Спецпроєкти

10 видів дерунів та авторські настоянки. На Подолі відкрили паб для байкерів


На Подолі відкрився паб Shatun, де можна випити пляшку крафтового пива та скуштувати порцію дерунів із різними добавками.

Заклад розташований на вулиці Сагайдачного. Інтер’єр виконано “у традиціях гранджу та байк-культури”: темні кольори, багато металу й інсталяції на тему байків на стінах замість картин.

У меню зробили ставку на деруни – їх тут готують у десятьох різних варіаціях. Можна скуштувати зі сметаною або шкварками, можна замовити з беконом чи домашнім кисломолочним сиром. Окрім того, тут є деруни з куркою та грибами, пряною телятиною, лососевим мусом, качкою в трюфельному соусі, а також деруни по-угорськи (зі свининою та болгарським перцем) і деруни “4 сира” (із крем-сиром, дор-блю, моцарелою та чеддером).

Також у меню можна знайти традиційні закуски до пива, кілька супів і салатів, м’ясо, рибу та ковбаски на грилі, страви на компанію та “гарячі пательні” – сковорідки з куркою, свинячою вирізкою, телятиною чи грибами.

У барному меню – великий вибір крафтового пива, коктейлів на пиві та міцного алкоголю. Також тут пригощають авторськими настоянками: домашній віскі, малинівку, журавлинівку, калганівку, зубрівку та інші тут подають по єдиній ціні 25 грн/50 мл.

Shatun Pub
вул. Сагайдачного, 41
розклад роботи: нд-чт – з 12:00 до 00:00, пт-сб – з 12:00 до 01:00
Facebook

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь