Спецпроєкти

Хлопчик із Нью-Джерсі створює краватки-метелики для тварин з притулку

Даріусу Брауну (Darius Brown) 12 років, і він допомагає котам та собакам швидше знайти люблячу родину. Щоб люди звертали увагу на тваринок, хлопчик власноруч створює краватки-метелики та жертвує їх притулкам для тварин.

Ще у сім років Даріус, у якого з раннього дитинства були неабиякі проблеми з дрібною моторикою, допомагав сестрі розрізати тканину для створення нарядів. А у 11 хлопчик заснував компанію Beaux & Paws, що спеціалізується на створенні метеликів для людей та їхніх домашніх улюбленців. Метелики Даріус часто жертвує притулкам для тварин.

Ідея допомагати котам та собакам швидше віднайти люблячих хазяїв з’явилася у Даріуса через наслідки руйнівних ураганів 2017 року. Тоді багато домашніх тварин лишилися на вулиці і, у кращому випадку, потрапляли до притулків. Але там, через відсутність бажаючих забрати їх додому, котів та собак могли приспати. Даріус хотів привернути увагу майбутніх господарів, тому і почав створювати оригінальні аксесуари для тваринок.

За хлопчиком, якому небайдужа доля друзів наших менших, слідкують тисячі людей з усього світу. Свого часу Даріус навіть отримав листа від колишнього американського президента Барака Обами. Екс-голова США висловив впевненість, що у хлопця з такою доброю душею велике і світле майбутнє.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь