Спецпроєкти

Журналістка Forbes рекомендує: 7 місць, які варто відвідати в Києві


Тревел-журналістка Бріанна Уілсон присвятила Києву цілу колонку в Forbes. Публікуємо список місць, на які, за думкою Уілсон, варто звернути увагу в українській столиці.

Бари з коктейлями

Бріанн прийшла в захват від вміння київських барменів змішувати вишукані коктейлі. Її особисті рекомендаціїї для відвідання – Alchemist Bar з його секретною кімнатою, Parovoz Speak Easy та Barman Dictat.

Поділ

Журналістка порівнює цей київський район з Брукліном – спокійний, величний та стримано-стильний.

Найкраще місце для тих, хто вважає Хрещатик занадто яскравим та галасливим.

Кафе та кав’ярні

У чому Київ точно не можна звинуватити – так це у відсутності кафе. Вони тут на будь-який смак – від камерних та лампових до гучних і величних. Улюблене місце знайде навіть найпримхливіший відвідувач. Бріанна зацінила еспрессо-бар First PointBuck Coffee Roasters та кондитерську Honey.

Ярмарка Kyivness 

Проходить другий рік поспіль навесні. Можете придбати все, чого душа просить – вінтажний одяг, платівки улюблених гуртів, книжки, посуд, парфуми та ще багато всього.

Без покупок ви додому навряд чи повернетесь.

Галерея The Naked Room

Це ідеальний простір для молодих художників. У галереї митці можуть виставити свої роботи на широкий загал.

Вдень The Naked Room функціонує як кафе, а вночі перетворюється на винний бар.

Ресторан Urban Space 500

Заклад, який був створений завдяки 500 спонсорам. Частина прибутку йде на користь соціальних проектів та міських стартапів. Таким чином кожен мешканець та турист може зробити внесок у розвиток міста.

Чорнобиль

Не зовсім Київ, але близько. Уілсон зізналася, що на неї екскурсія до покинутої зони справила велике враження. Подорож до зони відчуження – не для вразливих, але, якщо ви готові ризикнути – зробіть це.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь