Спецпроєкти

У Києві пройде другий фестиваль і конкурс fashion-фільмів Fashion Film Festival Kyiv


Fashion Film Festival Kyiv – перший у країні фестиваль і конкурс fashion-фільмів, який був заснований у 2018 році з метою популяризації жанру fashion-фільмів та сприяння співпраці режисерів, операторів, представників креативних індустрій з fashion-дизайнерами. Організатори фестивалю – FILM.UA та Ukrainian Fashion Week.

Цього року фестиваль відбудеться 18 травня на території кіностудії FILM.UA Group (вул. Закревського, 22).

Прийом робіт відкрито до 15 квітня. До участі у фестивалі приймають тизери, трейлери та короткометражні fashion-фільми про колекції українських дизайнерів та брендів, створені протягом 2018–2019 років, хронометражем до 10 хвилин. Для участі в конкурсі fashion-фільмів потрібно заповнити онлайн-форму на сайті фестивалю fffkyiv.com

Головною подією Fashion Film Festival Kyiv-2019 стане фінал конкурсу fashion-фільмів та Церемонія нагородження переможців, на якій буде оголошено переможців та вручено три офіційні премії у номінаціях Best production, Best fashion story та Ґран-прі конкурсу – Best fashion film.

Головний приз конкурсу – Ґран-прі 50 000 гривень від організаторів фестивалю.

Минулого року міжнародне журі вручило Ґран-прі фільму Grisha’s Guide / Jordan Blady. Бренд Ksenia Schnaider.

Перший Fashion Film Festival Kyiv, який проходив 19 травня 2018 року, відвідало близько 2000 гостей. Програму фестивалю складали лекції, майстер-класи, перегляд fashion-фільмів українських та зарубіжних режисерів. Також у рамках FFFK в Україні відбувся ексклюзивний показ повнометражної документальної стрічки We Margiela.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь