Спецпроєкти

У Львові відкриється комплекс з басейном площею 1000 кв.м


Де плавати, коли водойм поблизу немає.

Так як у Львові немає водойм, придатних для купання, мешканці міста рятуються в басейнах. На разі у Львові є 2 публічні басейни – Кавальєр Бутік-Готель та Медик. Два басейни не можуть розмістити усіх бажаючих освіжитись, а можливість виїхати за межі міста на найближчі озера та ріки мають не всі.

В середині липня на території парк-готелю “Древній Град” відкриється пляжно-розважальний комплекс “Rumbambar swim&dance club”, який розташований в 7км. від міста в дубовому лісі. Загальна територія складає 2 гектари, на 1000 кв.м. з яких розташовані басейни. Також поруч з басейном планується відкриття бару для тих, кому одного лише купання замало. Тут також діятимуть атракціони для дітей та постійні спортивні розваги для усіх бажаючих. Нагадаємо, що на території є парк-готель з 70-ма двомісними  номерами та ресторан з галицькою кухнею, який може розмістити більше 150 осіб.

До речі, румбамбаром на галичині називають трав’янисту рослину (ревінь), стебла якої використовують для виготовлення компотів, пирогів та навіть ліків. Його можна часто зустріти на початку літа на місцевих ринках та в бабусь, які продають городину.

Більше інформації можете знайти на сторінці Румбамбару в facebook.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь