Спецпроєкти

Танці 24/7. Кого слухати на фестивалі UnderHill у Прикарпатті?


15 та 16 червня у селищі Підгір’я Івано-Франківської області вперше відбудеться музичний фестиваль Underhill European music festival. Організатори обіцяють нам найшаленіший музичний фестиваль року – дивіться лайн-ап та вибирайте, під чию музику топтатимете свої кросівки чи підбори.

Артисти фестивалю об’єднані за тематикою дня і ночі. Вдень – те, що можна побачити щодня на музичних каналах, а вночі – ді-джеї, яких не так часто можна почути у наших краях.

“Ми створили настільки різноплановий фестиваль, щоб отримати максимальний відгук від аудиторії” – кажуть організатори.

День (UnderDay)

Справжнє сімейне свято із запрошеними гостями сучасної української поп-сцени – вдень фестивалю. На головній сцені виступлять “Друга Ріка”, яка нещодавно зібрала Палац Спорту у честь свого десятиріччя, “Бумбокс”, який фітанув з Тіною Кароль, «Королева ночі» Оля Полякова зі своїм феєричним шоу, коллаб Юркеша та музикантів Скрябіна, а також невиправні романтики Беz Обмежень.

Ніч (UnderNight)

Після денного двіжу організатори пропонують влетіти на дискотеку, а прокачувати танцпол будуть спеціалісти electronic dance music: Ferry Corsten та Nadav Dagon ARTBAT, James Zabiela, DJ Lutique, Kolya Liner, T-Zhuk, Key M, Gonivo rec, MalYar та інші.

Ангар (UnderGround)

Також на фестивалі буде «третя сила» андеґраунду – для поціновувачів модерн-попу та авангардних напрямків. Серед артистів – YUKO, гурт [O], Spiral (live), Lime Kid, Revolium, GG Гуляйгород, Shkel & Rose, IPUNKZ та інші.

Бонус: Тематичний парк розваг

Underhill European music festival – це не тільки про музику. Тут організують тематитчний парк розваг з перфоменсами, атракціями, постійними іграми та інтерактивами. Наприклад, шоу стронгменів чи дегустація у зоні кейтерингу. А також Арт Еко Спейс з першим в Україні танцполом, який працює на сонячних батареях.

Крім того, на відвідувачів чекає шоу літаків у виконанні латвійського пілотного гурту Baltic Bees. Впродовж двох днів гості з узбережжя Балтійського моря продемонструють свою світову програму авіаційної акробатики.

І, насамкінець, є спосіб влетіти на фестиваль. Безкоштовно. Якщо ви з тих, хто полюбляє прибувати на місце призначення на літаку чи з парашутом, зробіть це на територію UnderHill.

Резюмуємо оптимізмом організаторів: “Наш фестиваль має стати своєрідним перехрестям, де будуть перетинатися інтереси європейців і українців. У планах — створити в Україні інтеграційний проект, в якому можна було б чітко сформувати культурний простір. І на цій платформі займатися інтеграцією європейської та української музики”.

Квитки: тут
За подією можна слідкувати на сайті та у фейсбуці

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь