Спецпроєкти

Піца та видовища. У Львові відкрили новий Celentano Ristorante


Класична італійська літаюча піца, багато вина, демократична атмосфера та яскравий інтер'єр — на вулиці Гнатюка у Львові відкрився новий заклад Celentano Ristorante. Вечірка на честь урочистого відкриття пройшла 12 травня.

Вечір, коли ресторан відчинив свої двері, “запалила” гастрономічно-оперна вистава, яку виконали на імпровізованій сцені перед входом. Ця деталь була натхненна тим фактом, що заклад розташований на “вулиці театрів”, поруч зі львівським театром “Воскресіння”. Після того замість червоної стрічки, буквально, перерізали кількаметрову піцу. На гостей вечора чекало знайомство з “фішками” закладу, розваги та конкурси для дорослих та дітей і, звісно ж, фуршет з оригінальними стравами та напоями.

01/6

Новий Celentano Ristorante – це про більше, ніж лише про вже звичну піцу та італійські страви. У закладі підготували цілий ряд цікавих фішок та деталей.

Насамперед, заходячи до зали ви потрапляєте не одразу до ресторану, а до крамниці. Тут можна придбати італійські продукти: соуси, солодощі, оливкову олію та іншу смакоту. Крім того, є велика зона з вином, а також MOZZARELLA BAR і PASTA BAR, про які розповімо окремо. Поруч з ними – місце для pizza masters, які вправно розкручують тісто.

01/7

У асортименті крамнички та ресторану понад 250 найменувань вин. Більшість з них –  італійські. Тут зібрана найбільша карта вин з Італії у західній Україні. Але також можна знайти позиції і з інших країн світу. Збору cork fee у закладі немає, обрану пляшку можна як забрати додому, так і випити безпосередньо у ресторані. Ціновий діапазон коливається від 190 до 30 000 гривень за пляшку, щоб кожен міг обрати напій на свій смак та гаманець. Сомельє ресторану з радістю порадять вино, яке підкреслить характер замовленої вами страви.

MOZZARELLA BAR і PASTA BAR – це елементи, які визначають характер нового Celentano Ristorante. Тут ви зможете на власні очі спостерігати за тим, як з якісних інгредієнтів готують свіжу пасту та ніжний сир моцарела. Їх можна буде скуштувати безпосередньо у закладі або придбати, щоб приготувати вдома.

Ще однією особливістю відкритого Celentano Ristorante є контактний бар в італійському стилі. Над картою коктейлів працювала команда барменів спільно з сомельє. Вона нараховує 12 алкогольних коктейлів та понад 100 найменувань міцного алкоголю. Подають також каву, чай, соки та пиво.

01/4

В меню закладу є декілька основних акцентів. Насамперед, це піца, а саме: дванадцять різновидів класичної піци, два види WOW-піци та п’ять різновидів піци GURMET. Крім того, можна скласти власну піцу EGOЇСТА. Той самий принцип працює і з пастою: обирайте з шести класичних рецептів або вигадайте свій.

Окрім піци та пасти, у меню можна знайти декілька видів салатів, супів, основних страв, гарнірів та десертів. Зверніть увагу на салат “Цезар” – тут подають версію, у якій всі інгредієнти, перш ніж змішати, готують на грилі. З 8-ї ранку до 12-ї дня діє меню сніданків.

01/5

Інтер’єр закладу має багато яскравих елементів та, водночас, дуже функціональний. Ресторан більш ніж kids friendly – тут не одна, а цілих дві дитячих кімнати. На першому поверсі – класична з настільними іграми, інтерактивною дошкою та м’якою зоною, аби діти мали де пострибати. На другому поверсі працює унікальна кімната з 3D меппінгом – інтерактивними іграми, які транслюються прямо на стіни, щоб діти могли з ними взаємодіяти.

Відвідування кімнати на першому поверсі безкоштовне, а за 3D-кімнату необхідно буде сплатити 75 гривень за годину. Але, якщо сума у вашому чеку в ресторані перевищує 300 гривень, годину перебування дитини у кімнаті вам подарують. Окрім того, у закладі планують проводити різноманітні дитячі майстер-класи. Всередині ресторану є паркінг для візочків, а у вбиральні – пеленальний столик.

01/5

Ще одна цікава деталь інтер’єру – тераса-трансформер. Завдяки особливій конструкції вікон, навесні та влітку другий поверх перетворюватиметься на справжню терасу.

Новий Celentano Ristorante розташований поруч з театром, тож це суттєво вплинуло на його атмосферу. Більшість процесів, які відбуваються у закладі, влаштовані таким чином, аби кожен охочий міг спостерігати за ними як за захопливою виставою. Не важливо про що мова – приготування піци, пасти, моцарели чи коктейлю – буде красиво і смачно.

Celentano Ristorante Гнатюка
Львів, площа Григоренка, 5
графік роботи: пн-чт – з 08:00 до 22:00; пт-нд – з 08:00 до 23:00
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь