Спецпроєкти

CheTalks: Володимир Дегтярьов


Відтепер разом з Дар’єю Черкашиною будемо розмовляти з людьми про трансформації та анатомію переломних моментів. Наші герої та героїні не прокидалися від раптового осяяння чи після неочікуваного сплеску популярності: вони з тих людей, які методично та послідовно працюють над самовдосконаленням, аналізуючи помилки та відновлюючись після невдач.

Герой першого випуску – Володимир Дегтярьов, директор Newsfront PR Agency, коуч, фізкультурник. Як знайти відповідь на питання “хто я”? Чому не варто починати бігову кар’єру з маршруту на 100 км? Як дозволити собі помилятися і які техніки допомагають залишатися чесним із собою та зі світом навколо?

Давайте поговоримо!

Також випуск можна переглянути на нашому YouTube-каналі, а за тізерами нових випусків слідкуйте в нашому інстаграмі!

CheTalks: Володимир Дегтярьов

Зустрічайте нове шоу! Разом з Daria Cherkashyna будемо розмовляти з людьми про трансформації та анатомію переломних моментів. На прикладі героїв ми хочемо показати, що еволюціонувати до кращої версії себе можна не тільки через надзвичайні події чи болісні втрати, а й щоденно свідомо вибудовуючи життя та займаючи активну позицію щодо себе та світу навколо.Герой першого випуску – Volodymyr Dehtyarov, директор Newsfront PR Agency, коуч, фізкультурник – розповість про те, як знайти відповідь на питання "хто я?", чому не варто починати бігову кар`єру з маршруту на 100 км та як дозволити собі помилятися. Поговоримо?

Опубліковано bit.ua Неділя, 17 лютого 2019 р.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь