Спецпроєкти

Academy DTEK перемогла у всесвітньому конкурсі Global CCU Awards 2019


Academy DTEK визнана найкращою у світі в номінації “Корпоративна відповідальність” за підвищення якості підготовки працівників держсектору. Оцінювали учасників керівники провідних компаній світу, серед яких Microsoft, Siemens, ArcelorMittal, Danone та інші.

Сама церемонія нагородження проводилась у Бразилії. Крім Academy DTEK, нагороди отримали Airbus, Infosys, SAP.

Нагадаємо, що Academy DTEK співпрацює з 27-ма державними органами та закладами, до яких входять Нацбанк України, міністерства енергетики та інфраструктури, держадміністрація та інші. Освітня бізнес-платформа розробляє спеціальні тренінгові програми для робітників держструктур. Курси в Academy DTEK вже пройшли близько 3,5 тисяч працівників державних структур.

“Визнання Academy DTEK на міжнародному рівні підкреслює важливість та унікальність цього проекту для країни. Реалізуючи його, ми ставимо мету внести вклад у нову якість підготовки спеціалістів, від яких сьогодні залежить успішна реалізація реформ, перезавантаження економіки, підвищення стандартів життя. Стратегія Academy DTEK передбачає подальший розвиток цього напрямку”, – розповів директор зі сталого розвитку платформи Олександр Кучеренко.

А від себе додамо, що Academy DTEK є єдиною представницею країни у Global CCU (Глобальна асоціація корпоративних університетів, що об’єднує провідні заклади усього світу).

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь