Спецпроєкти

Де я з дітьми: Експериментаніум


Відчути себе справжнім супергероєм, у якого долоні не горять у полум’ї, котрий може заповнити кімнату густим туманом? Усе це можливо у Музеї популярної науки і техніки “Експериментаніум” під наглядом досвідчених професорів. Вони за допомогою звичайних законів фізики та хімії роблять таке, що спочатку здається неможливим.

Експериментаніум вразить як дітей, так і дорослих – понад 250 інтерактивних експонатів, зокрема куля Тесли і кімната Еймса. Ви дізнаєтесь, чому веселка має лише сім кольорів, що таке електромагнітне поле, або пригадаєте шкільний курс механіки.

А для найдопитливіших професори музею підготували різноманітні наукові шоу. Наша команда на чолі із ведучою Машою відвідала одне з таких та побачила, як Олег Стасюк витворяє справжні дива. Більше наукових таємниць дивиться у новому дитячому шоу #Где_я_с_детьми: ми поділимося місцями, куди можна піти з дітлахами та підлітками.

Чому веселка має сім кольорів? Що робить куля Тесла? Та як безпечно побавитися вогнем (але краще не повторювати це вдома)?

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь