Спецпроєкти

5 причин усе кинути та прямо зараз відвідати Бангкок


Розказуємо, чому Бангкок – обов’язкове місто для відпочинку цього року.

Там вже літо

Ми ще ходимо у джинсових куртках та толстовках, а в Бангкоку вже можна надягати купальник. Більш того – літо там триває фактично цілий рік. Середня температура рідко опускається нижче 20 градусів. Бангкок – це ідеальне місто для тих, хто постійно мерзне і ненавидить зиму всією душею.

Втомилися чекати відкриття пляжного сезону? Почніть його прямо зараз у тайській столиці.

Кото-кафе Caturday

Багато казати не будемо, просто дивіться світлини.


Річкові трамваї

Обирайте маршрут до вподоби: подорожуйте за течією Чао Прайя або невеликими клонгами (окремими каналами). Човни – більше туристичний варіант, а от трамваї – це офіційний міський транспорт зі своєю системою, кондукторами та зупинками.

Аутентичний варіант для тих, хто не любить відчувати себе канонічним туристом.

Храм Лежачого Будди

 

Є вірогідність, що ви не привезете з цієї подорожі багато фотографій. Бо, побачивши величність та розмах споруди, не зможете навіть дістати телефон. Або вам просто не дадуть змоги сфотографувати хоч щось інші бажаючі. Але це на краще: у вас залишаться неймовірні спогади, а світлин Храму Лежачого Будди і без того в соцмережах чимало.

Знижки на квитки 

Авіаперевізник Air Astana до 30 квітня пропонує знижки на квитки до Бангкоку. Ви збережете 60 доларів, якщо оберете квитки економ-класу, та цілих 200, якщо бажаєте летіти бізнес-класом.  Плюси на цьому не закінчуються: у вартість квитка вже включені аеропортові та паливні збори, тож додатково нічого сплачувати не потрібно. Ціна квитка включає в себе також перевезення багажу та харчування.

Ви отримуєте знижку при бронюванні від двох квитків. Тож можете влаштувати романтичну подорож з коханою людиною або запросити всіх друзів. Сама знижка діє на квитки, заброньовані до кінця року.

«Ейр Астана» – перевізник країн СНД та Східної Європи, що має 4 зірки міжнародного агентства Skytrax та 5 зірок в номінації «Великі регіональні авіакомпанії». Носить звання кращої авіакомпанії у Центральній Азії та Індії.
#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь