Спецпроєкти

Що в холодильниках у красивих дівчат: Альона Мусієнко


Atlant_Nofrost_600x120 (1)

OH8A6903

bit.ua дізнався, що цікавого можна знайти в холодильнику у красивих і успішних киянок. У новому випуску – ведуча “Нового каналу” Альона Мусієнко.

OH8A6864

У моєму холодильнику завжди є свіжі овочі, листові салати та молочні продукті: йогурти, молоко, сири. Останні – моя слабкість. Я трохи пожила у Франції, де буквально “підсіла” на різноманітні сири – з пліснявою, тверді, м’які. До того ж, я майже не їм м’ясо – рідко хочеться з’їсти якийсь стейк, тож сири для мене важлива частина раціону.

OH8A6960

В морозильнику завжди тримаю морозиво, особливо влітку, заморожені ягоди і морепродукти – коли хочеться пообідати чи повечеряти вдома, паста – саме те, що треба.

Омлети, зі слів друзів, я готую дуже смачні.

Я не п’ю алкоголь – на моїй кухні його ніколи не знайдеш. Втім, як і яйця – мені їх не хочеться. Хоча омлети, зі слів друзів, я готую дуже смачні. Можу зробити на тості, з беконом, овочами – які завгодно. Мені подобається експериментувати.

OH8A7008

Я не часто їм вдома, тому холодильник зазвичай пустує. Але там завжди є щось для сніданку – йогурти, творог, молоко – люблю снідати молочними кашами з медом: вівсянкою, рисом. За всім іншим можна сходити в супермаркет, коли це буде дійсно потрібно.

Не розумію страви на зразок оселедця під шубою – усі ці нашарування, майонези.

Останнім часом намагаюсь слідкувати за харчуванням – їм часто маленькими порціями, не пропускаю приймання їжі, не їм фастсуд. Щоб “запустити” шлунок, ранок починаю зі стакану теплої кип’яченої води з лимоном. Регулярно займаюсь спортом.

OH8A6905

Люблю дуже просту їжу. Не розумію страви на зразок оселедця під шубою – усі ці нашарування, майонези. Я їм очима – те, що мені подобається візуально. Мені важливо розуміти, з чого це приготовлено. Страва з двох інгредієнтів також може бути надзвичайно смачною.

Якщо пізно ввечері готуюсь до інтерв’ю, можу зробити молочний коктейль з бананом, щоб не заснути.

OH8A6987

Я жайворонок – лягаю рано, прокидаюсь рано. Сон здоровий, тому по ночах не прокидаюсь і, тим більше, не їм. Але якщо пізно ввечері готуюсь до інтерв’ю, можу зробити молочний коктейль з бананом, щоб не заснути. Також люблю, коли на столі стоїть ваза з льодяниками – можу погризти трохи.

Фото: Дима Ромас

Макияж и прическа: Иванна Гасянец.
На фото новинка 2015 года — холодильник ATLANT ХМ 4524-160 ND.
#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь