Спецпроєкти

Як програти 12 марафонів і як це може змінити ваше життя: Тетяна Гриньова – про спорт, марафони і благодійність


Від долучення до благодійності відділяє, як не дивно, страх. Страх зробити щось не так, переказати гроші не туди, пожертвувати замало. Але все виявляється не так страшно (і навіть навпаки), коли про благодійність чуєш від людини, яка вже давно цим займається.

Про можливість кожного допомогти іншим 29 травня о 19:00 у навчально-освітньому центрі Фонду Олени Пінчук розкаже Тетяна Гриньова – видавчиня bit.ua, інтернет-підприємиця і співзасновниця Fitness Geek Camp. Минулого року вона подолала 12 марафонів, зібравши більше мільйону гривень для паліативної програми фонду Таблеточки.

Це буде не суха лекція, а історії з життя: про перші марафони (і як їхня кількість дійшла до 12 на рік), яким чином вони пов’язані з благодійністю і як за допомогою спорту допомогти хворим дітям.

Тетяна про марафони і допомогу:

“Пробігти 12 марафонів за рік не дуже складно, складніше – роками боротися з хворобою. Кожна сильна людина може допомагати тому, хто опинився в складній ситуації, неважливо, бігаєш ти марафони чи ні. Марафонський біг навчив мене терпінню і розумінню, що всі можуть все, а благодійний челендж – терпимості і людяності. Кожен з нас – марафонець у своїй справі. Головне – пам’ятати, навіщо ти все це затіяв”.

Зустріч із слухачами пройде в навчально-освітньому центрі Фонду Олени Пінчук. Вхід вільний, але бажаючим послухати потрібно зареєструватися тут.

Зараз Тетяна збирає 3 мільйони гривень для онкохворих дітей. Долучитися і допомогти зможе кожен – для початку лише потрібне бажання.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь