Спецпроєкти

До Києва їде шеф із двома зірками Мішлен. Повечеряти з ним зможуть усі охочі


Придбавши квиток на вечерю, звісна річ.

У Києві відбудеться гала-вечеря з Дієго Герреро – володаря двох зірок Мішлен та одним з найяскравіших представників сучасної іспанської гастрономії. Скуштувати страви від зіркового шефа можна буде 7 червня на території колишнього заводу “Тетра-Пак” (М82), напередодні фестивалю Kyiv Wine 2019.

Дієго Герреро
Володимир Ярославський

Разом з бренд-шефом goodwine Володимиром Ярославським Дієго Герреро приготує вісім страв, які доповнять спеціально підібрані вина з асортименту goodwine. Кухня буде розміщена прямо в залі, тому в гостей вечері буде унікальна можливість побачити роботу зіркового шефа на власні очі.

Дієго Герреро

Дієго Герреро став кухарем, оскільки приготування їжі для нього – це спосіб комунікації з людьми. Через свої страви він розповідає різноманітні історії. Пішовши з посту шеф-кухаря ресторану з двома зірками Мішлен, він через півроку запустив авторський гастрономічний проект DSTAgE в Мадриді. Цей проект вже за чотири місяці після відкриття отримав першу зірку Michelin Guide. А за декілька років – і другу.

Головна концепція ресторану Дієго в Мадриді полягає у відсутності меню в стандартному розумінні. Замість нього існує секретне дегустаційне меню, в якому ти можеш обрати лише кількість страв. Копію меню можна отримати після завершення вечері.

Ресторан DSTAgE в Мадриді

У Києві 7 червня goodwine відкриває pop-up версію ресторану DSTAgE, столик якого у Мадриді можливо забронювати не раніше, ніж за 4 місяці. Вечеря відбудеться напередодні фестивалю Kyiv Wine 2019, Дієго Герреро обіцяє приготувати в Києві улюблені страви гостей його ресторану DSTAgE.

Так, перці для однієї зі страв він везе з Іспанії, у страві з тунця він готуватиме ту частину риби, яку зазвичай ніхто не готує, а ще обіцяє зготувати пиріг з ферментованої моркви і багато іншого.

Це буде вже другий візит Дієго Герреро до України. Минулого року він узяв участь в конгресі шеф-кухарів Fontegro Ukraine 2018, де поділився своїм досвідом і провів майстер-клас. Це був його перший візит до України, й оскільки візит був робочий, він не мав часу дізнатися щось про Україну. Наразі Дієго дуже щасливий, що в нього знову випала нагода приїхати до України знову.

Придбати квиток на вечерю з Дієго можна на сайті goodwine. Кількість місць обмежена.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь