Спецпроєкти

Яскраві як ніколи раніше: LG презентували нове покоління телевізорів OLED


LG Electronics у 2022 році представила свою передову лінійку телевізорів серії OLED. Компанія LG вдосконалила OLED-панелі, і їх телевізори стали яскравими, як ніколи до цього. І навіть більше, покращення торкнулися реалістичності й деталізації зображення. 

У цьому тексті розбираємо технічні інновації в новій лінійці OLED і розбираємося, за які технічні інновації LG отримував премії виставки CES протягом восьми років поспіль. 

100% якості зображення 

Панелі, що використовуються в лінійках OLED 2022 року, сертифікувало міжнародне агентство з тестування продукції Intertek на 100-відсоткову точність кольоропередачі та 100-відсотковий кольоровий об’єм.

Ці телевізори відтворюють кольори абсолютно точно, незалежно від того, наскільки яскравим або темним може бути зображення. Їхні панелі використовують самопідсвічувальні пікселі, які можна вмикати та вимикати окремо один від одного, щоб забезпечити насичений чорний колір та необхідні контрасти. 

Всі телевізори лінійки OLED 2022 року пройшли випробування і мають сертифікати про відсутність ефекту мерехтіння і відблискування. 

Телевізори також були відзначені за низький рівень випромінювання синього світла та є одними з небагатьох у світі, які відповідають вимогам безпечності для очей.

Розумний і швидкий

В основі більшості нових моделей телевізорів LG є процесор α 9 Gen 5, що використовує машинне навчання, щоб підвищити продуктивність при масштабуванні зображення та надати йому більшої об’ємності. Він робить елементи переднього плану та фону чіткішими щодо один одного.

Також цей процесор забезпечує ще більшу яскравість завдяки покращеному розсіюванню тепла та вдосконаленому алгоритму й відповідає за реалістичний саунд, дозволяючи вбудованим динамікам телевізорів відтворювати віртуальний об’ємний звук 7.1.2. 

Оновлений інтерфейс

Операційна система WebOS 22 представляє персональні профілі, щоб користувачі мали більш персоналізований досвід користування. У кожному профілі глядачі можуть налаштувати швидкий доступ до своїх улюблених стримінгових сервісів, отримувати індивідуальні рекомендації контенту на основі історії перегляду та сповіщення в реальному часі, щоб стежити за улюбленими спортивними командами. 

Входити у профілі можна через браузер телевізора й зі смартфона з функцією NFC Magic Tap. Ця функція може бути використана для дзеркального відображення екрана мобільного пристрою на телевізорі LG. Глядачі також можуть віддзеркалювати контент з одного телевізора на інший через Wi-Fi без додаткової приставки.

Інтерактивний досвід

У 2022 році LG по-новому визначає роль телевізора, додаючи нові послуги, які змінюють персональний та інтерактивний досвід користувача, роблять його легшим і комфортнішим у домашніх умовах.

LIVENow – це застосунок, який надає доступ до онлайн-концертів, шоу, спортивних та інших преміальних подій у прямому ефірі, які користувачі можуть переглядати та брати в них участь. 

1M HomeDance – застосунок, який надає широкий вибір навчальних посібників, щоб допомогти користувачам удосконалити свої танцювальні рухи. Користувачі можуть перевірити свою форму за допомогою камери, танцюючи разом із професійними хореографами 1MILLION, або зробити перерву, розслабитися та переглянути свої улюблені танцювальні кліпи.

LG Fitness – перша платформа для здоров’я, запроваджена в телевізорах LG. Вона допомагає користувачам насолоджуватися здоровим способом життя вдома.

Independa – перший сервіс телемедичної допомоги, котрий підтримується на телевізорах LG, Independa має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який дозволяє користувачам легко розпочати відеочат із вихователем або легко дістати доступ до меню відповідних професійних послуг. Спливні сповіщення інформують, коли хтось телефонує, а персональні повідомлення можна налаштувати для додаткових нагадувань. Усі сповіщення інтегровано у webOS, тому їх завжди можна побачити. 

Хочете дізнатися більше про телевізори LG OLED 2022?

Переходьте за посиланням і ви знайдете всю технічну інформацію та новини про нові телевізори. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram