Спецпроєкти

CheTalks: Дар`я Селіванова, психологиня, спеціалістка з роботи з тривожними розладами


“Вони ввжають, що вони одні, що таких людей в Україні більше немає, і це відчуття є дуже болісним”, – так психологиня Дар’я Селіванова розповідає про те, що заважає людям звертатися за допомогою до психологів у випадках панічних атак. Після таких фраз Дар’я зазвичай показує клієнтам свій щільний графік прийомів та каже, що переважна більшість запитів – тривожні розлади, адже це надзвичайно розповсюджена проблема сучасності.

Місія героїні сьогоднішнього випуску – розповсюджувати інформацію про тривожні розлади та робити допомогу доступною. Дар’я Черкашина розпитала Дар`ю Селіванову – психологиню та засновницю Психологический центр Дарьи Селивановой – про те, як знімати стигму з відвідин психолога, кому варто звертатися за допомогою та чим може допомогти поїздка з психологом в метро.

Давайте розберемося!

Також випуск можна подивитися на ютьюбі, а за тізерами нових випусків слідкуйте в нашому інстаграмі!

CheTalks: Дар`я Селіванова, психологиня, спеціалістка з роботи з тривожними розладами

Чи знаєте ви, що таке "панічна атака"? Чи розмірковуєте над власними відчуттями та емоціями? Чи помічаєте тривожність у своїх блізьких?Місія героїні сьогоднішнього випуску – розповсюджувати інформацію про тривожні розлади та робити допомогу доступною. Daria Cherkashyna розпитала Дарья Селиванова – психологиню та засновницю Психологический центр Дарьи Селивановой – про те, як знімати стигму з відвідин психолога, кому варто звертатися за допомогою та чим може допомогти поїздка з психологом в метро. Включайтеся!

Опубліковано bit.ua Понеділок, 25 березня 2019 р.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь