Спецпроєкти

CheTalks: Леонід Остальцев, засновник Veterano Pizza


Тепер говоритимемо з цікавими людьми щопонеділка! CheTalks стає нашою постійною програмою, тож помічайте собі в календарі вечори найближчих понеділків – будемо проводити їх разом.

У новому випуску Дар`я Черкашина розбирає еволюцію змін у житті Леоніда Остальцева – ветерана АТО, засновника Veterano Pizza, якому вдалося відкрити успішний і певною мірою соціальний бізнес після повернення з АТО. Леонід здійснює свої мрії, а в процесі сприяє соціалізації та поверненню до життя поза полем бою багатьох ветеранів і ветеранок.

Що потрібно, аби розпочати бізнес, коли в голові досі страшні спогади з війни? Чи можна переконати людей навколо мати активну громадянську позицію? Як розмовляти з батьками про політику? Дізнайтеся разом з нами!

Також випуск можна подивитися на ютьюбі, а за тізерами нових випусків слідкуйте в нашому інстаграмі!

CheTalks: Леонід Остальцев, засновник Veterano Pizza

Разом з Daria Cherkashyna продовжуємо розмовляти з людьми про трансформації та анатомію переломних моментів! У новому випуску розбираємо еволюцію змін у житті Leonid Ostaltsev – ветерана АТО, засновника Pizza Veterano.Що потрібно, аби розпочати бізнес невдовзі після повернення з АТО? Чи можно переконати людей навколо мати активну громадянську позицію? Як розмовляти з батьками про політику? Дізнайтеся разом з нами!

Опубліковано bit.ua Понеділок, 18 березня 2019 р.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь