Спецпроєкти

Найльвівський готель: Vintage Boutique Hotel


Всі негарні готелі негарні однаково, а всі улюблені готелі – улюблені по-різному. Є найкращі готелі для бізнесу, є найкращі заміські готелі, найкращі готелі для відпочинку з дітьми і найкращі – для романтичних подорожей.

В мене є топ у будь-якій категорії, але у Львові в мене є готель, у якому я зупиняюсь обов’язково (так, я була і в інших також) – це Vintage Boutique Hotel. Для мене це топ у рейтингу «готель про місто», наразі – про місто Львів.

Місто, в яке ви приїхали, починається з місця, де ви зупинились: особливо, якщо ви вперше тут, то готель має відображати весь сенс міста, його естетику, культуру жителів, їжу, сервіс, мову і, звичайно, має бути у центрі міста. Це все – знову ж-таки про Vintage Boutique Hotel.

Я не з тих, хто буде просто нахвалювати місце, тому давайте розкладемо на складники формулу ідеального готелю «про місто» і просто ідеального, якісного готелю:

  • Сервіс
  • Легкість бронювання і швидкість заселення
  • Інтер’єр
  • Сніданки
  • Тиша
  • Комфорт номерів (навіть найнижчої категорії номеру)
  • Парковка
  • Ресторан
  • Бар.

Теперь по порядку:

Сервіс і команда

Ідеальний сервіс – швидкий, чемний і непомітний. Я заїзджала у готель і о першій ночі, і зранку, і ввечері: завжді мене чекали на ресепшні, селили за дві хвилини: давали важкого ключа і охайний дядечко швейцар пидиймав мої речі нагору. До речі, дядечко все чотири роки там той самий (Вперше я була тут о 2014му): готель відкрився у 2008му, і майже весь персонал лишився з початку. Найстарший менеджер розповідала мені, що в них тут справжня сім’я, тому язик не повертається називати їх «персонал». Стабільність – ознака майстерності. Жодних дорікань про чистоту номерів, прибирання, яке не помічаєш (як вони це роблять??).

Бронювання

Готель є на booking.com (що просто добре), але ви можете замовити номер через сайт і отримати спеціальні бонуси. Приємно.

Номери

Номерів у готелі 29 – від стандартного одномісного розміщення (2400 грн) до люксу (5400 грн), всі різні за розміром, але однаково стильні і атмосферні, з якісною сантехнікою, освітленням, меблями та мінібаром. Все-все – номери, фойе та інші приміщення — натхненні Провансом та Тосканою. «Європейськість» — в великій кількості деталей, що присутні у кімнатах і фойе: їх дійсно збирали у різних подорожах і країнах.

Ресторан і сніданки

Якщо ви не зовсім любите туристичну львівську їжу (сало, наливки і таке інше), вам сюди (і ні, тут не так дорого). По-перше, це ресторан авторської кухні у Західній Україні, шеф-кухар якого, Юрій Ковриженко, багато вчився за кордоном і навіть у Cordon Bleu.

У Vintage Nouveu Юра готує авторську європейську кухню, дуже особливу: майже всі страви подаються в поєднанні з квітами. У 2017му ресторан Vintage Boutique Hotel (вперше у Львові) отримав нагороду «Бокал» від авторитетного американського видання «Wine Spectator» (експерт у винному світі).

Ну і, звичайно, сніданки, – тільки заради них варто зупинитись тут: дуже тихо і атмосферно, квіти, приглушене світло. Їсти – яйця-пашот, форель, смачну випічку і салати. Можна замовити собі келих чогось смачного із бару :)

А також тут є бранчі і «чаювання»: улюблені буфети з горою смачної ресторанної їжі.

Винний бар і погріб

Крім ресторану, на першому поверсі готелю є відомий винний бар з погребом, до яких також можуть потрапити гості, що не проживають в готелі (до речі, саме так я вперше потрапила сюди — за келихом вина, гуляючи містом з друзями). Тут є біля 400 видів вина, у тому числі, українських, а також – спеціальні дегустації, які можна замовити на місці.

У 2016 році ресторан здобув перемогу у Національній Премії «Сіль» у номінації «Кращий ресторан з винною картою».

Парковка

Якщо ви приїзджали до Львова на авто, то знаєте, що паркінг у центрі міста – це непросте діло. До готелю ви не зможете під’їхати, звичайно (це пішохідна зона), але у Vintage Boutique Hotel є свої місця поруч, – просто треба попередити завчасно про свій приїзд, і вам допоможуть.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь