Спецпроєкти

Jaguar анонсує масштабні плани електрифікації автівок

Представники Jaguar розказали про масштабні плани виробництва електромобілів задля забезпечення ними всіх бажаючих. Детальні коментарі вже надав гендиректор Jaguar Land Rover, професор Ральф Шпет:

Майбутнє мобільності – електричне, і, як прогресивна британська компанія, ми прагнемо зробити у Великобританії наше наступне покоління транспортних засобів із нульовим рівнем викидів. Ми розміщуємо виробництво електромобілів, блоків електроприводів та акумуляторних батарей, щоб створити потужне виробництво електрокарів у Мідлендс.

За розробку першого нового електричного автомобіля Jaguar XJ відповідатимуть ті ж фахівці, що займалися Jaguar I-PACE (який отримав титул “Автомобіль 2019 року у світі”).

Ще у січні у Jaguar розповіли про плани виробництва батарей та блоків електроприводів. Для цього засновують цілий центр, який працюватиме вже із наступного року на заводі Касл Бромвіч. Мета – виробництво “чистих” ефективних автомобілів із дизельними і бензиновими двигунами поряд із повністю електричними і гібридними моделями.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь