10 видів дерунів та авторські настоянки. На Подолі відкрили паб для байкерів
Заклад розташований на вулиці Сагайдачного. Інтер’єр виконано “у традиціях гранджу та байк-культури”: темні кольори, багато металу й інсталяції на тему байків на стінах замість картин.
У меню зробили ставку на деруни – їх тут готують у десятьох різних варіаціях. Можна скуштувати зі сметаною або шкварками, можна замовити з беконом чи домашнім кисломолочним сиром. Окрім того, тут є деруни з куркою та грибами, пряною телятиною, лососевим мусом, качкою в трюфельному соусі, а також деруни по-угорськи (зі свининою та болгарським перцем) і деруни “4 сира” (із крем-сиром, дор-блю, моцарелою та чеддером).
Також у меню можна знайти традиційні закуски до пива, кілька супів і салатів, м’ясо, рибу та ковбаски на грилі, страви на компанію та “гарячі пательні” – сковорідки з куркою, свинячою вирізкою, телятиною чи грибами.
У барному меню – великий вибір крафтового пива, коктейлів на пиві та міцного алкоголю. Також тут пригощають авторськими настоянками: домашній віскі, малинівку, журавлинівку, калганівку, зубрівку та інші тут подають по єдиній ціні 25 грн/50 мл.
Shatun Pub
вул. Сагайдачного, 41
розклад роботи: нд-чт – з 12:00 до 00:00, пт-сб – з 12:00 до 01:00
Facebook