Спецпроєкти

Усе по 29 грн. Діма Борисов відкриває «Білий налив» у Сумах


У п’ятницю, 31 травня, в Сумах відкривається 10-й, ювілейний, заклад «Білий налив». Як завжди, всіх гостей у перший день пригощатимуть сидром та хот-догом за чек-ін.

Новий заклад у Сумах буде розташований за адресою: вул. Соборна, 48. Меню — ідентичне іншим закладам мережі: усі позиції — сидр, наливка, устриця, хот-доги і пироги — коштуватимуть лише 29 гривень.

На честь відкриття редакція bit.ua разом із Сім’єю ресторанів Діми Борисова підготували 10 цікавих фактів про першу мережу 1 euro bar в Україні.

Факт перший. На даний момент сидерії працюють у шести містах України: Києві, Харкові, Львові, Одесі, Луцьку і тепер – у Сумах.

Факт другий. Абсолютний рекорд “Білого наливу” на Хрещатику – дві тисячі (!) гостей на день. І це при тому, що приміщення “Наливу” розраховане лише на 50 посадочних місць!

Факт третій. Тридцять відсотків гостей “Білого наливу” вперше спробували устриці саме тут.

Факт четвертий. Абсолютний рекорд за швидкістю приготування і видачі одного замовлення – 54 секунди. Стандарт – 3 хвилини. Це дійсно дуже і дуже швидко.

Факт п’ятий. У всіх “Білих наливах” встановлені спеціальні системи наливу сидру з великої висоти – так сидр насичується киснем і у ньому з’являється ще більше бульбашок.

Факт шостий. Поїсти устриць о третій годині ночі на вокзалі? Ще рік тому це звучало як маячня. Зараз – це наша реальність. Для тих, хто не в курсі: “Білий налив” на Південному вокзалі працює цілодобово.

Факт сьомий. У “Білому наливі” кілька разів проводили весілля, сотні разів – дні народження, а в черзі за сидром знайшли пару безліч самотніх сердець.

Факт восьмий. Інвестиції в “Білий налив” на Хрещатику повернулися швидше, ніж за два місяці роботи.

Факт дев’ятий. Найбільш віддані прихильники “Білого наливу” п’ють сидр і порівнюють “Білі наливи” по всіх містах України. Тепер у них є +1 точка на карті.

Факт десятий. Для відкриття будь-якого закладу “Білий налив” завжди вибирають локації із змістом. Наприклад, “Налив” на бульварі Шевченка активно обігрує культ Кобзаря в інтер’єрі закладу. У Сумах “Білий налив” відкривається на “сотці” – короткій туристичній вулиці Соборній, яка має свою власну історію та характер.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь