде доступна вібрація в ритм музики, створення власних режимів, передача управління партнеру і багато іншого.

До 14 лютого за промокодом «FEELSF» діє знижка 20% на всі іграшки бренду Satisfyer. Промокод мжна використовувати як на сайті магазину, так і в їх Instagram.
Обрати
Ну як, знайшли щось своє? Ми розраховуємо, що допомогли полегшити вибір, підказали щось таке, що вам сподобалось і захотілось або подарувати, або отримати собі. У цьому великому гайді є саме той подарунок коханому на 14 лютого і саме ті подарунки на 14 лютого дівчині, які б хотіла отримати наша редакція. Любимо бути корисними для наших читачів. І просто вас любимо, бо ви нас читаєте. Так, це було зізнання до 14 лютого. Вам не здалось.